עבור לתוכן

המלחמה עם סדאם - סיפור שיחזור על עצמו ?

Featured Replies

פורסם

מומחה לענייני המפרץ הפרסי ;)

• תגובות 74
  • צפיות 6.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

במלחמת המפרץ הייתי תינוק ואבא שלי נסע עם דודים שלי להר בהרצליה פיתוח כדי לצפות בטילים... וכשנפל טיל בסידני-אלי אז הם עקבו אחרי הטיל עד לנפילה שלו ואני בחיתי כמו כלב והם היו באטרף....

אבל לראות סקאדים נופלים זה נחמד... כמו ברק שיורד ועושה חור בקיר...

סקאד = זבל

פורסם

האם ישראל תגיב ? כנראה שכן

פורסם

אני יזרוק על הסקאדים נפצים :-\

כוסעמק אני גר במקום מספר אחד שאדון סאדם ;D רוצה להפציץ... תל אביב בצפון תל אביב ליד פי-גלילות!!! >:(

פורסם

האם ישראל תגיב ? כנראה שכן

אני זוכר את ההבטחות ב-91 - ישראלי תגיב על כל תוקפנות עיראקית ....

פורסם

כמו שאמרתי המצב שונה זה מלחמה נגד טרור הפעם יהיה גיבוי לכל פעולה

פורסם

ישראל תגיב, ללא כל ספק.

גם ב 91 הייתה אוגדה שמטרתה הייתה להתייצב במדבר הירדני מול עירק כאשר חציה (חצי של אותה אוגדה) הייתה אוגדה מוטסת וחציה נעה מישראל, דרך ירדן, לשם.

זאת כמובן בנוסף לח"א. בזמנו, בשל הקואליציה הערבית עם ארה"ב ושאר המדינות הערביות, היה חשש כי ברגע שנתערב הקואליציה הערבית תתפרק. לכן זה הגיע עד למצב שארה"ב אמרה כי לא תתן לנו את צפני ה F/F של חי"א שלהם ובעלת בריתם. מה שהיה גורם, בסבירות לא כ"כ גבוה, להפלתנו ע"י מטוסי בעולת הברית או הפלתנו אותם.

ברגע שלא הגבנו אז ישראל למעשה חדלה להיות מדינה ריבונית, בכך יש מעט מאוד ספק. אך אין לי כל ספק באשר למצב הנוכחי. אנחנו *נגיב* ונגיב חזק (קשה לי לראות ICBMs ישראלים עפים אבל אני מניח שח"א יופעל בכבדות) ולו רק משיקולי הרתעה, כמובן שזה שרון ואלו לא יהיו רק השיקולים הללו. בקיצור אנחנו נגיב.

פורסם

פצצת המימן מחכה :D

פורסם

למה שלא נראה ICBMs עפים?

במקרה של תקיפה לא קונבנציונלית, גם כזאת שתסוכל ע"י ה'חץ', יש לישראל זכות להגיב בעצמה באמצעות נשק לא קונבנציונלי.

בגדד נמחקת מהמפה בידי טיל יריחו ישראלי בעל ראש נפץ גרעיני, זה לא מספר של טום קלנסי, זה אמיתי.

פורסם

ICBMs? אפשר פירוט? ;D

פורסם

Inter Continental Ballistic Missile

טיל בליסטי בין-יבשתי

פורסם

ICBMs? אפשר פירוט? ;D

תשחק קצת CIV3 ;D

פורסם

יאאלה למי איכמת, גם ככה כל המדינה מחורבנת!!!

מי בכלל רוצה לחיות פה!

אבל זאת רק דעתי

פורסם

יאאלה למי איכמת, גם ככה כל המדינה מחורבנת!!!

מי בכלל רוצה לחיות פה!

אבל זאת רק דעתי

:nixweiss:

פורסם

האמת שרק מלחמה נגד הטרור תביא שלום

נראה לי :-\

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים