פורסם 2005 באוקטובר 1620 שנים איזה מארז הייתם ממליצים לי שהוא עד 450 שקל שהוא לגיימרים כבדים (קירור טוב,יופי,)?מארז שהוא גם יפה גם מקרר טוב אני מדבר על מחשב לגיימרים כבדים וגם זול ?
פורסם 2005 באוקטובר 1620 שנים sunbeam transformerתקנה מנועה הוא עולה 400 שקל...מחזק.ביקורת באתר על ה Sunbeam Transformer http://www.hwzone.co.il/reviews.php?file=SunbeamTransformer
פורסם 2005 באוקטובר 1620 שנים מחבר כתוב שם שהמאוורים עושים רעש רב ואני רוצה מארז שקט וגם כתוב שהמאוורים לא מכוונים טוב ואני לא רוצה להסתבך מחפש הצעות נוספות...
פורסם 2005 באוקטובר 1620 שנים למה הוא צריך FULL TOWER? קנה SUNBEAM SAMURAI גם זול גם טוב גם יפה (לדעתי), יישאר לך עוד 150 שקל לקנות DIAGNOSTER מליאור :smile1:
פורסם 2005 באוקטובר 1620 שנים היום הייתי בחנות מחשבים וראיתי את הטרנספורמר פועל...בלי חומרה...רק עם המאווררים שהוא מגיע איתם והוא ממש לא רועש...
פורסם 2005 באוקטובר 1620 שנים קנה את המארז של HEC מגיע עם הספק מאוורר של 120 אחד כלול + אפשרות להוסיף עוד אחדשקט מאוד ממומלץ בצבע שחוראחד המארזים המשתלמים ביותר לדעתי
פורסם 2005 באוקטובר 1620 שנים קנה את המארז של HEC מגיע עם הספק מאוורר של 120 אחד כלול + אפשרות להוסיף עוד אחדשקט מאוד ממומלץ בצבע שחוראחד המארזים המשתלמים ביותר לדעתיהוא ביקש יופי וקירור...
פורסם 2005 באוקטובר 1720 שנים יופי זה עניין של טעם אני אוהב מארזים בסגנון HECגם המארז שלי היום זה ANTEC עם גימור סולידי כמו שנאמר : על טעם וריח ....
פורסם 2005 באוקטובר 1720 שנים כתוב שם שהמאוורים עושים רעש רב ואני רוצה מארז שקט וגם כתוב שהמאוורים לא מכוונים טוב ואני לא רוצה להסתבך מחפש הצעות נוספות...אולי המאוררים שהגיעו במארז הזה היו רועשים,בדקתי שתי מארזים כאלה אחד בחנות ואחד אצל חבר בכלל לא רועש לא שמעתי רעש.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.