פורסם 2005 באוקטובר 1520 שנים יש לי עכשיו סוויצ' והוא נראה לי הלךאני מעוניין לקנות חדש אבל אמרו לי שראוטר יותר טוב מה ההבדל בינהם??ולמה בראוטר יש גם פורטים ל LAN וגם פורט ל WAN??ובסוויצ' לא בשביל מה זה?ותביאו לי המלצה על אחד טובאני חשבתי על זה:http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16833127013איך הוא טוב?זה של D-LINK זה חברה טובה נכון?תודהטל
פורסם 2005 באוקטובר 1520 שנים אין שום קשר בין סוויץ\האב לראוטר.האב בסך הכל נועד לקחת חיבור ממקום אחד ולפצל אותו למספר נקודות (או פשוט לקשר בין מספר נקודות).ראוטר בכלליות נועד סך הכל להתחבר לאינטרנט בלי תלות במחשב.היום זה הרבה יותר מסובך, יש ראוטרים שהם בעצמם גם המודם וגם החייגן, ויש כאלה שהם רק החייגן ודורשים מודם.יש ראוטרים שכבר באים עם האב מובנה (זאת אומרת מספר יציאות ולא אחת).יש כאלה שתומכים ביותר ופחות טכנולוגיות.וכן, DLINK זה יצרן מוכר ובדרך כלל דיי אמין.לא הבנתי למה ללכת כל כך רחוק ל newegg, זה דגם מאודדד נפוץ ויש אותו בארץ ב200 שקל ואולי גם פחות.
פורסם 2005 באוקטובר 1520 שנים עד עכשיו היה לך מתג והוא עבד טוב?בגלל איזו סיבה אתה צריך נתב ולא מתג במקומו?מתג זה בעצם מפצל ברשת נתב זה הרכיב שיוצר רשת הוא מחלק IP לכל אחד מהמחשבים שמתחתיובנתבים בייתים כדוגמאת זה שנתת משולב מתג בתוך הנתבעכשיו השאלה העיקרית למה אתה צריך נתב ולא מתג? כי אם הרשת שלך עבדה קודם עם מתג אז סביר מאוד להניח שכבר יש לך נתב בבית
פורסם 2005 באוקטובר 1520 שנים מחבר תראה אצלי בחדר יש לי את המודםהמודם מחובר לסוויצ'המחשב שלי (בחדר שלי) מחובר לסוויצ'המחשב של אחותי מחובר לסוויצ'עכשיו לא יודע למה פתאום אחרי כמה דקות עבודה באינטרנט פתאום המסנגר מתנתק והאתרים לא עולים אני מנתק ומחבר את הסוויצ' מהחשמל אז חוזר האינטרנט אבל אחרי עוד כמה דקות אותו דבראז ניסיתי לחבר את המחשב שלי ישירות למודם והוא עובד יופי בלי התנתקויות בלי כלוםאז אפשר להסיק כבר שהסוויצ' הלך?? מה עוד אני יכול לבדוק?ואם הוא הלך אני מעדיף לקנות ראווטר כי זה בא עם הגנה מובנת לא?
פורסם 2005 באוקטובר 1520 שנים זה לא אומר שהסוויצ' שלך הלךזה אומר שיש בעיה שם - כןוהתפקיד של ראוטר הוא בכלל ליצור נתיב למידע מנקודה A (המחשב שלך או של אחותך במקרה הזה) לנקודה B (השרת של HWZone לדוג')אתה נמצא בארה"ב, השרת בישראל, הנתב יוצר נתיב למידע דרך שרתים עד שהוא יגיע לשרת על סמך - אמינות או מהירותאמינות - מספר שרתי ביניים נמוך ככל האפשר (המידע עובר בפחות ידיים ולכן הוא יותר בטוח, וגם יש לו פחות מקומות שהמידע יכול להיעצר בהם בגלל תקלות)מהירות - הנתיב שבו המידע יעבור הכי מהר עם התפשרות על מספר השרתי ביניים
פורסם 2005 באוקטובר 1520 שנים כשאתה מחבר רק את המחשב של אחותך למודם גם אין בעיה?יש שני מצביםמצב ראשון אתה מקבל IP אמיתי בשני המחשבים באמצעות המודם והמתג מעביר אותם לשני המחשביםמצב שני המודם שלך כבר מוגדר כנתב והמתג רק משמש ברשת הפנימיתכדי לדעת איזה משני המצבים מוגדר אצלך תביא את הפלט של הפקודה ipconfig /allהסבירות שגורם הבעיה היא במתג קלוש (קיים חשש כזה) אבל בכל מקרה אם אתה בטוח שהבעיה במתג אז תקנה מתג ולא נתבמה שיותר סביר זה שאצלך מוגדר המצב השני והמודם(שהוא גם נתב) עושה בעיות
פורסם 2005 באוקטובר 1520 שנים מחבר חיברתי את המחשב של אחותי ישר למודם וגם עובד בלי ניתוקיםאיך אני יכול לבדוק מה הבעיה ואם אני צריך לקנות סוויצ' חדש?
פורסם 2005 באוקטובר 1520 שנים אם אני מבין נכון אז אתה מקבל IP אמיתי מהמודם לכל מחשבתחבר רק מחשב אחד למתג ולא את שני המחשבים אם הבעיה ממשיכה זה המתגאם הבעיה נפסקת זה המודם
פורסם 2005 באוקטובר 1520 שנים מחבר אם הבעיה נפסקת זה לא אומר כלום כי גם שחיברתי את המחשב ישר למודם זה הפסיק לא??
פורסם 2005 באוקטובר 1620 שנים מחבר עכשיו כבר שעה מאז שחיברתי את המחשב שלי לסוויצ' והסוויצ' למודם (רק את שלי את של אחותי לא) ועוד לא התנתק הורדתי גם סרטון מגיים ספוט והמירות לא ירדה מ85 (החוזה שלי זה בכלל על 80 ) מה זה אומר? איפה הבעיה? אני צריך להתקשר לחברה שיבואו יבדקו את המודם שלהם?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.