פורסם 2005 באוקטובר 1620 שנים מחבר מישהו יודע בכמה אפשר הכי זול לקנות אופני פעלולים BMX?יד שנייה אני מתכוון..
פורסם 2005 באוקטובר 1620 שנים הנה תמונות שלי מהרכיבה האחרונה, כרגע רוכב על סקוט Tampico אבל ברגע שאני משתחרר...[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 באוקטובר 1620 שנים אין מצב שאפשר לרדת דבר כזה! בטוח המצלמה בזוית! המצלמה לא בזוית אתה יכול לראות לפי העץ וזה בגלל שהוא צילם מלמטה אז זה ניראה דיי מטורף עם היו מצלמים משם יש שם מקום שאפשר לרכב ולקפוץ מעל כמה סלעים
פורסם 2005 באוקטובר 1620 שנים המצלמה לא בזוית אתה יכול לראות לפי העץ וזה בגלל שהוא צילם מלמטה אז זה ניראה דיי מטורף עם היו מצלמים משם יש שם מקום שאפשר לרכב ולקפוץ מעל כמה סלעים אם אתה מוכר ת'מוטו תגיד לי אני מחפש כל החיים :-\ הנה תמונה של האופניים של בן דוד שלי (זה הוא בצד) : IroneHorse Yakuza Aniki
פורסם 2005 באוקטובר 1620 שנים של NORCOלא יודע אם זה מוכר או לא,הם כל כך נוחות שאני פשוט נהנה לרכב עליהן...חיברתי להם גם מד מהירות,שמודד עוד הרבה דברים כמו סה"כ ק"מ וכו'...
פורסם 2005 באוקטובר 1620 שנים התקציב שלי עלה ל1700בתקציב הזה יש אופני שיכוך מלא לא משהועדיף להתפשר על זנב קשיח?
פורסם 2005 באוקטובר 1620 שנים עדיף להתפשר על זנב קשיח....אני עם תקציב של 2700 "התפשרתי" על זנב קשיח..
פורסם 2005 באוקטובר 1620 שנים תגידו אם אני רוצה לצבוע תאופניים שלי, יש חשיבות לאיזה צבעים? (אני משועמם אז אני מחדש תאופניים)
פורסם 2005 באוקטובר 1620 שנים תחפש מדריך ראיתי פעם אחד ממש טוב .. רק שתדע שזה לא פשוט בכלל אתה צריך גם ציוד מיוחד וצבע מיוחד והכול..והרבה מאוד השקעה
פורסם 2005 באוקטובר 1620 שנים אם אתה מוכר ת'מוטו תגיד לי אני מחפש כל החיים :-\ הנה תמונה של האופניים של בן דוד שלי (זה הוא בצד) : IroneHorse Yakuza Aniki דווקא האמת אני מוכר אותם אבל אני מאיזור צפון
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.