עבור לתוכן

המלחמה עם סדאם - סיפור שיחזור על עצמו ?

Featured Replies

פורסם

קיצר - אין אף צבא כרגע שמאיים על המדינה, אנחנו סוסים - החיים טובים (למי שלא נפגע מהמיתון) :smoke:

:bash: איזה שטויות........אנחנו יותר חזקים מכל מדינות המיזרח והתיכון גם יחד?!

יכולים למחוק אותנו ברגע בלי להשאיר זכר.

אין צבא שמאיים אה?! רק עשרת אלפים ראשי חץ מכוונים לעבר ישראל - רק עשרת אלפים !

מה אני יגיד החיים פשוט טובים - פה פיגוע שם פיגוע, פה 8 הרוגים פה14 הרוגים - חיים פשוט מעולים.

• תגובות 74
  • צפיות 6.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

TheWizard תגובה בהחלט מעניינת וראויה למנהל,ובכלל לא של ספאם.

כי זה לא כ"כ נכון, כלומר יש לזה את היסודות הנכונים אבל כדי להסביר זה יקח המון זמן ומקום... מה אתה מצפה - לקורס ביחב"ל?

ובכלל אני לא כבר נוטה להסביר את דעותי והשקפותי בפורום (מרמז שפעם כתבתי הרבה, לא יזיק לך לחפש...).

אם זה מעניין אותך כ"כ אני אשרבט איזה משהו ;-) או שאם זה באמת מעניין אותך אני אוכל לדבר איתך על זה באייסי.

פורסם

יש לי תחושה שארצות הברית לא תיתקוף את עיראק אבל עיראק תתקוף אותנו....

דרך אגב ישראל עשתה צעד ממש מוטעה שפירסמה מי מקבל את הכדור נגד יוד רדיואקטיבי

היא פשוט פירסמה לכל דורש היכן נימצאים הפצצות הגרעניות של ישראל

וזה ממש בושה

פורסם

צה"ל חזק יותר מכל מדינות המזרח התיכון גם יחד. זה היה בעיתונות הישראלית, האמריקנית, הבריטית, זה בא גם מפי מומחים אמריקנים ובריטים וכן ישראלים (אם כי הם פחות אובייקטיבים).

לצה"ל יותר חיילים (בפריסה מלאה כמובן - סדיר + מילואים) מצבא גרמניה, צרפת או בריטניה (כ"א בניפרד).

לצה"ל ח"א גדול יותר משלהם (כ"א בנפרד).

לצה"ל יותר תנקים מגרמניה צרפת ובריטניה ביחד.

צה"ל פועל על חמישית מתקציב הביטחון של הצבא הבריטי.

כל זרועות הביטחון בישראל ביחד (כולל השב"כ, המוסד והמשטרה) פועלים על חמישית מתקציב הביטחון של ה CIA בלבד (ארגון ביון קטן יחסית).

מן השלילה ח"י יחסית למדינות אלה הרבה פחות מפותח על כל הקשריו.

כמובן (כפי שכבר כתבתי בעבר) אין לישראל כל אפשרות לנצח במלחמה מול כוח מערבי כל שהוא, אם מעניינים אתכם הסיבות תוכלו לחפש בפורום.

פורסם

דרך אגב ישראל עשתה צעד ממש מוטעה שפירסמה מי מקבל את הכדור נגד יוד רדיואקטיבי

היא פשוט פירסמה לכל דורש היכן נימצאים הפצצות הגרעניות של ישראל

וזה ממש בושה

לא ממש...

האזור שליד מפעל הטקסטיל (ואני מניח שאתה יודע שהוא לא בדיוק מפעל אופנה)

נמלים (שזה לא סוד שעוגנים/עלולים לעגון שם כוחות אמריקאים=צוללות גרעיניות)

ולא יודע אם פורסם גם או לא אבל אם כן אז נחל שורק - כי יש שם כור גרעיני קטן לצורכי מחקר

צעד כן מוטעה היה הפרסום השגוי שוועדת חוץ וביטחון מתכנסת לעניין האיום הביולוגי על ישראל, ששמעתי במו אוזניי.

גרם לי צמרמורת

פורסם

קיצר - אין אף צבא כרגע שמאיים על המדינה, אנחנו סוסים - החיים טובים (למי שלא נפגע מהמיתון) :smoke:

מה אני יגיד החיים פשוט טובים - פה פיגוע שם פיגוע, פה 8 הרוגים פה14 הרוגים - חיים פשוט מעולים.

עשה טובה לעצמך ואל תכתוב על דברים שאתה לא מבין בהם. ושוב אני אומר - צה"ל יותר חזק מכל מדינות המזרח התיכון גם יחד, וזה כולל את סוריה (העלובה כבר), מצרים (החזקה), לבנון (נו באמת), ירדן (כנ"ל), סעודיה (גם חזקה), עיראק ואיראן (וכל מדינה אחרת שעולה לראשך).

על איזה 10,000 טילים את מדבר??!! חוץ מזה רק מטומטם ישגר עלינו טילים, כי יש לנו יכולת לשגר טילים גרעיניים מצוללות, בונקרים בנגב (יש בסיס אמריקני ענק מתחת לאדמת הנגב), בסיסים בטורקיה, ולווינים (שמפותחים עכשיו).

עכשיו אולי תגיד שאכן יש מנהיגים מטומטמים כמו סדאם וחומייני, אבל גם הם מחושבים, ולכן הם לעולם לא ישגרו עלינו טילים.

אין מה לפחד

פורסם

על איזה 10,000 טילים את מדבר??!! חוץ מזה רק מטומטם ישגר עלינו טילים, כי יש לנו יכולת לשגר טילים גרעיניים מצוללות, בונקרים בנגב (יש בסיס אמריקני ענק מתחת לאדמת הנגב), בסיסים בטורקיה, ולווינים (שמפותחים עכשיו).

אה? איזה בסיס? פרט ונמק

פורסם

אל תשכח שלישראל יש ICBMs וטיל חץ (שהוא עד כמה שאני יודע טיל נגד טילים בליסטיים המתקדם ביותר בעולם ורק בישראל יש אותו בפעילות מבצעית [למרות שיכול להיות שגם בארה"ב]).

ישראל לא יכולה לנצח את כל מדינות ערב גם יחד, ולו רק בגלל יחסי הכוחות (שהם כמובן לטובת מדינות ערב) - זה רק במידה שישראל תהיה זו שתתקיף!!

במידה וישראל תותקף ע"י כל מדינות ערב גם יחד, כולן (אחת אחת) יפסידו בגדול וישראל תשלוט על הרבה יותר שטחים מאשר רק הגדה המערבית, עזה והגולן.

למה? כי אז ישראל יכולה להציב בפני ארצות ערב אולטימטום צודק: תסיגו את כוחותיכם תוך X שעות, או שלא, ערי הבירה שלכן יימחקו.

כמו כן, תהיה התערבות צבאית אמריקאית, מה שאומר הרבה מפציצים כבדים חגים מעל כל בסיסי הצבא של מדינות ערב, מה שאומר SLBMים שיפגעו בשיירות השריון של מדינות ערב ומה שאומר מטוסי F16 אמריקאים שימחצו את הכוח האווירי של מדינות ערב.

בנוסף לכך, יהיה כמובן את צה"ל (על כל זרועותיו - ים, אוויר ויבשה).

לבד אנחנו אולי חלשים, אבל אנחנו לא לבד :)

פורסם

תיראה קצת טלויזיה

שם אמרו שיש יותר מ 10,000 טילים מכוונים לעבר ישראל מארצות כמו אירן, עירק, מצרים וכו....אפילו את רוסיה הזכירו.

אין מה לפחד אתה אומר........אני אומר שיש הרבה מה לפחד במיוחד שיש בעירק מנהיג מטורף כמו סדאם.

פורסם

אז מה אם מכוונים 10,000 טילים?

במלחמה הקרה היו הרבה יותר.

מצדי שיכוונו עלינו אפילו 100,000 טילים, מה זה משנה לך?

פורסם

מיני - על מה בדיוק אתה מדבר - מלחמה עם (יחד) ארה"ב?

פורסם

מיני - על מה בדיוק אתה מדבר - מלחמה עם (יחד) ארה"ב?

שלישראל יש גב שנותן לה אספקה אולי?

(השאלה כמובן אם זה מרוחב לב או פשוט לא רוצים שואה גרעינית עקב חורבן בית שלישי - האספקה האמריקאית במלחמת יום כיפור באה באיחור גדול big time )

פורסם

לאחד מהציים של ארה"ב יש Home Base בבסיס חיל הים בחיפה, שלא לדבר על כל היחידות שמוצבות באזור.

במקרה של תקיפה לא מוצדקת על ישראל, you can bet your ass שארה"ב תיקח חלק פעיל בלחימה.

פורסם

אספקה כן (דוגמה טובה - הרכבת האוירית ביום כיפור, אכן) לחימה? ממש לא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים