פורסם 2005 באוקטובר 1520 שנים זה X3 לא?כמה אתה מוכר ואיזה גודל הם? אני 1.85 והבנתי שמדיום זה דיי קטן. אגב נסעתי על X2 בגודל L והם היו ממש נוחות.
פורסם 2005 באוקטובר 1520 שנים כן X3...אני יותר גבוהה ממך ונהנה עליהן מאד...אם אתה מעוניין במחיר פנה אליי בפרטי.
פורסם 2005 באוקטובר 1520 שנים היה לי פעם Scott עם בולם קדמי, שעלה איזה 1000 ומשהו ש"ח. אהבתי אותו, אבל הוא נגנב
פורסם 2005 באוקטובר 1520 שנים לא אמרתם על האופנים שלי כלום :-Xאופניים חמודות ביותר, בתקציבים הנמוכים אני מעדיף זנב קשיח אבל זאת העדפה שלי.. השאלה הכי חשובה.. אתה נהנה מהאופניים? אם כן מזה חשוב מה אומרים עלייהם
פורסם 2005 באוקטובר 1520 שנים מדבקה חחחח יופי אני מיתכוון ברצינות ,אני לא מיתכוון לאופניים המיקצועיות האלו שיש פה אני מיתכוון לרגילות
פורסם 2005 באוקטובר 1520 שנים "רגילות" = אופני מדבקה. זה כינוי לאופניים שמיוצרת בסין ומדביקים עליהם מדבקה עם שם ה"מותג"...
פורסם 2005 באוקטובר 1520 שנים מחבר יש לי התלבטות קטנה:מה עדיף לי :1) לקנות מחשב חדש מחול בקצת יותר מ 5K ולהישאר עם האופניים שיש לי עכשיו2) למכור את האופניים שלי ולקנות זוג חדש יותר טוב אפילו שיש לי אופניים לא רעות.מה דעתכם?איזה מחשב ואיזה אופניים יש לך?
פורסם 2005 באוקטובר 1520 שנים מחבר חחחח יופי אני מיתכוון ברצינות ,אני לא מיתכוון לאופניים המיקצועיות האלו שיש פה אני מיתכוון לרגילות עדיף כבר שלא תקנה , תחסוך עוד 400 - 500 שקל ותקנה דגם כניסה של חברה טובה. אם אתה מץתעקש לך לחנות שכונתית ותקנה שם משהו זול שתמצא.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.