פורסם 2005 באוקטובר 1520 שנים יש לי כרטיס קול קריאטיב ויש לי בעייה מוזרה אני שומע את כול האפקטים של המישחק אבל לא שומע דיאלוגים של הדמויות הגדרות המישחק או הגדרות בכרטיס תודה לכול העונים
פורסם 2005 באוקטובר 1520 שנים כרטיסי קראטיב נוהגים לעשות בעיות במשחק הזה.מתי העולם יבין שכרטיס קול מובנה זה הכי טוב?!
פורסם 2005 באוקטובר 1520 שנים גם לי היתה את הבעיה הזאת אבל עם הכרטיס קול שעל הלוח אם - הבעיה נפטרה כשהתקנתי את התוכנה של הכרטיס (לא רק את הדרייברים - גם את התוכנה).
פורסם 2005 באוקטובר 1520 שנים מוזר לי אין שום בעיה.אתה תמיד יכול לנסות לבדוק באתר של קריאטיב לעדכונים בקשר לכרטיס קול, כמו כן שמעתי שהמשחק עושה בעיות אם מותקן לך על המחשב ACE MEGA CODEC PACK אז אולי זאת הבעיה.תנסה גם לשנות במשחק את הדרייבר של הסאונד לראות אם זאת בעיה בדרייבר.
פורסם 2005 באוקטובר 1520 שנים מחבר דריברים הכי עדכנינים ואין לי שום קודאק חוץ מהליון נטוורק הזה ניסיתי הכול הכול הכול אם ההגדרות של הכרטיס והמישחק זה מעצבן לאללה
פורסם 2005 באוקטובר 1520 שנים תנסה מה יכול לקרות כבר, זה ידוע שלמשחק הזה יש הרבה בעיות עם קודקים מסוימים.
פורסם 2005 באוקטובר 1520 שנים גם לי זה היה במולטי הורדתי וזה עובד כרגילבנתיים מצאתי חבילה אחת שעובדת טובcodec pack all in 1חפש בגוגל
פורסם 2005 באוקטובר 1520 שנים מוזר...טוב נשארו שתי דבריםתבטל בתפריט של המישחק את הEAX and Hardware Soundsותחפש את הקובץ WMFADist.exe ותתקין אותו (בתיקיה של המישחק הוא אמור להיות)זה כל מה שיש לאתר שלהם להציעאצלי הקודאק עזר...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.