פורסם 2005 באוקטובר 1520 שנים בכמה ימים האחרוניםיש לי בעיה מאוד מעצבנת לכול אתר שאני נכנס (כולל הפורום החזק הזה)..אחרה כמה זמן (לא קבוע) או אם אני פותח כמה חלונותהוא מודיע לי שצריך לסגור את אקספלורר ולפעמיים הוא פשוט יוצא מהדפדפן לבד עשיתי סריקות של הכול (וירוסים תוכנות ריגול) ככה שזה לא זהחשבתי אולי למחוק את האקספלורר ולהתקין אותו מחדש רק שאני לא מוצא איך למחוק אותו..(זה לא צריך להיות מסובך אבל..)..צרפתי תמונה [attachment deleted by admin]
פורסם 2005 באוקטובר 1520 שנים מחבר כן יש לי עידכונים אוטומטים (גם מידי פעם אני בודק שלו פספס משהו)..הוא הכי מעודכןמה זה יכול להיות??ואם אני רוצה למחוק את האקספלורר ולהתקין אותו מחדש איך אני עושה את הזה (לא ממש מצאתי איך)..??
פורסם 2005 באוקטובר 1520 שנים http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=207241&sid=10 taotao161 תפסתי אותך על חם שכחת את החתימה הקבועה שלך
פורסם 2005 באוקטובר 1620 שנים מחבר בגלל בקשה להפסיק את החתימה (כי בגדול היא לא מועילה ולדעתי גם לא מזיקה אבל שיהיה..) של אנשים יותר חשובים פה בפורום (שאני מאוד מכבד).. אני מכבד את ההבקשה ומפסיק עם החתימה הקבועה (כן גם אני עצוב.. )... ונחזור לנושא שמחתי לקרוא תמאמר ;D הורדתי את העידכון אבל עדיין יש תבעיה (אומנם בתדירות פחותה אבל עדיין..).. מישהו יודע איך מוחקים את האקספלורר (כדי שאני יתקין אותו מחדש)..
פורסם 2005 באוקטובר 1620 שנים אתה לא יכול להסיר את האקספלורר בדרך מקובלת אבל אתה יכול עם התוכנה http://www.nliteos.com - nliteלפני שאתה עושה את זה תנסה אולי להתקין גירסה יותר חדשה אם קיימת
פורסם 2005 באוקטובר 1620 שנים מחבר יש הרבה שעושים את זה בהקשר למה שהם אומרים או משהו כזה לא סתם בכול הודעה (כמוני..) וחוץ מזה אם זה מפריע וסתם יגרום לאנשים... אז לא נורא נוותר לטובת הכלל (הפורום/משתמשים).. ולבחור מעלי יש את הגירסה 7 אבל היא בטא או משהו וגם היא עושה בעיות+- (כמו ששמעתי).. אבל נראה אולי ננסה לשדרג נראה מה יהיה..
פורסם 2005 באוקטובר 1620 שנים בקצרהכנס באקספלורר ל-כלים-אפשרויות אינטרנטנקה קבצים זמניים וקוקיזכנס ל"הגדרות" (הכפתור שבתוך כללי, השלישי, ליד ניקוי קוקיז וקבצים)סמן שם את "בכל ביקור בדף, במקום "אוטומטי" ושים למטה 100 מגה לקבצים זמנייםעכשיו, הכי חשוב, לחץ על "הצג אובייקטים" - ובחלון שנפתח מחק את כל האובייקטים חוץ אולי ממקרומדיה פלאש אל תבהל להסיר אותם, ואל תדאג אם הוא מקפיץ לך הודעות על זה שהם לא הוסרו לגמרי.סגור את החלון של האובייקטיםתן אישור בחלון ההגדרות הקטןעבור ללשונית אבטחה, שחזר שם הכל לברירת מחדלעבור ללשונית מתקדם האחרונה כאן, שחזר את כל ברירת המחדל באמצעות הכפתורחפש ברשימה שם אפשרות שנמצאת תחת "דפדפוף" לא זוכר את שמה בעברית, אבל אם זה בעברית אז היא הראשונה שםבאנגלית היא נקראת enable third party browser extensionsתסיר את הסימון שלה !תן אישורסגור את האקספלורר ופתח אותו מחדשזה עוזר לגמרי במלאאאאאאאאאאאא מקרים כמו שלך, מנסיון של המון זמן בתור תומך טכני.אם לא הבנת משהו - תשאל פהאם כל זה לא עזר - פרט בדיוק מה רשום לך בהודעת השגיאה, תמיד רשום מה גורם לבעיה, יש פרטים, צרף תמונה או תעתיק מה שרשום לךונשתדל לעזור.
פורסם 2005 באוקטובר 1620 שנים מחבר או קי הכול עשיתי חוץ מהקטע של הדפדוףמצאתי את זה אבל מה לסגור להסיר תסימן שמתחת לאופצה?כי אם אני לוחץ עליה אז נפתחים לי מספר אפשרויות (מצורפת תמונה)..וצרפתי בהודעה הראשונה של התרד תמונה עם הבעיה..[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 באוקטובר 1620 שנים דפדפוף סגור אצלך לפי התמונה הזאתתלחץ דאבל קליק על המילה דפדוףוהקטגוריה תפתחואז האפשרות הראשונה מתחת לקטגוריה, היא מה שדיברנו עליה.תגיד אם כל זה עזר לך אגב.
פורסם 2005 באוקטובר 1620 שנים יכולים להיותאבל אתה לא רושם לנו מה גורם לשגיאהתעתיק לפה את התמונה או הטקסט המלא ככה נוכל לראות איזה מודול או איזה DLL גורם להתנגשותבכל מקרה, עוד הצעהנסה להכניס את הדיסק של XP לכונןחפש במחשב שלך (בכונן C, לא בדיסק) - קובץ שנקרא IE.inf תן עליו קליק ימני ובחר ב"התקן"כשהוא שואל אותך מאיפה להתקין, תפנה אותו לנתיב של הדיסק של XPאני מניח שיש לך SP2 מותקןאם כך בשביל לבצע את הפעולה שעכשיו הסברתי, תזדקק לדיסק XP-SP2, אחרת לא חושב שזה יוכל "להתקין מחדש" את ה IE שלך.
פורסם 2005 באוקטובר 1620 שנים מחבר הבאתי בהודעה הראשונה בתרד את גורם הבעיה (מצורפת תמונה בהודעה הראשונה בתרד).. או קי אני יבדוק תהצעה האחרונה שלך (שאני יחזור מהצבא..) תודה לבינתיים...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.