עבור לתוכן

בבקשה תגידו לי שאני לא הוזה או משהו, יוצא C&C Tiberian Twillight?!

Featured Replies

פורסם

סתם חפשתי לי רקעים מגניבים ברשת ופיתאום אני רואה באיזה אתר של משחקים שיוצא מתישהו המשך לC&C Tiberian Sun!!

בבקשה תגידו לי שאני לא מדמיין

http://forums.filefront.com/showthread.php?t=214967

פורסם

פשששש....נראה ריאלי לגמרי, אבל עד שלא יגיעו הודעות רשמיות - אני לא מאמין.

מאז אותו מקרה של הקונסולות VR של נינטנדו אני לא מאמין לכל הפירסומים השמועתיים האלו.

פורסם

תסיים את הC&C המקורי ותראה את הסרטים בסיום.

אחד מהם מראה את Tiberian Twillight ואומר שהוא יוצא בקרוב..

לדעתי? תשכח מזה, אין סיכוי.

הרוב המכריע של התמונות שם נראות מזויפות/fan created

שלא לדבר על זה שהתמונה עם החייל בחליפה השחורה לקוחה בכלל מTiberian Sun

concept art כמובן.

חוץ מזה, שים לב לזה:

The net was awash today with speculation suggesting that Command & Conquer 3 is in development, with a solitary screen from a recent EA press event providing the proof.

After the less-then-hysteric reaction that granted Command & Conquer: Generals and the general state of the RTS genre, an update to the still popular series remained questionable; however as the picture shows, the idea is very much still alive.

Despite the screen EA were keen to play down the chances of Command & Conquer 3, claiming that such an idea is only a concept at the moment and that no official development has begun on the title.

אם כבר, אז נראה שהם מכינים את red alert 3

פורסם
  • מחבר

סיימתי את כל הC&C למיניהם... על איזה מהם אתה מדבר?

וואי אני מקווה מאוד שזה יהיה ממש המשך לטיבריאן סאן!! סיימתי את המשחק הזה איזה 20 או אולי 30 פעם ואני ממש לא מגזים!! ועוד אחרי זה עשיתי מלא סקירמיש עם המחשב...

יכול להוית שהם מכינים RED ALERT 3 או שזה המשך לטיבריאן סאן כי מתחת לכל תמונה יש לוגו שכתוב "command & conquer 3" וגם בתמונה הראשונה יש את הEVA הזה שאני זוכר מטיבריאן סאן או שזה היה גם ברד אלרט... ועוד דבר, באחת התמונות שמציגים בה טנק לחימה כתוב בחלק התחתון של התמונה "GDI" ככה שיכול להיות באמת שזה יהיה איזה Tibeirna נוסף (הלוואי!)

פורסם

קשה לי להאמין כי שתי הסדרות האלה היו סדרת הדגל של Westwood, וכשזאתי נקנתה ע"י EA אז ישר עברו לסדרת Generals, מהלך שכנראה קבר את הסדרות האהובות של C&C ו-Red Alert.

פורסם

על מה אתה מדבר גם ג'נראלס הוא C&C. ואם תסתכל על השנים בצד התמונות תבין שדבר כזה לא הגיוני. נראה אמיתי אבל כנראה שזה לא.

פורסם

כן....אבל לג'נרלס אין כל קשר עלילתי לסיפור של ה-GDI, ה-NOD והטיבריום.

פורסם

סיימתי את כל הC&C למיניהם... על איזה מהם אתה מדבר?

חשבתי שזה די ברור...

תסיים את הC&C המקורי ותראה את הסרטים בסיום.

אחד מהם מראה את Tiberian Twillight ואומר שהוא יוצא בקרוב..

המקורי = משנת 95.

תשכח מזה, EA בחיים לא תוציא המשך לסדרה הזאת. ובטח שלא המשך ראוי.

דרך אגב, מעט מאוד אנשים יודעים שיש שתי דרכים לסיים את המשחק המקורי עם הGDI, ובשניה רואים סרט שונה לגמרי בסוף.

פורסם

המקורי דיבר על tiberian sun

פורסם

^^^^

אתה בטוח??

נו טוב, אני בכל מקרה לא מאמין שהתמונות האלה מקוריות.

פורסם

אני זוכר את זה כאילו סיימתי אותו אתמול, הסרט היה ניסוי של הGDI עם הMechs שהופיעו לראשונה בטיבראן סאן

פורסם
  • מחבר

דרך אגב, מעט מאוד אנשים יודעים שיש שתי דרכים לסיים את המשחק המקורי עם הGDI, ובשניה רואים סרט שונה לגמרי בסוף.

שני סופים? יש את הסיום הרגיל שיש איזה שלוש צבאות של הNOD ואתה נמצא בצד העליון ימני במפה, ובצד השנה שבמפה יש איזה שלוש MAMOTH MK PROTOTYPE

והשני מה? יכול להיות שאני מכיר אבל לא זוכר... תרענן לי את הזיכרון

פייי יש לי חשק לשחק בזה פיתאום!! ולהשתגע עם מודים וכל זה!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים