פורסם 2005 באוקטובר 1720 שנים אני מחובר לאינטרנט ע"י תשתית של הכבלים (HOT )ספק האינטרנט שאני עובד איתו כרגע הוא:בזק-בינלאומילאחרונה רכשתי נתב של " EDIMAX" דגם:BR6104K , כדי לחבר באמצעותו רשת ביתית שתכלול כמובן גם גלישה באינטרנט.מייד כשחיברתי את הנתב לרשת, קיבלתי ירידה דרסטית במהירות הגלישה באינטרנט וכן במהירות ההורדה.חיבור האינטרנט שלי הוא:750k , כלומר שמהירות הגלישה וההורדה שלי צריכה להיות כ- 96kbוללא הנתב אני אכן מקבל את המהירות הנ"ל. כשחיברתי את הנתב,צנחה לפתע המהירות לכ- 10k.ניסיתי להחליף ספק אינטרנט , ניסיתי לפרמט את המחשב , החלפתי את הראוטר לחדש , אך הבעיה לא נפתרה.עזרה?!
פורסם 2005 באוקטובר 1720 שנים נתב לא אמור להאט את המהירות (בטח שלא עד כדי כך)מה מבנה הרשת שלך? כמה מחשבים ובאיזה חיבוראת שתי הבדיקות עם נתב ובלי נתב ביצעת על אותו מחשב עם חיבור לאותו כרטיס רשת ועל אותם קבצים?אתה משתמש במקרה בתוכנות שיתוף? אם כן פתחת את הפורטים המתאימים?תביא פלט של הפקודה IPCONFIG /ALL מהמחשב המדובר
פורסם 2005 באוקטובר 1720 שנים אני סתם עשיתי את הפקודה והוא רץ לי מאוד מהר ואני לא יכול לקרוא את התוצאות מה אפשר לעשות בנידון ?
פורסם 2005 באוקטובר 1720 שנים אחי יש לי את אוטו נתב (תראה חתימה אני מוכר אותו) וגם לי זה קרהפשוט הכבלים (כלבים) הפעילו מצב שאם יש חילוק ip המהירות יורדת ממשלי זה הי בכלל על 1.5kb או 3 במקרה הטוב אין מה לעשות
פורסם 2005 באוקטובר 1820 שנים הכבלים לא יכולים להפעיל שום חילוק IPהם אפילו לא יכולים לדעת שיש לך נתבבקשר לזה שרץ מהר אז כמו שאמרו מעליתפעיל CMD ושם תריץ את הפקודה
פורסם 2005 באוקטובר 1820 שנים מחבר טוב אז ככה יש כמה עדכונים : יש לי טלפון דרך הכבלים והחיבור של הטלפון היה מחובר באותו חיבור עם המודם של האינטרנט בעזרת מפצל אז העברתי אז חיבור הטלפון לנקודה אחרת לא לאותו נקודה של המחשב ועכשיו המהירות השתפרה אבל עדיין זה לא כמו שזה צריך להיות , מהירות ההורדה כרגע היא בערך 75 K/s . עשיתי את הפקודה ipconfig/all והינה התוצאות : Microsoft Windows XP [Version 5.1.2600]© Copyright 1985-2001 Microsoft Corp.C:\Documents and Settings\aviram>ipconfig /allWindows IP Configuration Host Name . . . . . . . . . . . . : microsof-e5e567 Primary Dns Suffix . . . . . . . : Node Type . . . . . . . . . . . . : Unknown IP Routing Enabled. . . . . . . . : No WINS Proxy Enabled. . . . . . . . : NoEthernet adapter Local Area Connection 2: Connection-specific DNS Suffix . : Description . . . . . . . . . . . : Realtek RTL8139 Family PCI Fast Ethernet NIC Physical Address. . . . . . . . . : 00-0A-CD-07-9A-BB Dhcp Enabled. . . . . . . . . . . : Yes Autoconfiguration Enabled . . . . : Yes IP Address. . . . . . . . . . . . : 192.168.2.101 Subnet Mask . . . . . . . . . . . : 255.255.255.0 Default Gateway . . . . . . . . . : 192.168.2.1 DHCP Server . . . . . . . . . . . : 192.168.2.1 DNS Servers . . . . . . . . . . . : 192.168.2.1 Lease Obtained. . . . . . . . . . : Tuesday, October 18, 2005 10:29:19 AM Lease Expires . . . . . . . . . . : Thursday, October 11, 2035 10:29:19AMEthernet adapter Local Area Connection: Media State . . . . . . . . . . . : Media disconnected Description . . . . . . . . . . . : Realtek RTL8139 Family PCI Fast Ethernet NIC #2 Physical Address. . . . . . . . . : 00-0A-CD-08-84-CCC:\Documents and Settings\aviram>
פורסם 2005 באוקטובר 1920 שנים מהירות 75K היא סבירה לחלוטין יש עוד תנאים חוץ מהמערכת אצלך ולפעמים ההאטה היא באינטרנט ולא בביתכמו כן בזמן האחרון יש בעיות עם הספקים בגלל שמכניסים את המהירות 512K העלאה בכבליםבקשר לזה שאתה לא יכול לשים את הטלפון והמודם על אותו חיבור, סביר להניח שאתה צריך מגבר כדי לשים אותם יחדאם תתקשר להוט ותתלונן שזה לא עובד הם ישלחו טכנאי והוא כבר ישים מגבר או שתקנה מגבר ותתקין לבד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.