עבור לתוכן

חיה מסוג אחר, {קופרמיין פתוח מכפלה}.

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

עידכון:

שעה אחת אחרי, והמרכת קפאה.

טמפ' או מתח?

• תגובות 30
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

סבבה, זה מצויין. אני מבטיח לך שהשומקינים עובדים ב 150 2-2-2-5-7 (הכי טוב ל SD-RAM). מה שכן הלוח מוריד את ה AGP ל *2 מעל 140 (שזה לא משפיע על כלום כמעט) ויכולים להיות בעיות עם רכיבים אחרים בלוח מעל ל 150 אבל אני דיי בטוח של 150 תגיע בלי בעיות.

מה שאני מציע זה להוריד את המכפלה לריצפה (מצידי שתהיה 4) ולעלות את הבאס הכיגבוה שאפשר בו זה יפעל יציב (כלומר שכל שאר הרכיבים על הלוח והכרטיסים השונים, כוננים וכו' לא עושים בעיות בגלל הבאס הגבוה) - מן הסתם לחלק מהרכיבים תצטרך לתת עוד מתח (עם אפשר בכלל בלוח הזה..). אח"כ, כשיש לך את מהירות האפיק הכי גבוהה שהכל עובד בה תעלה את המכפלה לאט לאט עד זה לא יעלה יותר.

וככה תקל את המהירות המקסימאלית שתוכל לעבוד בה.

יכול להיות שלקראת סוף התהליך תאלץ טיפה לשחק עם זה (נניח ליתכן והוריד 5 מ"ה בבאס ולהעלות עוד חצי במכפלה כדאי יותר מעוד 5 מ"ה בבאס וחצי פחות במכפלה...). וזהו - תוכל להכריז על ה coppermine המהיר בתבל באמת!

פורסם

עידכון:

שעה אחת אחרי, והמרכת קפאה.

טמפ' או מתח?

זה תלוי, העלת את הבאס (כי כתבת שהורדת את הזיכרון ל 3-3-3 מה שאומר שכן אחרת למה היית צריך? ואם כן אז אני מניח שזה דווקא הזכרון..)

פורסם

הזכרון לא אמור להיות מושפע ישירות ממהירות המעבד, רק מהבאס, ואם הבאס נשאר על 133 יציב, אז אלו לא הזכרונות.

אני די בטוח שהגעת לגבול היכולת של המעבד, והתקיעה הזאת רק מוכיחה את זה, כי לחוסר היציבות הזה אתה הגעת רק ע"י העלאת עוד מתח.

אם תתן לו 2.1v... :smoke: אני חושב שזה אומר הכל

פורסם

נסה עוד מתח, חום זה בטח לא, אני הייתי מוריד תמכפלה בחצי, ומנסה...

פורסם

זה תלוי, העלת את הבאס{????????} (כי כתבת שהורדת את הזיכרון ל 3-3-3 מה שאומר שכן אחרת למה היית צריך? ואם כן אז אני מניח שזה דווקא הזכרון..)

פורסם

או שהמעבד הגיע לקצה היכולת או שיש לך סטיק אחד בעיתי ביותר.

תנסה שיטה הפוכה תוריד את הFSB ותעלה את המכפלה ותגיע לאותה מהירות כמו שאתה עכשיו.

אם המחשב יתקע אז זה בגלל המעבד אם לא אז הזיכרונות אשמים.

פורסם
  • מחבר

סבבה, זה מצויין. אני מבטיח לך שהשומקינים עובדים ב 150 2-2-2-5-7 (הכי טוב ל SD-RAM). מה שכן הלוח מוריד את ה AGP ל *2 מעל 140 (שזה לא משפיע על כלום כמעט) ויכולים להיות בעיות עם רכיבים אחרים בלוח מעל ל 150 אבל אני דיי בטוח של 150 תגיע בלי בעיות.

נראה, את'לון יעביר לי סטיק של Infeneon, 7ns tested @ 155mhz 2/2/2.

בכל אופן אני משתמש בביוס ]רוץ, ככה שה-Agp לא יעזוב את ה-x4.

מה שאני מציע זה להוריד את המכפלה לריצפה (מצידי שתהיה 4) ולעלות את הבאס הכיגבוה שאפשר בו זה יפעל יציב (כלומר שכל שאר הרכיבים על הלוח והכרטיסים השונים, כוננים וכו' לא עושים בעיות בגלל הבאס הגבוה) - מן הסתם לחלק מהרכיבים תצטרך לתת עוד מתח (עם אפשר בכלל בלוח הזה..). אח"כ, כשיש לך את מהירות האפיק הכי גבוהה שהכל עובד בה תעלה את המכפלה לאט לאט עד זה לא יעלה יותר.

וככה תקל את המהירות המקסימאלית שתוכל לעבוד בה.

יכול להיות שלקראת סוף התהליך תאלץ טיפה לשחק עם זה (נניח ליתכן והוריד 5 מ"ה בבאס ולהעלות עוד חצי במכפלה כדאי יותר מעוד 5 מ"ה בבאס וחצי פחות במכפלה...). וזהו - תוכל להכריז על ה coppermine המהיר בתבל באמת!

אני בעד לעשות את זה הפוך, ללכת עם המכפלה עד הסוף, ואח"כ לדייק עם הבאס, ככה אני בטוח אמתח פחות את שאר הרכיבים.

הזכרון לא אמור להיות מושפע ישירות ממהירות המעבד, רק מהבאס, ואם הבאס נשאר על 133 יציב, אז אלו לא הזכרונות.

אני די בטוח שהגעת לגבול היכולת של המעבד, והתקיעה הזאת רק מוכיחה את זה, כי לחוסר היציבות הזה אתה הגעת רק ע"י העלאת עוד מתח.

אם תתן לו 2.1v... :smoke: אני חושב שזה אומר הכל

כנראה שלא הבנתם, נשארתי על מכפלה 10, העלתי את הבאס ל140. הורדתי את הקאס ל-3. והעלתי מתח ל-2וולט.

פורסם

אם כך, נסה את ההצעה של Corona Lover, תוריד את הבאס ותעבוד רק עם המכפלה כדי לוודא שלא מדובר בזכרון או כל רכיב אחר שמגביל אותך.

פורסם

הבעיה היא שהמכפלה מעלה אותו מהר מדי...

אני חושב שהשיטה שלי עדיפה בהרבה (אומנם מעט יותר מסוכנת.. אבל אלו סיכונים קטנים..) משום שהיא תוביל למהירות אמיתית גבוהה יותר! (אפילו אם במ"ה היא תהיה נמוכה יותר, והיא לא) משום שהבאס הרבה הרבה הרבה יותר חשוב ומכריע ממהירות המעבד.

וכמו שחשבתי זה הזכרון הנקניק שלך ;D

פורסם

אתה לא מבין, כדי לוודא שבאמת הזכרון הוא זה שמגביל, צריך להוריד את הבאס ולעבוד רק עם המכפלה.

מה קורה בבאס של 133 עם מכפלה של 10.5 בוולטג' של 2.0v ?

פורסם
  • מחבר

לפעמים עושה Post ולפעמים לא.

פורסם

איך הוצאת 8XXX עם kyroII?!

אני מקבל 2886!

פורסם

יש לו את הTI4600 ...

פורסם

תגיד אורי, סתם שאלה מסקרנת, הפנטיום 700 הזה שהיה לך מקודם (לא זה שנשרף...)

אתה משתמש בו?, כי אם לא תהיתי לי... ::) ::) ::) האם תוכל להביא לי אותו?.... ::) ::) ::)

כי אני תקוע אם מעבד פנטיום 3 שרשום עליו 450-600MHZ

אבל הבעיה שהמכפלה שלו היא רק 4X.... והכי חזק שאני יכול

להפעיל אותו זה על FSB126... (אחרי זה הVOODOO נתקע...)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים