עבור לתוכן

נפילת ביצועים במשחקים אחרי התקנה מחדש של ווינדוס

Featured Replies

פורסם

שלום,

לפני בערך שבועיים התקנתי מחדש ווינדוס על המחשב, ומאז ישנה נפילת ביצועים רצינית - במיוחד באפליקציות תלת מימד כבדות כמו Battlefield 2 ובעוד משחקים אחרים, שלפי דעתי נגרם עקב בעיה בכרטיס מסך.

הרצתי 3dMark01 על מנת לבדוק מה קורה, וקיבלתי תוצאה שלפי דעתי דיי מתאימה למפרט שלי - אבל במבחן שבודק את הכרטיס באמת ותלוי הכי פחות במע' - Nature הכרטיס הציג ביצועים על הפנים (שוב, לפי דעתי) - קישור ל-ORB.

מותקנים כרגע הדרייברים המעודכנים ביותר לכל החומרה במחשב - לכרטיס מסך נדמה לי מותקן Cat 5.9. (-מפרט בצד ימין).

למישהו יש רעיון מה הבעיה? מדוע יש נפילת ביצועים במשחקים - דבר שלא היה לפני ההתקנה מחדש של ווינדוס?

תודה מראש.

עריכה: שימו לב למשהו מוזר ב-ORB, הכרטיס מסך מזוהה כבעל 256 מ"ב של זיכרון למרות שיש לו רק 128..

פורסם

בטוח שהתקנת את כל הדריברים?

של הלוח אם למשל, ו Direct X

פורסם

בעקרון הכרטיס שלך לא אמור להפעיל את BF2 בהגדרות גבוהות אלה LOW-MED . אולי אתה מריץ אותו עם פילטרים בלי לשים לב , בדוק את זה.

עכשיו רד מהדריוורים החדשים של ATI הם ממש לא יעילים לכרטיס שלך תשתמש בדרייורים היותר ישנים (אלה שלא דורים פרייםוורק של מיקרוסופט בשביל ה CCC)

בR9800P הקודם שלי הם עשו בעיות בביצועים וגם VPUR.

ובדוק אם יש לך DX9C.

בהצלחה..

פורסם
  • מחבר

כל הדברים מותקנים - לרבות DX9C ודרייברים של הלוח אם וכו'.

לפני ההתקנה מחדש של הווינדוס - הכרטיס הריץ את BF2 על הכל ההגדרות גבוה חוץ מ-Textures. היום אני בקושי מריץ את המשחק על Med...אז אני 100 אחוז בטוח שהכרטיס מסוגל להריץ את המשחק כמו שצריך, ואם אני זוכר נכון הוא הריץ אותם ביחד עם הדרייברים 5.8 - ככה שזו לא אמורה להיות הבעיה..

והפילטרים לא עובדים.

דוגמה נוספת היא HL2 - הכרטיס הריץ את המשחק חלק לחלוטין כשכל ההגדרות על High ו-2AA 4AF ועכשיו הוא לא מריץ אותו חלק כשההגדרות רק על High בלי פילטרים..מוזר..

פורסם

הכרטיס היה ב OC לפני הפירמוט?

פורסם
  • מחבר

לא

עריכה: מסתבר שהכרטיס היה משום מה ב-Downcloak עצבני (בערך 120 מה"צ לזיכרון פחות מה-Default) וזה מה שגרם לבעיה..

פורסם

טוב העיקר פתרתה את הבעיה ואני עדיין בטוח שזה בגלל הדריוור.

פורסם

לא

עריכה: מסתבר שהכרטיס היה משום מה ב-Downcloak עצבני (בערך 120 מה"צ לזיכרון פחות מה-Default) וזה מה שגרם לבעיה..

מעניין אך זה קרה ::)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים