פורסם 2005 באוקטובר 1620 שנים היה האופנוברים ממאדים ואת החתולים הסמוראים ומה עם כח וידאו כח המחץ ועוד כמו שוטרים וגנבים איפה זה היום הייתי רואה את זה בכיף אבל שאלתיאל = איזה נוסטלגיה
פורסם 2005 באוקטובר 1620 שנים לא יודע איך שכחתם את "אבירי האור הקסום"http://www.geocities.com/olivne/main.html
פורסם 2005 באוקטובר 1620 שנים לא ראיתי אבירי האור והקסם, אבל דובוני אכפת לי לימדו אותי הרבה על סבלנות וסובלנות, בעזרת הסדרה הזאת שבעצם עצבה את נפשי עוד מגיל צעיר, גדלתי להיות בן אדם טוב לב עם המון רצון לעזור ולתרום לזולת (ראה מונה תגובות :).
פורסם 2005 באוקטובר 1620 שנים חתולים סמוראיים כשהייתי קטן דיי אהבתי את זה, אבל א"כ דיי תעבתי אותה.. יותר מדי דבילית :\ (כל היפאנים האלה) מרקו *זאת* הייתה סדרת איכות !(למרות שהייתה מיפאן) דובי אכפת לי? לא תודע
פורסם 2005 באוקטובר 1620 שנים ואוא...החתולים הסמוראים...כשהיתי קטן ממש אהבתי את זה כי זה היה מגניב, כשהתבגרתי רק הבנתי את ההומרו המפגר, פתאום זה נעשה גם מגניב וגם מצחיק בטרוף ....אפילו השיר פתיחה מפגר מה עוד?....אה, דודו..זה היה טוב, אני בקושי זוכר את זה אני רק זוכר שהיה שבלול ובסוף הם העבידו אותו בשביל לגלגל את הכתוביות, תמיד נשארתי לראות אותו מגלגל אותם עד הסוף מרקו מצד שני לא אהבתי, זה גרם לי לבכות, לא בגלל שזה היה מרגש או בגלל אמא שלו שדפקה לו ברז,זה פשוט היה עינוי לראות את זה (זה לא נגמר אף פעם!!!!...).
פורסם 2005 באוקטובר 1620 שנים אם שושו השועל היה השועל שרדף אחרי נילס ומולי, אז איך קוראים לשועל שטובטוב הגמד רכב עליו ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.