עבור לתוכן

אזניות של IPOD

Featured Replies

פורסם

מישהו יודע מי החברה שמייצרת ל APPLE את האוזניות שמגיעות עם המכשיר ?(IPOD)?

תודה.

פורסם

נראה לי שהם מייצרים לעצמם

פורסם

האוזניות של האייפוד זה פשוט בושה...אני לא מבין איך עם מכשיר כל כך יקר ואיכותי מקבלים אוזניות כל כך גרועות..

כל מי שאני מכיר שיש לו אייפוד הואזניות שלו נהרסו...מלבד חבר אחד שלי שיש לו את אוזניות הinear של אפל שהם דווקא בסדר

פורסם

לי יש אוזניות של איפוד והם לא נהרסו לי כבר המון זמן

פורסם

טוב אולי לך לא...

אבל כל מי שאני מכיר שיש לו אייפוד הואזניות שלו פשוט משמיעות רעשים מחרידים כאלה שעם הזמן רק מחמירים ואי אפשר לשמוע איתם...זה פוגע באוזניים

פורסם

גם אצלי, ששמים על 80 אחוז מהעוצמה האוזניות פצצה, ב100 אחוז מהעוצמה אוזניה ימינית נדמה לי, מתחילה לקרקר כאילו אני רוצח אותה...

החלפתי לסנהייסר סדרת MX, עולה בסביבות ה100 שקל (תלוי בדגם), בנתיים לא עושה צרות.

מה שכן, אולי הם לא איכותיות שיא, אולי הם לא אמינות שיא, אבל היופי שלהם... אחח!! פשוט אין על הלוק של האוזניות IPOD!

פורסם

אני עדיין לא נתקלתי בבעיה עם האוזניות שקיבלתי. לא עם אלו של דור רביעי ולא אלו של דור שני (שעדיין עובדות מצויין)

פורסם

מי שאוהב את הלוק של האייפוד ... שיקנה את הMDR-EX71SL של סוני , נראות אפילו יותר טוב .

white.jpg

פורסם

^^^

מצויינות, מבודדות כראוי אבל אחרי איזה חצי שעה + האוזניים כבר מתחילות לכאוב כי זה ממש "אטמי אוזניים" :DJsmile: אבל הן שוות :) [יש לי את השחורות]

פורסם

לא יודע , אולי הסיליקון לוחץ לך באוזניים , אני בממוצע במכון שורף איתן איזה שעה וחצי , ולא כואב . תנסה להחליף למידה קטנה יותר אולי .

פורסם

הייתי מחבר להם מנוע קטן שזה יסתובב בתוך האוזן וינקה את הדבש, הבעיה היחידה זה להפתר מהסאונד "בזזז" של המנוע, זה יכול להפריע באמצע שמיעת שירים...

פורסם

גם אצלי, ששמים על 80 אחוז מהעוצמה האוזניות פצצה, ב100 אחוז מהעוצמה אוזניה ימינית נדמה לי, מתחילה לקרקר כאילו אני רוצח אותה...

החלפתי לסנהייסר סדרת MX, עולה בסביבות ה100 שקל (תלוי בדגם), בנתיים לא עושה צרות.

מה שכן, אולי הם לא איכותיות שיא, אולי הם לא אמינות שיא, אבל היופי שלהם... אחח!! פשוט אין על הלוק של האוזניות IPOD!

הלוק שלהם גם עם הזמן נהיה לא יפה...הואזניות עם הזמן הופכות לאפורות כבר ולא לבנות
פורסם

אתם מסתכלים על לוק של אוזניות כפתור שתקועות באוזניים?

לא עדיף לוותר על הלוק ולהסתכל על איכות?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים