פורסם 2005 באוקטובר 1320 שנים איך עבר לכם הצום?קל? קשה? עמדתם בזה?בכול מגקרה שתהיה לכם גמר חתימה טובה ושנה מעולה
פורסם 2005 באוקטובר 1320 שנים היה קצת מעצבן...אבל שרדתי....מקווה שגם אתם... אני מאחל לכולם גמר חתימה טובה וזלילה נעימה...
פורסם 2005 באוקטובר 1320 שנים הצום..אממ...עבר נחמד..(מ5 אחה"צ עד הבוקר ישנתי),ומ10 בבוקר עד עכשיו קראתי מאמרים שאני הייתי צריך לקרוא.עכשיו צריך לאכול,בתאבון לכולם **הולך להביא אוכל ממועצת הירקות**[רק Vatos-Locos יבין ....]
פורסם 2005 באוקטובר 1320 שנים מחבר לי אישית הצום עבר מה מהר...הייתי אתמול בערב בבית הכנסת עד 20:30 ככה ויצאתי להסתובב עם חברים בטיילת בבת ים עד 3:00קמתי ב14:00,ושוב לבית הכנסת עד 18:00 והבליסה החלה...משנה לשנה הצום נהיה הרבה יותר קל מהקודם
פורסם 2005 באוקטובר 1320 שנים Hmmm, let's see... baked stuffed tomatoes with 3 kinds of cheeses, carrots and bacon/tuna. Salami. Some yellow pepper. Italian bread with black olives and some veggie-butter. Then 2 beers, 1 feigling, 1 Jagermeister, about half a pack of cigarettes, then some soup with those maultaschen (like the Russian pelmeni only bigger and square), some more salad, a mini-muffin, some coke... Hmmm... I think I need another drink. Good night ya'll.
פורסם 2005 באוקטובר 1420 שנים Hmmm, let's see... baked stuffed tomatoes with 3 kinds of cheeses, carrots and bacon/tuna. Salami. Some yellow pepper. Italian bread with black olives and some veggie-butter. Then 2 beers, 1 feigling, 1 Jagermeister, about half a pack of cigarettes, then some soup with those maultaschen (like the Russian pelmeni only bigger and square), some more salad, a mini-muffin, some coke... Hmmm... I think I need another drink. Good night ya'll.לכי לישון
פורסם 2005 באוקטובר 1420 שנים ^^ אתה מודע לעובדה שבמשפט שלו אין שייכות למין מסוים, נכון? : (יכול להיות שהוא התכוון בלשון זכר ויכול להיות שבלשון נקבה...) הצום היה.. משביע same here
פורסם 2005 באוקטובר 1420 שנים היה קשה...קשה מאוד.מישהו מוכן להסביר לי איך אוכלים נקניקיה בלחמניה בלי לראות טלוויזיה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.