פורסם 2002 באוגוסט 1323 שנים הטלן שוב לכולם! אני מתכנן לקנות מעבד 2.26 ומתכנן עליו גם OC! אך השאלה שלי שאם כדאי לי להשקיע באיזה VOLCANO 7+ או להישאר פשוט עם ההיטסיק המקורי + מאוורר SMARTFAN שיש לי?? פשוט לא בא לי להשקיע די הרבה כסף על ההיטסינק כשיש לי היטסינק מקורי בחינם ומאוורר TT SMARTFAN! בכל זאת האם ההבדל יהיה משמעותי, והאם כדאי לי לחסוך קצת בכספי? תודה,
פורסם 2002 באוגוסט 1323 שנים תנסה קודם עם המאורר המקורי.......אם תרגיש צורך עז תקנהואתה לא יכול להלביש את המאורר של tt על הסינק המקורי
פורסם 2002 באוגוסט 1323 שנים מחבר טוב אז בכל זאת יש הבדל גדול במעלות בין המקורי \ VOLCABNO7+?? שווה להשקיע או שזה סתם!
פורסם 2002 באוגוסט 1323 שנים אומרים שחוץ מעל אפשרות lowה Volcano 7+ מאוד מרעישובמהירות כזאת הוא לא כל כך שווה...
פורסם 2002 באוגוסט 1323 שנים אכן, שמעתי אותו והוא מאוד מאוד מרעיש (הוא מעולה, אגב).תשתמש במקורי ומקסימום תחליף אם תראה שהוא מגביל אותך. אל תקנה מראש.
פורסם 2002 באוגוסט 1323 שנים אם אתה באמת רוצה ללכת עד הסוף כח AX478.היתרון, שהוא בא בלי מאורר, וכך תוכל להשתמש במאורר האיכותי שלך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.