עבור לתוכן

black& white 2

Featured Replies

פורסם

אני לא מוצא את כל 7 הפסלים הסמוראים האלה![מצאתי רק 4..

2 כחולים, כתום וורוד

איפה לעזזל נמצאים כל הפסלים? חיפשתי בכל חור במפה ולא מצאתי

( כשהם מסודרים, אלו ה 3 משמאל והשני מימין

עזרה..

פורסם

הדרך הקלה ביותר לראות אותם היא פשוט ללכת די בגובה (אין צורך להידבק לריצפה) ואפשר לראות את האור שהם עושים.

פורסם

יש אחד ממש קרוב למעגל האבנים שאליו צריך להביא את הפסלים , כל השאר הם גבוה בהרים מסביב , יש אחד שהוא קרוב לעיר הגדולה של היפנים ,יש אחד שדי קשה למצוא כי הוא בהרים אבל תקוע בתוך ההרים עצמם במקום מוחבא , הכי טוב זה כמו שזה שמעליי אמר לעלות גבוה ולחפש את האור שהם מפיצים

פורסם
  • מחבר

סבבה תודה

ניסיתי את זה וזה לא הכי הלך

אבל אני ינסה שוב

תודה

פורסם

אני עכשיו בדיוק מנסה את הסמוראים... :lol:

נקווה לטוב, דרך אגב, headshot אם אתה כבר פה אז, איך מצאת אבן במפה הזאת?! היה לי מכרה אחד קטן והוא נגמר עכשיו אני לא מצליח לבנות sky crappers

מה אתה חושב להתחיל לבנות וילות רגילות וזהו?!

(ובניתי smelter בשביל האבן עוד מההתחלה...) :'(

פורסם

בקשר לאבן הsmelter עובד ממש טוב רק תוודא שעובדים בו אנשים , והsky scapper סתם מעפן , הוא מכיל הרבה אבל מוריד את רמת הhappyness , עדיף וילות רגילות ופה ושם תשים mansion ו manor

פורסם

אוקיי עכשיו מצאתי איך להשתלט על אבן... הלכתי עם הייצור הרסתי כל מה שבדרכי עד לעיר עם מכרה בתוכה... השתלטתי עליה אבל עכשיו יש בעיה חדשה...

טורנדו......

איך לעזאזאל אני עוצר את זה?! זה הורס לי חצי עיר!

פורסם

זה הקטע הכי דפוק לדעתי במשחק ... ממש מבעס

במפה הבאה יש גם רעידת אדמה שזה בכלל הרסני

מה שגיליתי אבל שהמיקום של האסון טבע הוא רנדומלי , זאת אומרת אם תשמור ממש לפני שהוא פוגע והוא יפגע במיקום שעושה לך יותר מידי נזק אתה יכול לעשות LOAD למשחק הקודם עד שהוא יפול רחוק ולא יפגע בך

אבל באופן עקרוני אחרי שהוא פוגע אין הרבה מה לעשות , רק לבנות מחדש.

אגב אפשר גם לקנות את הקסמים האלה של טורנדו ורעידות אדמה וכ"ו הם נקראים EPIC MIRACLES אבל הם הם עולים מלא TRIBUTE אני אישית עוד לא הצלחתי לקנות אחד ...

פורסם

לא יודע איך עובדת הרעידת אדמה אבל הטורנדו נופל באותו המקום כל הזמן... ניראה לי אני מפסיק לשחק במשחק בגלל החרא הזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים