פורסם 2002 באוגוסט 1323 שנים כשאני "שולח" את התצוגה של המחשב למסך הטלויזיה - התמונה שמתקבלת אינה על כל המסך (נשארים כמה סנטימטרים בכל צד)אני זוכר שכשהיה לי כרטיס וודו 3 הייתה בו אפשרות לשנות את הפריסה.בדקתי כל מיני אפשרויות בהגדרות של המסך, אל לא מצאתי פיתרון.מישהו יודע איך ניתן לשלוט בפריסה של המסך?
פורסם 2002 באוגוסט 1323 שנים אם אני לא טועה ככה זה בכרטיסים של NVIDIA במיוחד הכרטיסים החלשים/חברות לא איכותיות.הם משתמשים בשבבי tv-out נחותים....עריכה: לעשות מסג' לחיפוש באמת עוזר...
פורסם 2002 באוגוסט 1523 שנים לא בעיה, קודם תוריד דריוור חדש מ nvidia.com עכשיו זה v30.82 (תסיר תקודם קודם) אחר כך לחצן ימני בשולחן העבודה ו Properties אחר כל לסימניית ה Settings ושם אתה צריך לראות שני מסכים 1 ו 2 לחץ על הלחצן ימני של מסך 2 ו Attached שוב לחצן ימני על מסל 2 ו Primary עכשיו לחצן ימני של מסך 1 ו Attached זה יכבה את מסך המחשב, ויסדר את הכל בטלוויזיה אתה תראה את הרזולוציה ואת "עומק" הצבעים תשנה אם צריך ל 640x480 ו עומק 32 ביט. זאת הדרך הכי נוחה למרות שלא תראה בה בשני המסכים במקביל, אתה תראה על כל מסך הטלוויזיה! ככה זה סבבה לראות סרטים זה לא מסובך כמו שזה נשמע ;D good luck
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.