עבור לתוכן

איך הרמקולים הבאים: Genius SW-5.1 Home Theater

Featured Replies

פורסם

???

פורסם

שווים את הכסף לדעתי והם ממש לא עולים הרבה.

פורסם

מה בקשר לGENIUS SW 5.1 VALUE 5 CHANNEL SROUND SOUND SYSTEM האם הם עדיפים על הALTEC LANSING AVS500 4.1??

והאם הAVS500 עשויים מעץ???

פורסם

אני רק רוצה להעיר הערה אישית:

אני לעולם, אבל לעולם, לא אקנה רמקולים, דבר כ"כ מלא נשמה ולב מחברה שמייצרת עכברים, מקלדות, כרטיסי רשת, האבים, סורקים, כרטיסי קול, שלטי משחק וג'ויסטיקים! מה עוד שבכל הקטגוריות החברה נחשבת כבינונית ביותר.

עומר

פורסם

אני רק רוצה להעיר הערה אישית:

אני לעולם, אבל לעולם, לא אקנה רמקולים, דבר כ"כ מלא נשמה ולב מחברה שמייצרת עכברים, מקלדות, כרטיסי רשת, האבים, סורקים, כרטיסי קול, שלטי משחק וג'ויסטיקים! מה עוד שבכל הקטגוריות החברה נחשבת כבינונית ביותר.

עומר

זכותך המלאה

אבל בשביל משהו כמו 900 ש"ח זאת מערכת מצוינת. יש לי אותה עכשיו בבית והסאונד נפלא וזה עוד לפני שניסיתי סרט DVD.

ברור שזה לא שואף לאיכויות של רמקולים מקצועיים שמוכרים בחנויות מתאימות ואין לי גם צורך בזה.

פורסם

מה בקשר לGENIUS SW 5.1 VALUE 5 CHANNEL SROUND SOUND SYSTEM האם הם עדיפים על הALTEC LANSING AVS500 4.1??

והאם הAVS500 עשויים מעץ???

כמו ששאלתי, הדגם היותר נמוך עדיף על AVS500?

פורסם

ג'ניוס עדיף על אלטק?! :o

Never!

פורסם

לא שאני לא חושב כמוך, אבל מצד אחד זה 5.1...

דרך אגב, אפשר לקנות רק את הסנטר מאיפשהו? יש לו שני רמקולים (או איך שקוראים לזה) של 5'...

פורסם

ג'ניוס עדיף על אלטק?! :o

Never!

NEVER SAY NEVER אם לא יצא לך לשמוע את הסט של GENIUS שעליו מדובר... יש להם סאונד מצוין. יכול להיות שהם לא מגיעים לרמה של ה-ADA880 אבל הם זולים יותר והם 5.1 שגם עובדים במצב 4.1 ו-2.1 ולכן זה מתאים גם לסרטים, גם למוזיקה וגם למשחקים ובזה ה-ADA880 חלשים.

פורסם

sw51value%2Ejpg

על הרמקולים האלה אתם מדברים?

פורסם

sw51value%2Ejpg

אני בכל אופן לא דיברתי על אלה

הם סתם זבל מפלסטיק וככה הם גם נשמעים.

פורסם

sw51value%2Ejpg

אני בכל אופן לא דיברתי על אלה

הם סתם זבל מפלסטיק וככה הם גם נשמעים.

אז על אלה דיברת

sw5%2520HOME%2520THEATRE%2Ejpg

פורסם

כן על אלה הוא מדבר הם ניראים טוב עוד לא שמעתי אותם

פורסם

כן על אלה הוא מדבר הם ניראים טוב עוד לא שמעתי אותם

על אלה אני מדבר באמת

הם נראים טוב והם נשמעים מצוין (הכל יחסי למערכת שמיועדת למחשב כמובן ותלוי אם משתמשים בכרטיס קול איכותי או בסתם זבל)

פורסם

השלט על עם חוט ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים