פורסם 2005 באוקטובר 1620 שנים היי יש לי רשת של שני מחשבים המחשב הראשון הוא בעצם שרת ומיתחבר לאינטרנט האמצעות חייגןוהשני (מחשב לקוח) מחובר אליו בכרטיס רשת אני מתחבר לשרת עם Remote Desktop Connection של win xpאבל הבעיה שלי היא כזו איך אני יכול לתת למחשב שרת דרך המחשב לקוחפקודה להיכבות או הפעלה מחדש כי במקום כיבוי בהתחל יש לי התנתק כלומר לסיים את החיבור לשרת ממחשב הלקוח ותודה מראש מאיר
פורסם 2005 באוקטובר 1620 שנים אני לא בטוח, אבל תנסה את זהעל השרת start->run->gpedit.msccomputer configuration->windows settings->security settings->local policies->user right assignmentתמצא את הרישום shut down the systemתלך להוספת משתמשים (ע"י לחיצה כפולה), בסוגי אובייקטים תוסיף את groups אם היא לא שם, תאשר ותוסיף את remote desktop users לרשימת המשתמשים שיכולים לכבות את המחשב.שים לב שיכולה להיות לך בעיה עם זה משום שאם יש אנשים אחרים שמתחברים ב RDP הם גם יוכלו לכבות את המחשב אפילו אם הם לא אדמיניסטרטורים.
פורסם 2005 באוקטובר 1620 שנים מחבר היי אחי תודה על התגובה המהירה אבל יש לי עדיין בעיה אני נכנסתי לאן ששלחת אותי אך לא מצאתי את shut down the system ולכן לא הצלחתי להגדיר אותו תוכל בבקשה לומר בדיוק איכן זה נימצא מצטער על הטירחה בתודה מראש מאיר
פורסם 2005 באוקטובר 1720 שנים אם מערכת ההפעלה שלך בעברית תצטרך לתרגם את זה.[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 באוקטובר 1720 שנים מחבר היי אחי תודה על העזרה אכן מצאתי את הקובץ ואישרתי אותו גם לאדמינסטרטוראבל עכשיו יש לי בעיה אחרת צירפתי תמונה להבנת הענייןותודה תודה מראש מאיר[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 באוקטובר 1720 שנים מחבר היי אני רוצה לומר תודה רבה ל Assaf.R ול Holy תודה חברה ותודה בכלל לכול הפורום המצויין הזהמאיר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.