עבור לתוכן

עזרה בחיבור מודם כבלים SB4200 ל-HUB

Featured Replies

פורסם

עברנו לאינטרנט בכבלים עם נטוויז'ן וקיבלנו את המוטורולה SB4200. יש לנו ראוטר אבל אנחנו מעדיפים להשתמש בהאב (אין לנו צורך בפיירוול של הנתב מכיוון שלכל מחשב יש פיירוול משלו ואנחנו לא רוצים לפתוח פורטים). הבעיה שהנתב הוא החייגן, ואם נשתמש בהאב החייגן יהיה צריך להיות על אחד המחשבים. יש לי שלוש שאלות:

1. איך אני מתחבר בעזרת האב עם המודם הזה?

2. אם אני מחבר בעזרת ההאב, כל מחשב צריך חייגן, או שמחשב אחד יכול לחייג וכל השאר יחוברו אוטומטית?

3. לנתב יש אפשרות של DMZ אבל רק מחשב אחד יכול להיות שם. יש דרך בה אני יכול לחבר את ההאב לנתב ולשים אותו ב-DMZ, כך שכל המחשבים שמחוברים להאב יהיו ב-DMZ?

פורסם

אם יש לך חייגן אתה חייב נתב או מחשב שישתף אינטרנט

אין כזה דבר שכל המחשבים הם DMZ, רק כתובת אחת יכולה לשמש DMZ

פורסם

אם אתה משתמש בהאב אז זה לא שונה מICS רגיל. יהיה לך מחשב מרכזי שמתחבר לאינטרנט וכל שאר המחשבים יתחברו אליו. אבל למה לא להשתמש בראוטר ופשוט לכבות את הפיירוול שלו? זה הכי פשוט.

פורסם
  • מחבר

אם אתה משתמש בהאב אז זה לא שונה מICS רגיל. יהיה לך מחשב מרכזי שמתחבר לאינטרנט וכל שאר המחשבים יתחברו אליו. אבל למה לא להשתמש בראוטר ופשוט לכבות את הפיירוול שלו? זה הכי פשוט.

אי אפשר. הראוטר משתמש בפיירוול גם אם אני רוצה וגם אם לא (במצב DISABLED הוא פשוט משתמש בחוקים בסיסיים).

פורסם

הפיירוול בנתב זה פיירוול חומרה לא תוכנה

המטרה העיקרית שלו היא הפניית פורטים ולא חסימת פורטים

לכן במקרה שתסגור אותו פשוט כל הפורטים מבחוץ פנימה יהיו סגורים (הנתב לא ידע לאיזה מחשב להפנות אותם)

ברוב הנתבים יש אופציה של DMZ שזה אומר שכל הפורטים שלא מוכרים לנתב להפנות למחשב ספציפי

במידה ואתה רוצה להשתמש רק ברכזת תצטרך להשתמש במחשב ראשי שעליו שני כרטיסי רשת והוא מחייג לרשת

ושאר המחשבים יוצאים ממנו בעזרת הרכזת

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים