פורסם 2005 באוקטובר 1520 שנים שלוםיש לי את המשחק הזה ואין לי מושג איך מכוונים נשק פה.אין שוב צלב או סימן של לכוונת ובדקתי בהוראות ולא ראיתי שום הסבר.מישהו יכול לעזור לי בבקשה
פורסם 2005 באוקטובר 1520 שנים פעם היה לי את המשחק אבל מחקתי אותו,ולפני מה שאני זוכר צריך ללחוץ על משהו ואז יש את הכוונת של הרובה(לא צלב)[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 באוקטובר 1520 שנים קוד םכ לאני רוצה לומר אחלה משחק, מי שאהב את הראשון בהחלט יאהב את ההמשךבנוגע לשאלה שלך, יש לך באפשרויות של המשחק לשחק עם כוונת (ברירת מחדל זה כבוי אז אתה צריך להפעיל את זה) וכדי לכוון דרך הכוונת אתה צריך ללחץ על עכבר 3 (יענו על הגלגלת)תמשיך ליהנות.
פורסם 2005 באוקטובר 1520 שנים מחבר תודה, עליתי על זה אחרי שנאמר שיש אפשרות כזאת והראה לי תמונה של זה.אחלה משחק, אישית אני אוהב אותו יותר מBF
פורסם 2005 באוקטובר 1520 שנים תודה, עליתי על זה אחרי שנאמר שיש אפשרות כזאת והראה לי תמונה של זה.אחלה משחקאין בעד מה....(-:אישית אני אוהב אותו יותר מBFיותר מ-bf2?או הישן?
פורסם 2005 באוקטובר 1520 שנים מחבר מהישן בטוח שהוא יותר טובאישית אני גם מעדיף אותו על החדש, למרות שהגר]יקה של החדש עולה על זה פי כמה וכמה.הממשק של זה והרעיות פשוט גדול, השליטה באנשים והירי פשוט נהדר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.