עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

נפילת ביצועים במשחקים אחרי התקנה מחדש של ווינדוס

Featured Replies

פורסם

שלום,

לפני בערך שבועיים התקנתי מחדש ווינדוס על המחשב, ומאז ישנה נפילת ביצועים רצינית - במיוחד באפליקציות תלת מימד כבדות כמו Battlefield 2 ובעוד משחקים אחרים, שלפי דעתי נגרם עקב בעיה בכרטיס מסך.

הרצתי 3dMark01 על מנת לבדוק מה קורה, וקיבלתי תוצאה שלפי דעתי דיי מתאימה למפרט שלי - אבל במבחן שבודק את הכרטיס באמת ותלוי הכי פחות במע' - Nature הכרטיס הציג ביצועים על הפנים (שוב, לפי דעתי) - קישור ל-ORB.

מותקנים כרגע הדרייברים המעודכנים ביותר לכל החומרה במחשב - לכרטיס מסך נדמה לי מותקן Cat 5.9. (-מפרט בצד ימין).

למישהו יש רעיון מה הבעיה? מדוע יש נפילת ביצועים במשחקים - דבר שלא היה לפני ההתקנה מחדש של ווינדוס?

תודה מראש.

עריכה: שימו לב למשהו מוזר ב-ORB, הכרטיס מסך מזוהה כבעל 256 מ"ב של זיכרון למרות שיש לו רק 128..

פורסם

בטוח שהתקנת את כל הדריברים?

של הלוח אם למשל, ו Direct X

פורסם

בעקרון הכרטיס שלך לא אמור להפעיל את BF2 בהגדרות גבוהות אלה LOW-MED . אולי אתה מריץ אותו עם פילטרים בלי לשים לב , בדוק את זה.

עכשיו רד מהדריוורים החדשים של ATI הם ממש לא יעילים לכרטיס שלך תשתמש בדרייורים היותר ישנים (אלה שלא דורים פרייםוורק של מיקרוסופט בשביל ה CCC)

בR9800P הקודם שלי הם עשו בעיות בביצועים וגם VPUR.

ובדוק אם יש לך DX9C.

בהצלחה..

פורסם
  • מחבר

כל הדברים מותקנים - לרבות DX9C ודרייברים של הלוח אם וכו'.

לפני ההתקנה מחדש של הווינדוס - הכרטיס הריץ את BF2 על הכל ההגדרות גבוה חוץ מ-Textures. היום אני בקושי מריץ את המשחק על Med...אז אני 100 אחוז בטוח שהכרטיס מסוגל להריץ את המשחק כמו שצריך, ואם אני זוכר נכון הוא הריץ אותם ביחד עם הדרייברים 5.8 - ככה שזו לא אמורה להיות הבעיה..

והפילטרים לא עובדים.

דוגמה נוספת היא HL2 - הכרטיס הריץ את המשחק חלק לחלוטין כשכל ההגדרות על High ו-2AA 4AF ועכשיו הוא לא מריץ אותו חלק כשההגדרות רק על High בלי פילטרים..מוזר..

פורסם

הכרטיס היה ב OC לפני הפירמוט?

פורסם
  • מחבר

לא

עריכה: מסתבר שהכרטיס היה משום מה ב-Downcloak עצבני (בערך 120 מה"צ לזיכרון פחות מה-Default) וזה מה שגרם לבעיה..

פורסם

טוב העיקר פתרתה את הבעיה ואני עדיין בטוח שזה בגלל הדריוור.

פורסם

לא

עריכה: מסתבר שהכרטיס היה משום מה ב-Downcloak עצבני (בערך 120 מה"צ לזיכרון פחות מה-Default) וזה מה שגרם לבעיה..

מעניין אך זה קרה ::)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.