עבור לתוכן

איך משחק כמו FEAR יעבוד על הכרטיס מסך שלי??

Featured Replies

פורסם

9800 פרו עם גיגה ו3200 יסוח את פייר ב1024 בלי פיטלרים על high

אמממ .... לא :-X

9800 PRO עם 2 גיגה זיכרון , 3000 שעובד על 2.4 , הוא עובד על 1024 על 768 ... על medium , שכח מhigh .

• תגובות 60
  • צפיות 6.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

איזה מעבד בדיוק ואיזה לוח??

יש לך 64 BIT?

פורסם

venice 3000 באוברקלוק ל2.4 גיגהרץ , לוח NF3 אולטרה של גיגהבייט ... כבר ניסיתי ועברתי הרבה דברים , פשוט על high אפשר לשכוח מכל העניין הזה .

פורסם

venice 3000 באוברקלוק ל2.4 גיגהרץ , לוח NF3 אולטרה של גיגהבייט ... כבר ניסיתי ועברתי הרבה דברים , פשוט על high אפשר לשכוח מכל העניין הזה .

מוזר.

אנשים מחול עם מפרט דומה לשלך אומרים שהמשחק רץ טוב על High.

יש פה מישהו עם 6800GT שיכול להגיד איך המשחק רץ :P?

פורסם

לי יש

x850pro ורץ על 1024.768 והכול על מקס ולחבר שלי יש 6600 גי טי 2 גיגה זיכרון ולטענתו רץ לו על 1600 1200 הכול על מקס אני קצת מפקפק בזה כי לא ראיתי ולא נישמע לי הגיוני ביכלל

פורסם

מוזר.

אנשים מחול עם מפרט דומה לשלך אומרים שהמשחק רץ טוב על High.

יש פה מישהו עם 6800GT שיכול להגיד איך המשחק רץ :P?

לי יש 6800GT והמשחק רץ נפלא בהגדרות שהמשחק הגדיר לעצמו[שיניתי את הcomputer ל high ובכרטיס מסך זה היה על costum והכל היה על maximum חוץ מהפילטרים שאחד היה מכובה והשני היה על X4].

פורסם

nvidiA

אתה בטוח שזה זז לך חלק? כי יש לי חבר עם מפרט דומה לשלך אותו כרטיס רק של

evga

והוא אומר כשנכנסים למקומות חדשים פותחים דלתות יש גמגום גם אצלך זה כך?

פורסם

לי יש 6800GT והמשחק רץ נפלא בהגדרות שהמשחק הגדיר לעצמו[שיניתי את הcomputer ל high ובכרטיס מסך זה היה על costum והכל היה על maximum חוץ מהפילטרים שאחד היה מכובה והשני היה על X4].

תודה רבה :)

המחשב שלי יהיה מאוד דומה לשלך (מתוכנן אוברקלוק חביב).

פורסם

יש לי 6800GT ושאני שם על High זה עובד סבבה , אבל יש לפעמים תקיעות כאלה וזה לא כיף לשחק ככה.

תאמינו לי Medium הכי טוב , רואים מצוין והמשחק זז חלק!

פורסם
  • מחבר

מה גם 6800GT נחלש??

אויי איזה מזל רציתי לקנות את 6800GT ועכשיו אני יודע שאני לא :(

איזה כרטיס יכול להפעיל את המשחק הזה נורמלי (HIGH DETAIL 1024)

??

פורסם

7800GT

אבל צריך מעבד שינצל אותו בעע (שלי לא =\ )

פורסם

לי יש

x850pro ורץ על 1024.768 והכול על מקס ולחבר שלי יש 6600 גי טי 2 גיגה זיכרון ולטענתו רץ לו על 1600 1200 הכול על מקס אני קצת מפקפק בזה כי לא ראיתי ולא נישמע לי הגיוני ביכלל

חבר מצחיק יש לך

יש לי חבר שמשחק עם 7800GT וברזולוציה הזאת זה מגמגם לו פחד

אז תגיד לחבר שלך שהוא יכול לדבר ללמפה

פורסם
  • מחבר

אז אין כרטיס שיכול להריץ את המשחק הזה על HIGH 1024

2AA 8AF?

פורסם

78GTX :nixweiss:

פורסם

שמע strength

לי יש מחשב כמו שלך אבל עם P4 2GHZ 100FSB :-X

וכרטיס 9500 (לא פרו, 128MB)

ואני מריץ את FEAR על הגדרות מדיום (מחשב,כרטיס+אפקטים על הכי גבוה) ב800X600 הוא פועל חלק מאוד (30~) ובמבחן של המשחק אני מוציא מעל 30 FPS בבמוצע.

הכרטיס שלי באובר+מוד, אולי הוא טיפה יותר חזק משלך (שלך עם OCיכל לעקוף אותו אני מנייח).

אז יכל להיות שפשוט ההגדרות שלך לא מכונות טוב או שהמחשב שלך פשוט עמוס וצריך לנקות אותו קצת.

בכל מקרה אין סיכוי שהוא לא מריץ את FEAR על 800X600.... תזכור איזה מעבד מעפן יש לי!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים