עבור לתוכן

למי טוב מחשבי מקינטוש?

Featured Replies

פורסם

אני משתמש PC ממוצע.

ועד היום לא הבנתי למי טוב מקינטוש ?

הבנתי שיש חוסר תאימות בתוכנות שמריצים על מחשב רגיל ואי אפשר להריץ אותם לפעמים (אלא אם כן יש גירסה מיוחד ) על המק, חוץ מאילה שמשתמשים באמולטור שבטח גודל משאבי מערכת רבים.

אז לסיכום : מי משתמש במחשבים האילה ? מה אפשר לעשות איתם ? ובמה הם עולים או נחותים מן המחשבים הרגילים?

אני אשמח לקבל עוד מידע על המק :).

תודה

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

יש שאומרים שהוא חזק מאוד בתחום של גרפיקה ובאמת הרבה גרפיקאים שעוסקים בפרסום , קולנוע , פעלולים אנימציה מכירים רק מקינטוש.

אבל יש גם מעבר לזה , זה קטע של מחשב לאניני טעם, PC עבור חסידי מאק , זה כמו קוקה קולה לטועם יינות, כמו מאזדה לחובבי אלפא-רומיאו.

PC זה ה- mainstream מאק זה הקטע של להיות Outsider להיות שונה דווקא.

מאק תמיד הצטיינו בעצוב חדשני ייחודי בכל המוצרים שלהם מסכים מארזים וכו' לעומת המארז הלבן-אפור והמשעמם של ה- PC - ים

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

בסך הכל מחשב כיפי. אני לא עובד של אפל וגם לא חסיד שוטה שלהם ולכן אין לי אינטרס לשווק אותם, אבל כמשתמש ותיק וכאיש מקצוע בפיסי (רשתות וחומרה) אני יכול להעיד שמדובר במחשב יוצא מהכלל. אגב, ניתן לשדרג כיום פאואר מק לא פחות מפיסי (כוננים זכרון כרטיס גרפי). גם שאר המחשבים שלהם ניתנים לשדורג. ביננו, מי משדרג מעבר לזיכרון וכוננים. מעטים מאד (נכון שאני אחד מהם אבל זה סיפור אחר). אם נמאס לך מוירוסים וצרות אחרות ובעיות דרייברים וכדומה ואתה רוצה מחשב אמין וטוב. זה זה. אגב, הוא מצליח להעלות חיוך על פניך בגלל הכיפיות שלו וביננו בימנו גם זה משהו.

נ.ב יש המון דברים שכל מק עושה ופי סי לא (או בקושי) אם תרצה פירוט רק תבקש.

פורסם

אשמח לקבל פירוט של המק

תודה מראש.

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

מק הוא מחשב מקצועי בעיקר

רוב המשתמשים הם במקצועות כמו: גרפיקה ודפוס, וידאו ופוסט פרודקשיין וכו'

רוב הסרטים הפרסומות והתוכניות שאתה רואה נערכו ו נעשו עם מק

וזה למה?

מחשב אמין מאוד קל לתפעול(מאוד!) אסטטי פשוט חוויה

ווינדוס אגב זה העתק מדוייק אם כי מכוער ומסורבל של osx מערכת ההפעלה של מק

הקוץ:

טוב לא הכל דבש וזה בגלל שרוב המפתחים עובדים ל פיסי רגיל כלומר ווינדוס וכו'

לכן אין את כל התוכנות והעזרים שאתה רגיל אליהם בעיקר מבחינת זמינות

+ כל רכיב במערכת הזו זה תיק וחור בכיס מקלדת למשל (הכי פשוטה) עולה 350 ש"ח בערך

מי שעבד עם מק אפילו שעה הבאג כבר נכנס לו לדם במיוחד לאחר שעובדים על ווינדוס ופיסי רגיל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים