עבור לתוכן

מה אפשר לעשות באילת?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

מזל שאנחנו לא בחופש הגדול..

ותודה רבה לכולם.

• תגובות 52
  • צפיות 5.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

האנפלגד-זה ליד הקלאבוטל?איפה שיש סנוקר פול וכל זה?

ועם אתה רוצה היתי בעיר המלאכים השנה,מקום נחמד עם אתה רוצה אני יספר בדיוק מה יש שמה..

האימאקס גם נחמד עם היה סרטים שווים זה היה באמת שווה משהוא..

יש גם תנייטמר..ותאמת עם משפחה אין כל כך הרבה דברים לעשות כמו עם חברים

פורסם
  • מחבר

מה אפשר לעשות בעיר המלכים? ואיפה זה הנייטמר?

פורסם

בעיקרון העיר מלאכים זה מקום כזה גודל ויפה שמחולק ל4 דברים..

חדר ראשון זה סרט סטייל אימאקס,סרט מגעיל לא משהוא,אבל הכיסאות זזים טיפה ויש גם בועות מים רוח וכל זה..

יש חדר כזה עם כל מני מתקניים קטנים ומגנייבים כאלה,..וחדר אחד שזה כמו חדר משיכה כזה,ל יודע איך להסביר,ויש עוד אחד שזה כמו מבוך כזה עם כל מני יצורים שיוצאים עלייך וכל זה..ועוד הרבה כאלה דברים חמודים..

יש עוד חדר שאתה כאילו יורד מתחת לאדמה ואז אתה הולך ויש לך כל מני מצגות עם בובות כאלה שמספרות עם כל מני סיפורים מהתנך..

ואז יש עוד חדר שאתה נכנס למין סירה כזאתי ונוסע דרך מין מקום כזה שמספר על סיפור מהתנך(נידמה לי על שלמה המלך,לא זוכר בדיוק)

ואז יש לך נפילה של משהוא 15 מטר..משהוא קטן רצח לא מפחיד בכלל...אבל מהתעשה קצת פוזה למה מצלמים אותך בנפילה ואז אפשר לקנות את זה..

אהה ויש גם עוד משהוא יפה בקניון של המלון של הילטון..

פורסם
  • מחבר

הקניון של הילטון קשור איכשהו למלכת שבא? :s05: כי לשם אני הולך... מה יש שם?

פורסם

לך לים תתחיל עם מישהי קח אותה לחדר ותעשו חיים בשביל זה יש את אילת :)

פורסם

חחח .. ה"משהו היפה" הזה בקניון של הילטון היה נקרא amazing world והוא כבר לא קיים , וגם כשהוא היה קיים זה היה סתם אטרקציה מעפנה לילדים, מופע אור-קולי כביכול על דינוזאורים וכאלה ...

NVIDIA - אל תבנה על הקניון של ההילטון אין שם כלום , יש שם איזה 5 חנויות , לך לקניון מול הים הוא הכי נורמלי באילת

ובקשר לנייטמר זה נמצא במרכז תיירות , תשאל כל נהג מונית הוא כבר יראה לך , בכלל אילת היא עיר המוניות , כל מטר יש מונית וגם בד"כ זה לא עולה יותר מ10 ש"ח ממקום למקום (אלא אם אתה רוצה לשחמון או שכונות רחוקות אבל אין לך מה לחפש שם במילא ...)

וואי אני ממש מתגעגע לאילת עכשיו .... מקנא בך ;)

פורסם

קודם כל אבובים חובה!

אח"כ קח לעצמך אופנוע ים

אח"כ צלילות למיניהם

אח"כ בחורות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים