עבור לתוכן

אוזניות בX5...

Featured Replies

פורסם

שלום!

קניתי השבוע את הנגן הראשון שלי, X5L ... (:

שאלה לי: מישהו יודע עם איזה אוזניות הוא מגיע? קראתי את "תרבות האוזניות בארץ..." כך שאני יודע שאיני יודע בתחום, ומעולם גם לא האזנתי לאוזניות מקצועיות. אז כך, האוזניות של ה-X5 טובות? לקנות Sennheiser MX500? אוזניות כפתור או קשת זה רק עניין של טעם, או שקשת יותר טובות חד משמעית (אין לי ממש ניסיון או הרגל)? עדיף לקנות משהו אחר כמו, נאמר, PX200? התקציב שלי עד 500 בערך, מה אתם ממליצים?

אה, ועוד עניין, ניסיתי לחבר ב-USB TO GO את מצלמת הקנון שלי (A70) - אך ללא הצלחה, מישהו יודע משהו?

ועוד אחד אחרון, הורדתי את עדכון ה-FIRMWARE האחרון ושמרתי אותו בנגן בספריה באותו השם, אך לא מצאתי איך לעדכן! אני אידיוט? לא באפשרויות ולא בחוברת ההדרכה ולא בשום מקום...

תודה מראש, זיו.

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

נו, שכחתי עוד משהו, קראתי ב"תרבות האוזניות" את זה, אבל אף אחד לא ממש הגיב, כנראה כי זה היה קצת מחוץ להקשר, ובכל זאת, אולי תגיבו. תודה.

*

ציטוט מKidney_stonE:

4.עברה חצי שנה, וגם המגעים של הסנהייזר נדפקו, ושומעים עכשיו רק באוזן ימין. אולי זה רק אני, אולי אני לא שומר מספיק טוב על המגעים או משהו...?

5. האנשים הממוצעים בארץ לא מודעים בכלל שיש כזה דבר אוזניות באיכות יותר טובה, מקסימום יודעים ש 16 אוהם יותר טוב מ32 אוהם, וזהו. האמת, גם אני די בור בנושא, ואני אשמח אם מישהו יוכל לפרט מה כל דבר אומר במפרט טכני של אוזניות.

6. חשבתי על ה E2C באמת. נראה לי שאני אעשה את ההשקעה ואקבל בום לפנים אפילו בהשוואה ל MX 550 (יש למישהו נסיון אגב בהבדלים בינהם?)

למישהו יש הצעה לאוזניות כפתור ממש טובות אחרות, עד 100-150$ ככה ? לשימוש קבוע עם אייריבר H120 ?

7 מגבר לאזוניות ?? אני מניח שמדובר על האזנה ביתית, ולא עם נגן נייד ? במידה ומדובר על מגבר נייד שמתחבר לדיסקמן או לנגן, אז זה לא מסורבל מדי ?

*

פורסם

שאלה לי: מישהו יודע עם איזה אוזניות הוא מגיע?משהו של חברה בשם CRESYN

אז כך, האוזניות של ה-X5 טובות? לא משהו

לקנות Sennheiser MX500? אפשר אפילו 550

אוזניות כפתור או קשת זה רק עניין של טעם, או שקשת יותר טובות חד משמעית (אין לי ממש ניסיון או הרגל)? עדיף לקנות משהו אחר כמו, נאמר, PX200? התקציב שלי עד 500 בערך, מה אתם ממליצים?

אה, ועוד עניין, ניסיתי לחבר ב-USB TO GO את מצלמת הקנון שלי (A70) - אך ללא הצלחה, מישהו יודע משהו?

אחרי שתצליח לעדכן תוכל לחבר קאנונים

ועוד אחד אחרון, הורדתי את עדכון ה-FIRMWARE האחרון ושמרתי אותו בנגן בספריה באותו השם, אך לא מצאתי איך לעדכן! אני אידיוט? לא באפשרויות ולא בחוברת ההדרכה ולא בשום מקום...

זה באמת מטומטם שאין בחוברת גם חבר שלי לא מצא

פורסם

כתבתי פה באחד התראדים בדפים הקודמים איך לעדכן.....תחפש.

ועוד משהו...אני לא מבין באוזניות אבל מה יותר טוב ה500 או ה550 ?

פורסם

אומרים שהבאסים ב500 טובים יותר

ב550 יש שלט של ווליום

תחליט לבד

פורסם
  • מחבר

אח יא ראבק! לא הבנתי כלום ממה שרשמת... איך אני מעדכן את הfirmware?...

*

ג. הליך העדכון :

-------------

The firmware update must be performed in Recovery Mode when updating from previous firmware to the current firmware . The same rule applies to firmware downgrade when rolling back from the current firmware (ver. 1.30) to an older firmware .

★ Before installing new firmware, existing firmware must be removed from iAUDIO.

There are 2 ways to remove existing from iAUDIO:

Control Panel -> Add/Remove programs -> Remove iAUDIO X5 [ Cowon digital Audio Player]

OR

Start -> Programs -> Cowon System -> Remove

▣ How to update firmware in Recovery Mode

The firmware update must be performed in Recovery Mode when updating from previous firmware to the current firmware . The same rule applies to firmware downgrade when rolling back from the current firmware to an older firmware .

If not in Recovery mode, installation will shut down with the following error message:

Please use Recovery mode to install new firmware! Please visit http://eng.iaudio.com for more detail

Installation steps

1. http://eng.iaudio.com -> click DOWNLOAD -> F/W S/W : iAUDIO X5 Firmware V2.10 . או את הלינק למעלה.

2. Unzip the installation file and execute Setup.exe.

3. Click Agree -> Next -> Finish installing Firmware update program by following the instruction from the installation wizard.

4. Start -> All Programs -> Cowon -> iAUDIO X5 -> Firmware download

5. Remove battery from the iAUDIO X5 . Use USB cable to Connect X5 to a computer while pressing play button on the X5.

6. Keep pressing Play button after a connection is made until windows begin New hardware found wizard.

7. The wizard recognizes X5 in Recovery mode, and brings up the firmware update window on the screen.

8. Click Start to begin installation. Firmware update also includes HDD format, so make sure to back up all your data before installing.

9. Please close all other programs during installation. Press Close to finish installation.

10. Remove USB cable, and confirm the new firmware is updated from the information section in the menu.

*

אין לי את האפשרויות האלה לא בלוח הבקרה ולא בתפריט התוכניות, וגם לא קורה כלום כשאני מחבר את הנגן ולוחץ על פליי במקביל... כך שלא הצלחתי להגיע בשום פנים ואופן לRecovery Mode הזה... מעבר לכך שבקובץ הfirmware האחרון אין בכלל Setup.exe אלא רק קובץ bin בשם x5_fw... מה אני אמור לעשות? ומה הכוונה להוציא את הבטריה מהנגן?! כאילו, אי אפשר... אין דרך יותר נורמלית לעדכן? ובאמת עדכון מחייב פירמוט?? מה הקטע? למה שiAUDIO האלה יעשו נגן כזה טוב בלי הסבר פשוט לגבי עדכון? אני ממש עצבני ותוך כדי העצבים הוצאתי את הנגן מהחשב בלי יענו "להוציא חומרה באופן בטוח" וזה עוד יותר עצבן אותי למרות שלא קרה כלום! אוף. מה הפלא שD-M-X רשם לך שחבר שלי שלא מצא בשום מקום איך להתקין והסתבך כאילו זה לפרק ולהרכיב את הנגן...

בקיצר - אני צריך עזרה, איך אני מעדכן את הנגן?...

פורסם
  • מחבר

בטוח יש דרך פשוטה, מה גם שעמרי עמוס רשם בביקורת של הiAudio M3L שהיא עד כדי כך פשוטה ש"אין צורך לפרט"...

פורסם
  • מחבר

טוב, הנה הפתרון, פשוט לחבר את המטען הרגיל (זה עובד רק איתו, לא USB).

http://eng.iaudio.com/zeroboard/zboard.php?id=B08&no=137&bmenu=board

http://www.iaudiophile.net./forums/showthread.php?t=4397

עכשיו, באג הארורים האלה, מספקים את הנגן בלי המטען כי נגמר להם... איזה כיף! :bash:

פורסם

http://www.iaudiophile.net/forums/showthread.php?t=4397

אין דבר כזה נגמר להם...

זה לא שהם מקבלים הכל בחלקים ואוספים באריזה ומוכרים

זה מגיעה ארוז

הם פשוט לוקחים את המטענים לעצמם כשהקונה הוא בן אדם שלא מבין

כל נגן MP3 שנטען מהחשמל חייב להגיע עם מטען

הם סתם חרטטנים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים