פורסם 2002 באוגוסט 1323 שנים אז זה המצב.כשאני מריץ את המשחקים הבאים:FIFA World Cup 2002Emperor: Battle For Duneאז הם פשוט לא עושים כלום, אני מריץ את הקובץ וכלום לא קורה, נדה.הפיפא זה ISO.הקיסר זה מקורי!לא עוזר לעדכן דריברים לכרטיס מסך (GF2Pro) ולא עזר העדכון לקיסר.בבקשה עזרה!
פורסם 2002 באוגוסט 1323 שנים לא נראה לי שזה זה, אבל תנסה בכל זאת להתקין DX8.1B (חשוב שיהיה B).יש לו תיקון של באג שהיה ל 8.1 עם מעבדי AMD וגרפיקה.
פורסם 2002 באוגוסט 1323 שנים מחבר מעניין... אני אנסה.עדכון: אין כזו גרסא להורדה בשביל XP. יש רק ל Win98/Me/2k :-\
פורסם 2002 באוגוסט 1323 שנים תנסה להפעיל את המשחקים באותו מחשב עם מערכת שונה בשביל לוודע שזה לא המחשב אלא הווינדאוס XP :-\
פורסם 2002 באוגוסט 1323 שנים מחבר נו ברור שזה הוינדוס XP אבל אני לא רוצה ישר לפרמט אחרי כל דבר, מבין אותי?כבר אין כח לפרמט פעם בשבוע!!!
פורסם 2002 באוגוסט 1423 שנים אין שום שהמשחקים לא ירוצו לי יש את אותם משחקים והם רצים יופי תחת xp עם geoforce 3 ti500 .לדעתי יש לך בעיה אחרת במערכת ההפעלה שמונעת מהמשחקים האלו לפעול.
פורסם 2002 באוגוסט 1423 שנים יש לך פנטיום4, אתה לא פוסל את התאוריה (וזו סתם תאוריה, לא אמרתי שזו הבעיה).חוץ מזה זה באג לא קבוע, זה לא קורה על כל מערכת מבוססת AMD ולא קורה על אותה מערכת באופן שניתן לצפות מראש.לינק
פורסם 2002 באוגוסט 1423 שנים מחבר חוץ מזה כתוב בדף הרשמי של מיקרוסופט שהסבירות שאכן תהיה בעיה עם מעבד AMD ו DirextX 8.1 היא אפסית כל בכל המשחקים כבר תיקנו את זה אז אין צורך אפילו בפיקס של מיקרוסופט.
פורסם 2002 באוגוסט 1623 שנים אם אתה באוברקלוק אז זאת הבעיה...הייתי פעם באוברקלוק והמחשב היה יציב אבל בווינדוס אקספי כל מיני תוכנות הרצתי ולא עלו... הורדתי את האוברקלוק בקצת ועכשיו עובד מצוין...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.