פורסם 2005 באוקטובר 1420 שנים שלום יש לי שאלה פד לעכבר זה בשביל שהכדור יכול להסתובב בעכבר רגיל לא ?השאלה שלי זה האם אני צריך פד בשביל עכבר אופטי יש לי איזה פד בבית אם גל נוח ליד זה פד מתאים לעכבר אופטי והאם אני יכול להרוס ככה את העכבר תודה לעוזרים
פורסם 2005 באוקטובר 1420 שנים פד זה חשוב מאודעכבר אופטי צריך משטחים מסויימים שכוללים צבע וטקסטורה מסויימת כדי לדייק כמו שצריךאבל יותר חשוב זה הבריאות שלך פד טוב עם כרית גל ותיכנון נכון יכול לחסוך הרבה כאבים ובעיות בגידים
פורסם 2005 באוקטובר 1420 שנים אני זרקתי את פד שלי לפני יותר מ-4 שנים כשקניתי עכבר אופטי, לדעתי בשביל עכברים אופטיים פד מיותר לגמריי.
פורסם 2005 באוקטובר 1420 שנים לי יש עכבר אופטי ועדיין יש לי פד....זה פשוט יותר נוחעל זה אף אחד לא יכול להתווכח.השאלה:האם הכרחי - לא.האם עכבר יהרס - לא.
פורסם 2005 באוקטובר 1420 שנים לפי מה הבנתי....צריך פד לעכבר אופטי רק אם הוא ברמה טובה(הפד)צריך פד גל כדי שיהיה לך יותר נוח ופחות כאבים.לא צריך פד כי זה פשוט לא יותר מדי נחוץ....תעשה את השיקולים שלך
פורסם 2005 באוקטובר 1420 שנים מחבר תודה לכולכם על העזרה נראה לי שאני ישתמש בפד כי כואבת לי היד בזמן האחרון ואם הפד זה יותר נוח ושוב תודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.