עבור לתוכן

מה אפשר לעשות באילת?

Featured Replies

פורסם

אטרקציות -

IMAX

עיר המלכים (זה יפה אבל כל הקטע של התנ"ך קצת משעמם ..)

מצפה התת-ימי

ריף הדולפינים - אפשר לשחות\לצלול עם דולפינים - שווה!

קורס צלילת היכרות - יש כמה בתי ספר לצלילה באילת שנותנים צלילת היכרות , זה קצת יקר אבל זה חוויה

יש משהו שלא הרבה מכירים אבל זה שווה , זה נקרא NIGHTMARE , זה מין מסע-שדים (כמו רכבת שדים) שנכנסים בזוגות ויש תפאורה מטורפת ומפחידים אותך כל הדרך , מומלץ  :xyxthumbs: (אם לא תמצא את זה אז זה במרכז תיירות , איפה שהאנפלאגד וכל הפאבים המעפנים)

מועדונים -

אני לא יודע בן כמה אתה אבל אני יניח שמעל 18 ...

יש את הפלטיניום (אל תלך ביום שישי כי יש שם ערב gays  ;D )

יש את הלוויס , אקסייט (זה יותר מועדון ל21+) GETS (נראה לי שסגרו אותו אבל אם פתחו מחדש אז זה מקום סבבה ...)

אם אתה אוהב מזרחית אז יש את הפאפרצי והפאנץ'-ליין  :P

פאבים - יש כל 4 מטר בערך ... הכי מוכר הוא המאנקיס , אבל הוא תמיד עמוס ויש להקות מעפנות לגמריי , כיף שם רק אחרי 2

אם אתה אוהב רוק וישראלית אז יש פאב נחמד שנקרא "ברדו"

המלצה שלי - תתרחק בכלל מהמרכז תיירות , כל הפאבים שם לא עושים שום סלקצייה והכניסה בחינם אז זה מושך כל מיני חארות ויש שם תמיד מכות\דקירות

ואפילו היה רצח של בעל מועדון אז שמור נפשך ...

חופים -

חופים טובים לא בתשלום - חוף דן , חוף הדקל (אחלה חוף , הכי מסודר באילת) חוף המגדלור (לא מסודר ותזהר במים כי יש מלא קיפודי ים) , חוף הוויליג'

תגובה טובה מאד, רציתי להוסיף את הפרויליג' שליד מלון דן, מועדון ממש טוב...

וחוף ים מעולה ומסודר שלא ממש מכירים אותו והוא נימצא ליד מלון "הריף" לא ריף הדולפינים...

• תגובות 52
  • צפיות 5.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא היתי באילת מאז השחרור, אבל היה שם את BASE BAR.. רק מוסיקה שחורה. :xyxthumbs:

למרות שאני לא יודע אם הוא עדיין קיים.

פורסם

זה עדיין ברגל שלך???

פורסם

חחחח לא ... זה נעלם אחרי איזה שבועיים (נספג בגוף)

פורסם

על המאנקיס לא כל כך הייתי ממליץ

הלכתי לשם פעם אחרי העבודה והיא ממש נורא

שירות גרוע

ומה שהכי עיצבן אותי זה שהזמנתי ליטר בירה, אחרי שחיכיתי 30 דקות שמלצרית תיגש אליי

ובסוף אחרי שקיבלתי את הבירה ישבתי רבע שעה ובאו אליי ואמרו לי שהם סוגרים ושאני חייב ללכת

וזה היה ממש ביזיון .

יש מקום טוב לשבת ככה לאכול בסבבה לייד האנפלאגד כזה בר קפה , שכחתי את השם שלו אבל זה אחלה של מקום

מאד מומלץ והמחירים גם סבבה

החוף בתחילת הטיילת לא זוכר את השם, ממש טוב , תקנה ברד פסיפלורה ותשב שם בלילה , ממש ממש כייף

ויש את כל שאר השטויות של התיירים שזה האיי מאקס , נייטמר ועיר המלאכים וכמובן פיינטבול וצלילות ודולפינים

פורסם

הפניטבול שמה על הפנים לעמות המרכז בבית ברל

פורסם
  • מחבר

על המאנקיס לא כל כך הייתי ממליץ

הלכתי לשם פעם אחרי העבודה והיא ממש נורא

שירות גרוע

ומה שהכי עיצבן אותי זה שהזמנתי ליטר בירה, אחרי שחיכיתי 30 דקות שמלצרית תיגש אליי

ובסוף אחרי שקיבלתי את הבירה ישבתי רבע שעה ובאו אליי ואמרו לי שהם סוגרים ושאני חייב ללכת

וזה היה ממש ביזיון .

יש מקום טוב לשבת ככה לאכול בסבבה לייד האנפלאגד כזה בר קפה , שכחתי את השם שלו אבל זה אחלה של מקום

מאד מומלץ והמחירים גם סבבה

החוף בתחילת הטיילת לא זוכר את השם, ממש טוב , תקנה ברד פסיפלורה ותשב שם בלילה , ממש ממש כייף

ויש את כל שאר השטויות של התיירים שזה האיי מאקס , נייטמר ועיר המלאכים וכמובן פיינטבול וצלילות ודולפינים

אתה גר באילת?

ד"א.. בור שכמוני, מה זה האנפלאגד?

פורסם

נתקע לי קיפוד ים ברגל שהייתי בטורקיה הקפיצו אותי שם לבית חולים פרטי (לא מאפן) ושם הוציאו לי את זה,

אחרי זה גם נתנו לי זריקת טטנוס.

קיפוד ים - לא ממולץ ;D

פורסם

אם לא היית בעיר המלכים - לך לשם, חויה של פעם בחיים.

פעם אחת כדאי, לא יותר. (אחרי שתלך תבין למה לא יותר מפעם אחת ::))

לך עם המשפחה ערב אחד בטיילת ובקניון, תאמין לי, הבנות יתקעו על יד כל דוכן, וככה יעבור ערב שלם בלי שתשים לב.

או שיותר נכון תשים לב, כי תמות משעמום ;).

אם יש למישהו אצלך יומולדת בקרוב, תחפש שם משהו, יש שם מבחר ענק. אני לא כל כך בקיא במחירים שלהם, אבל זה שווה בדיקה.

אני מיום ראשון שבוע הבא באילת, אז שיהיה בהצלחה ותהנה!! :hi:

פורסם

לא היתי באילת מאז השחרור, אבל היה שם את BASE BAR.. רק מוסיקה שחורה. :xyxthumbs:

למרות שאני לא יודע אם הוא עדיין קיים.

את ה-Base Bar סגרו, תודה לאל ואיתו נעלמו כל ה"וויגרים" ושאר הניגרים.

ד"א, אם אתה בקטע של רוק ומחפש מקום אלטרנטיבי, לך ל-Underground במרכז התיירות, מקום נחמד עם טיפוסים חביבים בעיקר מבריטניה וסנוקר :)

פורסם

הכל חוץ מIMAX!

חצי שעה של בחילה וכאבי ראש מלוווים בסאונד גרוע ווידאו של קסטה, כמובן סרטוני IMAX סוג ז' (לא תראה שם את מלחמת הכוכבים ודברים כאלה) והדובדבן שבקצפת דיבוב וקרינות בעיברית מהגרועים ביותר ששמעתי....ממש חוויה לא מהעולם הזה.

מזל שלא שילמתי גרוש.

פורסם

לא יודע אם כדאי לך ללכת לעיר המלכים.

הייתי באילת שבוע שעבר ושמעתי מאנשים שוך כדי ההפעלות שם הבניה עדיין לא הולשמה סופית.

לא הייתי שם ואני מציין שזה מה ששמעתי, אני לא מדבר מתוך עובדות שראיתי בעיניים שלי.

למרות זאת צלילה זה תמיד כיף :)

פורסם

בטח שהושלמה, אולי נשאר ממש קצת עבודה על המגלשה..

והמגלשה המסכנה הזאת גם ככה בקושי מוסיפה לאטרקציה

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי מה בכלל יש לעשות שם :s05:

פורסם

אתה גר באילת?

ד"א.. בור שכמוני, מה זה האנפלאגד?

לא אני לא גר באילת

עבדתי שם חודשיים בחופש

האנפלגד זה כזה דאנס באר שנמצא ממש מול הקניון משמאל לאיי מאקס

בחופש הגדול זה הופך לריכוז ענק של ערסים מגעילים וגועל נפש של בני אדם

אבל במהלך השנה זה אחלה של מקום

אפשר להשכיר נרגילה

בירה דיי זולה

מוזיקה נעימה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים