עבור לתוכן

מה אפשר לעשות באילת?

Featured Replies

פורסם

איזה חצי שעה

רבע שעה האמת דיי הופתעתי שזה זמן דיי קצר אבל עם המחירים שם לא חשבתי שאני אמצא יותר זול :P

• תגובות 52
  • צפיות 5.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אפשר ללכת לIMAX אם אתה הולך לך רק לסרטים מצוירים כי הסרטים שלא מצוירים דביליים לך לחיזזרים שפולשים לכדוה"א ויש אחד עם איזה וירוס מחשב שלא ראיתי

תגיד אחרי שתחזור איך הוא טוב יש את ריף הדולפינים שזה ממממממממששש כיף לשחות איתם הים באילת סבבה וגם אפשר לקחת סירת מנוע ולנהוג קצת מקווה שעזרתי

פורסם
  • מחבר

הייתי באילת לפני שלושה שבועות בהרודס-ממליץ על המלון הזה למרות שהצוות בידור שם דיי הורס אתה מסתכל עליהם אתה אומר לעצמך כמו שאוסטין פאוורס בסרט הראשון אומר לעצמו אחרי שיצא מתא ההקפאה: WHO ARE THOSE PEOPLE ?!

I MAX הייתי, חוויה מדהימה אבל נורא מכאיבה לעיניים.

עיר המלכים, רצינו ללכת אבל וויתרנו מה שסיפרו לנו במודיעין שמסתובבים שם 4 שעות ועם כל מיני סיפורי תנ"ך

אופנועי ים אחלה דבר 100 שח לרבע שעה

המסעדה הכי נורמלית שם זה בוסטון, בטיילת מתחת לרויאל ביץ'.

אה ואני מזהיר מראש הכל שם יקר רצח והחום שם בלתי נסבל גם בלילה.

אני הולך למלכת שבא.. והאופנועי ים שווה את הכסף? נשמע מאוד מעניין ומלהיב..

פורסם

אני הולך למלכת שבא.. והאופנועי ים שווה את הכסף? נשמע מאוד מעניין ומלהיב..

בשביל נסיעת ה"בתולין" זה יהיה לך מאוד מלהיב כמובן.

פורסם

אם אין לך רשיון צלילה, שווה ללכת לאיזה מועדון ולבקש לעשות צלילת היכרות. זה צלילה עם מדריך לעומק של בערך 7 מטר. אופנוע ים זה כיף אבל יקר בטירוף, ולדעתי לא הרבה יותר טוב מבננה, אבל מצד שני אני נהנה הכי הרבה כשהבננה מתהפכת. ריף הדולפינים מומלץ בחום אם יש לך כסף לזה. מקום יפה באופן כללי גם אם אתה לא שוחה איתם, פשוט חוף טוב. המצפה הוא נחמד אבל הוא יותר מתאים לילדים נראה לי. הכרישיפ והצבים די מגניבים (יצא לי לצלול איתם, עבדתי שם כמה ימים).

לגבי מסעדות, אם אתה לא שומר כשרות יש מסעדה מעולה, וזה כל אילתי יגיד לך, שנקראת "ברזיל". אל תבלבל אותה עם "קאסה דו ברזיל". שתיהן צ'ורסקיריות - מסעדות אכול כפי יכולתך בשריות ברזילאיות, רק שהראשונה מעולה והשנייה מגישה בשר שיש לו טעם של בורגראנץ', ויש בה אווירה של בית חרושת. בקיצור, אם אתה אין לך בעייה של כשרות לך ל"ברזיל". זה נמצא ליד "ליסה דגים", כל נהג מונית ידע להגיד לך איפה זה ונהגי מוניות יש מספיק באילת.

פורסם

לך לthree monkeys bar מקום שווה ביותר!!!!!

זה כזה בר ענק שיש שם הופעות חיות עם גיטרות כזה משהו BEST......

זה נמצא על הטיילת איפה שהוא ליד "דן".....צריך קצת ללכת.....

עוד מקום שממש אהבתי זה חוף "המגדלור"......מקום ממש שווווווה יש שם אווירה ממש כיפית....זה גם נמצא באיזור האלמוגים אז אפשר לעשות שנורקל....

(שחה קצת מהחוף עד שתגיע לאיזה גובה 12 מטר משהו כזה ואז תראה מצוף מחובר מהקרקעית זה הדבר הכי מלחיץ בעולם....) :eek2: :eek2: :eek2:

פורסם

ה monkeys הוא מקום טוב אבל תמיד מפוצץ, ובטח בסוכות. הסיכויים להכנס לשם אפסיים. לגבי חופים, מגדלור חביב אבל האלמוגים שם דווקא לא משהו. שונית יפה יש בעיקר בחוף אלמוג (שעולה כסף) או בחוף הנסיכה. אם אתה מחפש חוף רחצה טוב אבל, אז באמת מגדלור, או הדקל הם טובים ובחינם. ליד מגדלור יש את כפר הצוללים שמכינים באגטים מעולים (לא כשר) ואפשר גם לעשות אצלם צלילת היכרות.

פורסם

אטרקציות -

IMAX

עיר המלכים (זה יפה אבל כל הקטע של התנ"ך קצת משעמם ..)

מצפה התת-ימי

ריף הדולפינים - אפשר לשחות\לצלול עם דולפינים - שווה!

קורס צלילת היכרות - יש כמה בתי ספר לצלילה באילת שנותנים צלילת היכרות , זה קצת יקר אבל זה חוויה

יש משהו שלא הרבה מכירים אבל זה שווה , זה נקרא NIGHTMARE , זה מין מסע-שדים (כמו רכבת שדים) שנכנסים בזוגות ויש תפאורה מטורפת ומפחידים אותך כל הדרך , מומלץ :xyxthumbs: (אם לא תמצא את זה אז זה במרכז תיירות , איפה שהאנפלאגד וכל הפאבים המעפנים)

מועדונים -

אני לא יודע בן כמה אתה אבל אני יניח שמעל 18 ...

יש את הפלטיניום (אל תלך ביום שישי כי יש שם ערב gays ;D )

יש את הלוויס , אקסייט (זה יותר מועדון ל21+) GETS (נראה לי שסגרו אותו אבל אם פתחו מחדש אז זה מקום סבבה ...)

אם אתה אוהב מזרחית אז יש את הפאפרצי והפאנץ'-ליין :P

פאבים - יש כל 4 מטר בערך ... הכי מוכר הוא המאנקיס , אבל הוא תמיד עמוס ויש להקות מעפנות לגמריי , כיף שם רק אחרי 2

אם אתה אוהב רוק וישראלית אז יש פאב נחמד שנקרא "ברדו"

המלצה שלי - תתרחק בכלל מהמרכז תיירות , כל הפאבים שם לא עושים שום סלקצייה והכניסה בחינם אז זה מושך כל מיני חארות ויש שם תמיד מכות\דקירות

ואפילו היה רצח של בעל מועדון אז שמור נפשך ...

חופים -

חופים טובים לא בתשלום - חוף דן , חוף הדקל (אחלה חוף , הכי מסודר באילת) חוף המגדלור (לא מסודר ותזהר במים כי יש מלא קיפודי ים) , חוף הוויליג'

וזהו זה מה שעולה לי בראש כרגע ..

תעשה חיים :xyxthumbs:

פורסם

הייתי לפני פחות מחודש באילת,במלון "קאנטרי קלאב" אני יכול להמליץ לך ללכת ל IMAX ממש חוויה,ללכת לים לעשות על האש בלילה הכי סבבה או שאפשר גם לשתות ולשבת בראש שקט,אני דווקא

אוהב את החום הזה באילת ובעיקר מה שאני הכי אוהב זה אופנוע ים ממש מהנה ( מומלץ בחום ;)).

פורסם
  • מחבר

תודה ענקית לכולכם, ממש עזרתם לי.

פורסם

למה להזהר מקיפדוי ים מה זה יכול לעשות

תם מענין כי אני יורד לאילת יום שלישי עם חברים וחשבנו לנסות לשחק איתם חיי שרה

פורסם
  • מחבר

לחלקם יש רעל וזה לא נחמד :xyxthumbs:

פורסם

לא אין להם רעל זה סתם מיתוס , לכוכבי ים יש רעל אבל הם נדירים

.

זה פשוט כואב לאללה :-\

ואין מה לעשות עם זה , פעם ראשונה שדרכתי על אחד נלחצתי כי זכרתי גם שיש להם רעל , נסעתי ליוספטל (הבי"ח באילת) למיון והם פשוט נקרעו עליי מצחוק ;D

מסתבר שאין מה לעשות עם זה חוץ מלשים את הרגל בדלי מים חמים לכמה שעות וזהו, הקוצים עם הזמן נספגים בגוף , ואסור לנסות להוציא אותם כי זה יכול לעשות זיהום.

קיצר זה לא נורא אבל גם לא נעים :silly:

פורסם

מזה נספגים בגוף@?#?

פורסם

הקוצים פשוט נשארים תקועים בתוך הבשר , הכף רגל שלי נראתה כמו סברס , כולה מלאה בנקודות שחורות ואין מה לעשות רק לחכות שהם יספגו לאט לאט בגוף :nixweiss:

זה כואב רק יום-יומיים אבל , אחרי זה מתרגלים ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים