פורסם 2005 באוקטובר 1420 שנים מישהו מכיר סרטים (קומדיה) כאלו כמו american pie, almost legal, love dont cost a thing ??סרטי נעורים כאלו יפים.
פורסם 2005 באוקטובר 1420 שנים eurotriproad tripharold & kumar go to white castleזה מה שעלה לי בראש בנתיים...
פורסם 2005 באוקטובר 1420 שנים eurotrip road trip :xyxthumbs: במיוחד road trip יש עוד סרט עם הבחור ששיחק את זה שלוקחים לו את האוטו בroad trip, משהו שקשור לזה שהוא עובר בית ספר וכולם חושבים שהוא היה בכלא או משהו כזה. ממש מצחיק עד כמה שזכור לי אבל אני לא זוכר את השם שלו.
פורסם 2005 באוקטובר 1420 שנים Not Another Teen Movie Not Just Another 8Teen Movie דרך אגב, למה אתה זקוק לסרטים כאלה? מעוניין זו לא מילה יותר מתאימה? :
פורסם 2005 באוקטובר 1420 שנים :xyxthumbs: במיוחד road trip יש עוד סרט עם הבחור ששיחק את זה שלוקחים לו את האוטו בroad trip, משהו שקשור לזה שהוא עובר בית ספר וכולם חושבים שהוא היה בכלא או משהו כזה. ממש מצחיק עד כמה שזכור לי אבל אני לא זוכר את השם שלו. THE NEW GUY סרט שולטטטטטטטטט
פורסם 2005 באוקטובר 1420 שנים מחבר תודה.. והסרטים not another teen movie וה 8teen ..אז הראשון משעמם יותר אמרו לי , לא ?
פורסם 2005 באוקטובר 1420 שנים THE NEW GUY סרט שולטטטטטטטטט כל הכבוד לך! עכשיו אני יודע איזה לייבל לחפש על הדיסקים שלי בשביל לראות אותו שוב. (בעיה שיש לך כמה מאות דיסקים ואתה לא זוכר את השם שאתה צריך)
פורסם 2005 באוקטובר 1420 שנים מההההההההההה השתגעתה??not another teen movie=קטע מהסרטיםסרט עננננננננננננננננננננק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.