פורסם 2005 באוקטובר 1520 שנים יש לי בית 2 קומות מחשב 1 בקומה 2 ומחשב אחד בקומה למטה (1), ברצוני להוציא כבל מהמחשב בקומה השנייה שיתחבר לראוטר (לא בטוח שזה החלק שאני צריך) בסלון של קומה ראשונה, המכשיר הזה שיעמוד בקמוה ראשונה (זה שקראתי לו ראוטר) יצטרך לשדר באלחוטי למחשב שנמצא בחדר ליד.האינטרנט מחובר למחשב בקומה השנייה והמטרה של כל זה שהמחשב של קומה ראשונה יהיה מחובר וגם שיהיה אפשר לגלוש בפוקטפיסי מהסלון.איזה חלקים אני צריך לקנות בשביל זה..? רצוי מKSP.
פורסם 2005 באוקטובר 1520 שנים אבל למה סיבכת את זה ככה? אם האינטרנט בקומה 2, שים שם ראוטר אלחוטי, תחבר אותו עם כבל למחשב שנמצא לידו, תשים כרטיס רשת אלחוטי במחשב למטה וזהו.
פורסם 2005 באוקטובר 1520 שנים אם תקנה נתב אלחוטי טוב זה אמור לעבור בכל מקרה לפי השיטה שלךתשים את הנתב האלחוטי במקום שאתה מיעד לוהמודם עדיף לידו אבל אם יש יציאה מהקיר בנקודה כמו שאמרת קומה שניה אז אתה צריך לחבר שני כבלים אחד מהמודם לנתב והשני בין הנתב למחשבניתן להשתמש בכבל אחד ולשים עליו שני ראשים בכל צד לפי המדריך הזנhttp://www.netguru.co.il/content/view/56/2/#IMG12
פורסם 2005 באוקטובר 1520 שנים האותות האלחוטיים עוברים גם דרך שלוש קומות אם זה נתב טוב, זה בהחלט מה שאתה צריך לעשות.רק במקרה שזה לא עובד (ואני לא רואה סיבה שלא) אז אתה צריך לנסות להתגבר על הבעיה, אבל אל תניח סתם שיש בעיה לפני שניסית. לא לשכוח לנעול את הרשת עם pass phrase כדי שהשכנים לא יהנו על חשבונך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.