עבור לתוכן

איזה כרטיס קול הכי טוב קיים היום בשוק?

Featured Replies

פורסם

כן חברים השאלה בכותרת, אני מעוניין לכרטיס קול בשביל לשמוע מוזיקה במחשב וכמובן משחקים.

תודה על העזרה. :yelclap:

פורסם

למשחקים זה הx-fi שצריך לצאת בקרוב........למזויקה אין לי מושג כי יש כרטיסים גם בעשרות אלפים

פורסם
  • מחבר

תודה לך אשמח לעוד תגובות.

פורסם

לשמוע מוזיקה אני מתאר לעצמי שזה אומר MP3 ו מוזיקה של סרטים לא?

אז גם לזה ה X-FI יספיק בהחלט!!!

פורסם
  • מחבר

עוד שאלה,

לאחר חיפוש קצר ברשת ראיתי כמה סוגים של X-FI יש X-FI ויש עוד שלוש x-fi elite, x-fi platinum, x-fi fatal1tY

אשמח לדעת מה ההבדל ביניהם ומה הכי כדאי לקנות.

שוב תודה מראש.

פורסם

עוד שאלה,

לאחר חיפוש קצר ברשת ראיתי כמה סוגים של X-FI יש X-FI  ויש עוד שלוש  x-fi elite, x-fi platinum, x-fi fatal1tY

אשמח לדעת מה ההבדל ביניהם ומה הכי כדאי לקנות.

שוב תודה מראש.

כל אחד מתאים למשהו אחר.........תחפש בארכיון חדשות כתוב על זה......אני יודע רק שהfatal1ty זה במיוחד למשחקים........הelite נראה לי למוזיקה והפלאטינום נראה לי זה כולל את כולם (את הרוב לפחות)

פורסם

בשני האחרונים ההבדל הוא רק בבאנדל (תוכנות)

חוץ מהעניין של חיצוני ופנימי כמובן.

לדעתי אין טעם לקנות ב 400$ כרטיס קול שכזה. קח את הדגם הבסיסי כי מה שאתה מחפש זה סטריאו וסראונד, לא את השטויות האלה שנדחפו לכרטיס.

פורסם

לקבלת מושג מה ההבדלים, וקצת מידע מסביב, קרא כאן.

לא ציינתי מה התקציב שלך, האם תשמע מוזיקה מ-mp3 באיכות ממוצעת, או מקבצים איכותיים יותר/דסקים מקוריים. במידה והתקציב מאפשר, ויש סיבה לכך, אפשר תמיד לעבוד עם 2 כרטיסים במקביל.

Anatoli.

פורסם

יש דבר כזה??

גם בכרטיסי קול יש SLI? :lol: :lol: :lol:

פורסם

לא בדיוק, אבל אפשר לחבר כמה כרטיסים, ולדאוג שכל אחד יעבוד עם מתאם קול אחר. לדוגמא אצלי ה-EMU עובד עם ASIO, והכרטיס הנוסף עובד עם Direct3D. אחד למוזיקה, ואחד למשחקים.

Anatoli.

פורסם

איך בדיוק עושים את זה??

אפשר לעשות את זה עם כרטיס אחד מובנה של ה NFORCE 3 ULTRA והשני כרטיס הרחבה?

או שצריך שניהם הרחבה?

פורסם

בעיקרון אין שום בעיה שאחד מהם יהיה מובנה בלוח. אני אישית עובד כרגע כשאחד מהכרטיסים הוא מובנה (כיוון שמכרתי את האודיג'י). עם זאת, לא משנה אילו כרטיסים תבחר, אולי כדאי יהיה לנסות ולברר האם מישהו עבד כך בעבר עם הדגמים המספציפיים. הסיבה היא שמדיי פעם צצות בעיות כלשהן, נכון שבדר"כ הן נפתרות דיי בקלות במידה ויודעים להגדיר הכל נכון. אבל יכול להיות גם כאב ראש לא קטן במידה ולא יודעים מה עושים.

Anatoli.

פורסם

עם איזה כרטיסים אתה משתמש?

ועל איזה לוח?

פורסם

די נמאס לי מקריאייטיב הסיני אז עברתי ל Hammerfall כולם מתלהבים מהחברה המזורגגת הזאת אני ממליץ על הדגם שלי גם לגימרים מושבעים :pissed: HDSP 9632

פורסם

האמת שאני ממש לא ממליץ על RME למשחקים. יצא לי לעבוד עם הדגם שיש לך אצל חבר, ולמרות שבמוזיקה הוא בהחלט נשמע טוב (אם כי לא בטוח ששווה את המחיר הגבוה שלו למטרה זו בלבד) במשחקים הוא לא מתקרב לביצועים ולאפקטים השונים שהקריאטיב מציעים.

עם איזה כרטיסים אתה משתמש?

ועל איזה לוח?

לוח Asus P4P800E-Deluxe עם כרטיס Realtek ALC850, והכרטיס הנוסף הוא Emu 1212M.

ד"א, כבר יצא לי לעבוד גם עם 3 כרטיסים במקביל. שני אילו שציינת ו-Audigy 2ZS. אם יש תקציב, יהיה מעולה לרכוש 2 כרטיסים.

שוב, תן פרטים מה התקציב, ולאיזה מערכת זה יחובר?

Anatoli.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים