פורסם 2005 באוקטובר 1420 שנים יש לי מסך מסוג nvidia geforce2 mx/mx400 של חברת LGלאחרונה הבהירות במסך נהייתה ממש גרועה ורואים בחלק מן המסך טישטוש המסך ניראה כזה כמו בפוקוסיש עליו טישטוש בחלקים מסויימיםוהכתב ממש מטושטש בקושי רואיםההיתרון היחידי הוא שבמשחקים רואים טוב מאודמה עליי לעשות כדי לסדר בעיה זו ?תודה מראש
פורסם 2005 באוקטובר 1420 שנים מחבר ניסיתי את המחשב על מסך אחר והכל פעל מצוייןאת המסך על מחשב אחר אני לא יכול לנסות כי אין לי עוד מחשב
פורסם 2005 באוקטובר 1420 שנים תנסה להתקין דרייבר חדש לכרטיס מסך, הורדה מכאן.(אם יש בעיות, תוריד דרייבר ישן יותר).ואם זה לא הולך, תנסה אולי להחזיר את הגדרות התצוגה של הווינדוס לברירת המחדל.
פורסם 2005 באוקטובר 1520 שנים מחבר איך הבעיה היא במסךבמשחקים רואים מצויין ואיכות טובה והכלרק השולחן עבודה והאינטרנט מטושטש
פורסם 2005 באוקטובר 2320 שנים מחבר תנסה להתקין דרייבר חדש לכרטיס מסך, הורדה מכאן.(אם יש בעיות, תוריד דרייבר ישן יותר).ואם זה לא הולך, תנסה אולי להחזיר את הגדרות התצוגה של הווינדוס לברירת המחדל.הקטע של הדרייברים לא עוזר פה בכללניסיתי להתקין מספר דרייברים ושום דבר לא עזר ליומזתומרת להחזיר את הגדרות הווינדוס לברירת מחדל לא הבנתי אותךאולי זה בעיה במסך עצמו בכפתורים או משהו איך אפשר לדעת זאת ?
פורסם 2005 באוקטובר 2320 שנים לLG יש כל מיני שטויות על המסכים, לי יש למשל "AUTOSET" שמסדר לי את המסך גם לי היו בעיות כיתוב אבל הבנתי שזו לא בעיה.. נסה את זה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.