עבור לתוכן

מפרט חלקי שבניתי - מבוסס ASUS (מבקש חוות דעת)

Featured Replies

פורסם

היי ,

אני עומד לשדרג את המחשב שלי.

אני לא מתכונן לשדרג את הכל - יש לי הרדדיסק של Samsung - 250GB SATA2 שקניתי לא מזמן , ויש לי 2 סטיקים של 512 (400 Mhz).

אני עומד לשדרג את המעבד , לוח אם וכרטיס המסך.

הבעייה היא שמי שמספק לי את המחשב עובד רק עם ASUS (ולא , אני לא יכול לקנות ממישהו אחר... :\ ).

אז חשבתי ללכת על AMD לשם שינוי (הייתי עם אינטל עד היום)

למעבד חשבתי על ה Venice 3200/3000 - אבל רציתי לדעת אם ההבדל ביצועים בין השתיים האלה ל 3500 משמעותי ? מה בעצם הכי עדיף לי לקחת מהשלושה ?

(ההבדל מחירים בין ה 3000 ל 3200 לא משמעותי בכלל אז חשבתי ללכת על ה 3200..)

ללוח אם הייתי לוקח את ה DFI כי אני רואה שכולם ממליצים עליו ..אבל שוב אני מוגבל רק ל ASUS - אז אני מתלבט בין ה A8N-SLI ל A8N-SLI DELUXE . - מה ההבדל בין שתי הלוחות האלה ? ויש גם את גירסת הפרימיום שעדיין לא הבנתי מה ההבדל ביניהם.

בכל מקרה רציתי לדעת אם הלוח אם הזה בכלל שווה משהו ? ההבדל בינו לבין ה DFI (LanParty משמעותי ? פשוט אני מוגבל רק ל Asus...

לכרטיס מסך שוב אני חייב לבחור ASUS - אז חשבתי להשתדרג לשם שינוי ולקחת את ה Extreme N7800GT/2DHTV - אין לי בעיית תקציב אני יכול להשיג אותו במחיר נמוך למדיי... הבעייה היא שמצאתי עליו רק שתי ביקורות באינטרנט :\ ככה שאני לא ממש יודע אם הוא טוב בכלל . מישהו יודע אם יש הבדל משמעותי בינו לבין ה Leadtek ? (אני יודע שהלידטק בא עם Factory OC.. אבל אין לי בעייה לעשות OC גם בעצמי). הכרטיס הזה שווה משהו בכלל ?

תודה לעוזרים !

פורסם

מעבד - ה-3500 לא משתלם, עדיף ללכת על ה-3200 (אם ההפרש ל-3000 לא גדול מדי).

אם אין לך בעיית תקציב ואתה אוהב גם להשתמש בתוכנות כבדות מדי פעם, הייתי מציע לשקול מעבד כפול ליבה (כמו ה-3800).

לוחות אסוס, יש לך את ה-A8N-E אשר מבוסס על nForce4 Ultra, לא יקר מדי ויספיק לצרכיך.

מה שנחמד בגירסת הפרימיום זה שהיא מגיעה עם Heatpipe בתור קירור של הצ'יפסט, יענו ללא מאוורר קטן ומרעיש על הלוח, אז אם אתה מחפש שקט והרבה פיטצ'רים נוספים, לך על הדגם הזה (אני אישית הייתי הולך עליו אם הוא היה זול יותר).

מה שטוב בגירסת ה-DFI Lan Party היא יכולות ה-OC הגבוהות שמתקבלות עם המתחים הגבוהים שהלוח מסוגל לספק.

ובד"כ אין הבדל של שמיים וארץ בין יצרניות כרטיסי המסך.. השאלה בכמה זול אתה קונה מהחבר הזה שלך, כי בד"כ הכרטיסים של אסוס הרבה יותר יקרים (בעוד לידטק כמו שציינת לדוגמא ניתן למצוא בסביבות ה-2450 ש"ח).

פורסם

לך על ה-AMD 3200 יש לו 200 מגה הרץ יותר מאשר ל-3000 והוא עולה רק 100 ש"ח יותר ה-3500 לא משתלם אם היית מוכן להשקיע יותר ולקבל משהו שיחזיק לך את המחשב לעוד הרבה שנים לך על מעבד כפול ליבה למשל ה-3800 כמו שאני הולך לקבל בקשר ללוחות אם מומלץ שתלך על ה-DFI אבל הכל בחירה שלך

פורסם

לך על ה-AMD 3200 יש לו 200 מגה הרץ יותר מאשר ל-3000 והוא עולה רק 100 ש"ח יותר ה-3500 לא משתלם אם היית מוכן להשקיע יותר ולקבל משהו שיחזיק לך את המחשב לעוד הרבה שנים לך על מעבד כפול ליבה למשל ה-3800 כמו שאני הולך לקבל בקשר ללוחות אם מומלץ שתלך על ה-DFI אבל הכל בחירה שלך

לא קשור לנושא אבל איך יש לך  מעבד S-939 ולוח אם של S-754??

פורסם

בטעות יש לי ABIT KN8 ULTRA S-939, nForce4U,GBL,SATA II מה דעתכם עליו יש עליו כרטיס קול וכרטיס רשת?

פורסם
  • מחבר

טוב אז נראה לי שאני ילך על ה - A8N Deluxe ועל ה Venice 3200.

מישהו יודע עוד קצת מידע על הכרטיס מסך ? כי הוא באמת קצת לא מוכר.. :\

פורסם

ללוח אם הייתי לוקח את ה DFI כי אני רואה שכולם ממליצים עליו ..אבל שוב אני מוגבל רק ל ASUS - אז אני מתלבט בין ה A8N-SLI ל A8N-SLI DELUXE . - מה ההבדל בין שתי הלוחות האלה ? ויש גם את גירסת הפרימיום שעדיין לא הבנתי מה ההבדל ביניהם.

בכל מקרה רציתי לדעת אם הלוח אם הזה בכלל שווה משהו ? ההבדל בינו לבין ה DFI (LanParty משמעותי ? פשוט אני מוגבל רק ל Asus...

קח את הפרמיום שהרבה יותר טוב מהדלוקס שאנשים פשוט הפסיקו לקנות אותו ולהמליץ עליו לאור ביצועיו הגרועים.

פורסם

כל המוצרים של ASUS, יחס העלות\תועלת בין הגרועים בשוק !

תוותר על זה, לא יכול להיות שאין לך מקום אחר לקנות ממנו :kopfpatsch: ההוא מאיים עליך ? :lol:

לוחות יש לך DFI\EPOX\ABIT וכאלו שהם זולים וטובים אפילו יותר מאסוס (זה קצת כללי אני יודע)

קח לדוגמא כרטיסי מסך של אסוס, ה6600 שלהם עולה כמו 6600GT של חברות אחרות, הם פשוט רודפי בצע לא נורמלים לדעתי :bash:

פורסם

קח את הפרמיום שהרבה יותר טוב מהדלוקס שאנשים פשוט הפסיקו לקנות אותו ולהמליץ עליו לאור ביצועיו הגרועים.

חרטא לי יש אותו הוא מעולה

עידכון ביוס אחד והכל מסתדר..

(לעידכון האחרון)

אחלה לוח

מה שכן חובה להחליף לו מאוורר..:]

פורסם

אתה אומר שזה חרטא ומצד שני מודה בשתי בעיות (לפחות...) שקיימות. למה שלא ייקח לוח אם טוב יותר מזה?

פורסם
  • מחבר

אין לי בעייה לקחת את הפרימיום ,רק שמעניין אותי לדעת עם הקירור הפסיבי שלו בלי מאוררים באמת מחזיק ?

ובמה הוא יותר טוב מהדלוקס ?

אהה ועוד שאלה קטנה - מישהו הצליח קצת למצוא מידע על הכרטיס מסך שלהם ?

זה לא שאני קונה כי מצמידים לי אקדח לראש חחח , זה פשוט שאני מקבל הנחות ממש ממש משמעותיות... :-)

אז רק רציתי לדעת אם מישהו שמע משהו על הכרטיס מסך הזה..

ושאלה אחרונה קטנה - עדיף לי אולי לקחת אינטל או ללכת על ה AMD 3200 ? (ההבדל מחירים בינו לבין ה 3000 קטן... ואני לא רוצה להוסיף כסף ל DualCore..אולי בעתיד אני אקנה אחד כזה..) , כי לפי מה שהבנתי לאינטל יש תמיכה ב DDR2 - ההבדל ביצועים בין DDR1 ל 2 הוא גדול ?

פורסם

ההבדל זניח

פורסם

איזה בעיות?!

עידכון ביוס?

אם הוא יקנה לוח חדש כזה הוא כבר יבוא עם ביוס מעוכן

אלא אם כן זה לוח שישב הרבה במחסן

ובעיה שניה מאוורר?

גם בזה אסוס טיפלו, הם החליפו מאווררים לכל הלוחות האלה

לי אישית שלחו אחד בדואר

והוא מעולה לא מרעיש ולא בטיח..:]

לוח מומלץ לפי דעתי..

המעבד שלי 3200+

נמצא כעת בoc ל 2.5ghz

וכל המערכת מאד יציבה..:]

התגובה הייתה לתמיד מחייך..

אין לי בעייה לקחת את הפרימיום ,רק שמעניין אותי לדעת עם הקירור הפסיבי שלו בלי מאוררים באמת מחזיק ?

ובמה הוא יותר טוב מהדלוקס ?

אהה ועוד שאלה קטנה - מישהו הצליח קצת למצוא מידע על הכרטיס מסך שלהם ?

זה לא שאני קונה כי מצמידים לי אקדח לראש חחח , זה פשוט שאני מקבל הנחות ממש ממש משמעותיות... :-)

אז רק רציתי לדעת אם מישהו שמע משהו על הכרטיס מסך הזה..

ושאלה אחרונה קטנה - עדיף לי אולי לקחת אינטל או ללכת על ה AMD 3200 ? (ההבדל מחירים בינו לבין ה 3000 קטן... ואני לא רוצה להוסיף כסף ל DualCore..אולי בעתיד אני אקנה אחד כזה..) , כי לפי מה שהבנתי לאינטל יש תמיכה ב DDR2 - ההבדל ביצועים בין DDR1 ל 2 הוא גדול ?

תעשה לעצמך טובה

תבחר amd

אני הייתי עם שנייהם

ממליץ על amd בחום

כל עוד אתה לא עורך וידאו

וחובב מולטי טסקינג..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים