עבור לתוכן

צריך עזרה בבקשה

Featured Replies

פורסם

שלום. יש לי שאלה אליכם. יש לי לוח אם ישן יחסית(קניתי בתחילת 2004) שהמהירות המקסימלית שלו היא 266MHZ ואמרו לי שרק זיכרון שמהירותו מגיע עד 266MHZ או פחות ולא יותר יוכל לעבוד אצלי, וחלק אמרו לי שאם אני נגיד יקנה זיכרון של 333MHZ או יותר, אז הזיכרון יעבוד במהירות 266MHZ עדיין , כלומר הוא יוריד את מהירותו נגיד מ-333MHZ ל266MHZ. רציתי לשאול מה נכון מבין השניים ובכלל אם המהירות 266MHZ נחשבת סבירה כיום שמסוגלת לסחוב משחקים חדשים כמו למשל AGE OF EMPIRES 3, BLACK AND WHITE 2 ועוד. תודה לכם על העזרה, להתראות.

פורסם

המהירות היא מהירות הזכרונות DDR הכי נמוכה שקיימת בסטוק (ללא שינוי ידני)

ואם תשים זכרונות יותר מהירים הם יעבדו על המהירות האיטית

להריץ? זה כבר תלוי הרבה בנפח הזכרון, בכרטיס המסך ובמעבד

פורסם
  • מחבר

יש לי מעבד 2.4 REDEON 9000 128MBGHZ. למה אתה מתכוון כשאתה אומר נפח זיכרון ואם הבנתי אותך נכון אתה אומר שאם אני נגיד יקנה זיכרון של 400DDR וישים אותו הוא אמור לעבוד אצלי, או מה?

פורסם

זכרון DDR 400MHZ יעבוד אצלך על 266MHz

פורסם

הוא התכוון לזה שמה שחשבו זה הגודל זאת אומרת

שיותר חשוב שיהיה לך 1024MB שעובדים על 266MHZ מאשר 512/256MB שעובד ב400MHZ (סתם לשם השוואה)..

וכול זיכרון(כמובן שמתאים ללוח)..מעל 266MHZ יעבוד לך בלוח על 266MHZ ולא במהירות המקורית שהוא אמור לפעול

:smile1::screwy::smile1:

פורסם
  • מחבר

יש לי עכשיו 256MB DDR266, אם אני יקנה עכשיו 256MB DDR400, האם זה יעבוד לי כ512MB 266DDR או שלא?

פורסם

.

וכול זיכרון(כמובן שמתאים ללוח)..מעל 266MHZ יעבוד לך בלוח על 266MHZ ולא במהירות המקורית שהוא אמור לפעול

:smile1::screwy::smile1:

:screwy: :screwy:

פורסם
  • מחבר

מה זאת אומרת מתאים ללוח, איך אני יכול לדעת אם הוא מתאים או לא?

פורסם

הכוונה שכל לוח מתאים לכרטיסי זיכרון שונים למשל ddr ddr2 sdram . אתה יכול לבדוק את הסוג על פי תוכנת ניטור חומרה לדוגמה everest /

.

פורסם
  • מחבר

יש לי DDR ואם אני קונה זיכרון של 256 400DDR ומוסיף אותו לזיכרון ה-256 266DDR כאשר הלוח אם יכול לקלוט מקסימום מהירות של 266DDR, זה עדיין יעבוד וידפקד כ-512MB 266DDR, נכון? אני שואל כי פשוט הלכתי לחנות מחשבים לפני כמה בשם KSP ושם אמרה לי עובדת, שהלוח אם שלי שיכול לקלוט זיכרון מקסימום של 266DDR פשוט לא יקלוט את הזיכרון של ה-333DDR או יותר ואין סיבה לקנות זיכרון גבוה יותר מ-266DDR כי זה פשוט לא יעבוד(לא היה להם 266DDR), ובנוסף היא הציע לי להחליף את הלוח אם שלי כדי שאני יוכל להוסיף זיכרון , ואחרים אמרו לי כמוכם אם הבנתי נכון, שאם אני יקנה זיכרון 256 400DDR למשל, הלוח אם שלי יקלוט אותו, רק שיחד עם ה-266DDR שלי ידפקד כ-512MB 266DDR למרות שאחד משתי מהזכרונות הוא 400DDR.

פורסם

נכון . אולם אני בכל זאת מציע שתיקנה ddr 400 ולא ddr 333 כייוון שבמקרה ותשדרג את המערכת הנוכחית שלך תוכל להשים את הכרטיס זיכרון בלוח אם החדש ואז הוא יתפקד ב 400 מ"הז .

פורסם
  • מחבר

אוקי הבנתי. תגידו לי עוד דבר, למה 256 400DDR עולה פחות מ256 333DDR?

פורסם

כי DDR333 כבר לא מיוצר והוא נדיר יותר

אני בכלל בספק שהחנויות ש DDR333 מופיע אצלן במחירון נמצא במלאי

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכולם!!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים