עבור לתוכן

מעוניין לחבר שמונה רמקולים למחשב, האם זה אפשרי?

Featured Replies

פורסם

שלום לכל חברי הפורום,

אני מעוניין לחבר 8 רמקולים למחשב ורציתי לדעת אם זה אפשרי :nixweiss:

אם כן, אשמח לדעת איך.

תודה רבה לעוזרים. :xyxthumbs:

פורסם

אפשר לחבר גם 700000000 רמקולים זה תלוי אם יש לך תקציב למגבר נוסף אם לא יש אופציה פיצול כבלים בתנאי שאתה מוכן להיתפשר על איכות/עוצמה....

פורסם

למה, לא חייב, כיום יש לוחות שנותנים תמיכה ב 7.1 אז אם יש לך לוח כזה זאת לא בעיה אם לא ראה תגובה #2

פורסם

למה, לא חייב, כיום יש לוחות שנותנים תמיכה ב 7.1 אז אם יש לך לוח כזה זאת לא בעיה אם לא ראה תגובה #2

צודק  :xyxthumbs: כנ"ל שכחתי את האופציה הזו אבל בתנאי נוסף שהמגבר שלך הוא גם 7.1 נכון...?

פורסם
  • מחבר

התקציב שלי הוא 2000 ש"ח פלוס מינוס מה אני יכול לעשות עם תקציב כזה?

שוב תודה.

פורסם
[ U S A lR ][/\][ link=topic=145455.msg1222032#msg1222032 date=1129293693]

צודק :xyxthumbs: כנ"ל שכחתי את האופציה הזו אבל בתנאי נוסף שהמגבר שלך הוא גם 7.1 נכון...?

אין קשר למגבר, אם הלוח שלך תומך 7.1 אתה יכול לחבר בלי מגבר, רק התוצאה תהיה אחרת.. (כמובן שעדיף מגבר / וופר מה שזה לא יהיה)

עם 2000 שקל אפשר לעשות הרבה, אני מאמין שיעזרו לך פה כי לי אין בזה מושג!

בהצלחה תתחדש :xyxthumbs:

פורסם

reciever merents 7.1

עולה 2200+-

חבר אותו ללוח האם דרך הכניסה האופטית

פורסם
  • מחבר

תודה לך, אבל זה רק 7 רמקולים ואני צריך 8 או אפילו יותר מה אני יכול לעשות?

פורסם

7.1 = 7 רמקולים + סאב = 8 סה"כ.

בכל אופן, אמרו לך פה הרבה שטויות ואני בדיוק עף, אז חכה שיגיעו אנשים שמבינים יותר ויסבירו לך :)

פורסם
  • מחבר

עוד דבר אני מדבר רק על רמקולים בלי קשר לסאב.

שוב תודה.

פורסם
  • מחבר

עזרה בבקשה :xyxthumbs:

פורסם

כיום לא שווה כל כך לחבר יותר מ 7 רמקולים כי אין פורמט וידאו שיכול להסתדר איתם ואני יסביר...כיום המקסימום שיש זה 7.1 ערוצים. אם מה שמעניין אותך במערכת שלך זה סרואנד טוב אז אתה לא תרגיש בהבדל אם תחר יותר מ 7 או 7 כי זה רק ישפר לך את הווליום אולי...ואולי גם עוד כמה כיוונים בחדר שתשמע מהם אבל בגדול לא משתלם היום יותר מ 7 אבל אם לא חשוב לך סראונד אתה יכול לחבר המון אבל המסימום שיהיה לך זה strero . הקיצר אם תחבר יותר מ 7 אתה יכול לשמוע בכמה רמקולים אותו קול ולא בערוצים שונים לעומת מערכות של 7.1 שניתון לשמוע קולות שונים בכל רמקול.

מקווה שהבנת ;)

פורסם
  • מחבר

snakebite תודה לך, אבל את כל זה אני יודע.

מה שרציתי לדעת זה, איך לחבר 8 רמקולים או יותר למחשב וזה לשמיעת מוזיקה בלבד.

זה מחשב בחנות שאני מעוניין לפזר בה כרגע שמונה רמקולים (בעתיד אולי יותר) ואני רוצה לחבר אותם למחשב.

השאלה שלי היא איך לעשות זאת.

שוב תודה לעוזרים.

פורסם

אז מה הבעיה לחבר 7 רמקולים וסאב?

או שאתה מתכוון בעצם שאתה צריך 8 וסאב?

פורסם

לאיזו מטרה הרמקולים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים