פורסם 2005 באוקטובר 1620 שנים לכן בכדי לוודא שלא יעבדו עליך ואם אה באמת חושד בכך ותדפיס את העמוד האנטרנט וככה יש לך הוכחה
פורסם 2005 באוקטובר 1620 שנים אם מישהו מזמין את הכרטיס מהחנות הזאת והוא מקבל אותו במשלוח גם (שלא ייצאו חבורת נוכלים) אז בבקשה תעדכנו כאן גם.
פורסם 2005 באוקטובר 1620 שנים מחבר תראו, המחיר של ה6200 יותר יקר אצלם...http://shop.spc.co.il/index.php?cPath=1_4_26_70מה אתם ממליצים? ללכת אליהם ולקנות אותו?עדכון:הכרטיס הורד מהאתר שלהם... בשיחה נוספת איתם הם אומרים שאין להם את הכרטיס הזה...
פורסם 2005 באוקטובר 1620 שנים או שזאת הייתה טעות בתום לב או שהם עשו את זה בכוונה כדי למשוך אנשים שיתקשרו לברר .. אם זה השני אז הם ממש חארות וזה גם לא חוקי
פורסם 2005 באוקטובר 1620 שנים מחבר כן גם התקשרנו והם אמרו שזאת הייתה טעותכשאני דיברתי איתם בפעם הראשונה (עדיין הופיע באתר) הם אמרו לי שזאת לא טעות ושזה המחיר...
פורסם 2005 באוקטובר 1620 שנים הזמנתי את הכרטיס, אמרו לי מצויין, עוד שעה נשלח אליך שליח שבמקרה עובר באזור, תכין לו מזומן.חיכיתי וחיכיתי.לקצר סיפור ארוך, לבסוף אמרו לי שמכרו את כל המלאי שלהם לאיזה חנות.בכלאופן, לקצר סיפור ארוך, אין ולא ניתן לקנות.
פורסם 2005 באוקטובר 1620 שנים מחבר זה המחיר, הכרטיס אזל מן המלאי, יגיע אחרי החגיםלא מאמין שזה באמת המחיר... יכול להיו שהם פשוט ראו שיש להם טעות והורידו מהאתר ואומרים שנגמר להם המלאי...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.