עבור לתוכן

בעיה במהירות השליחה באינטרנט

Featured Replies

פורסם

קיבלתי מבזק מודם\נתב TNN Aztech 600E ומאז המהירות השליחה איטית ביותר (פחות מקילובייט אחד). מסתבר שזה קשור להגדרות כרטיס רשת

אז ב Speed/Duplex Settings שיניתי מ Full Autonegotiation ל Force10 Half Duplex וזה הסתדר הבעיה היא כשאני מעלה קבצים למשל שולח באיסיקיו קבצים המהירות הורדה צונחת (מ250 ל 20 ככה). מה אני עושה?

פורסם

כלום, זה תקין

אם אתה שולח למישהו קובץ (בעיקר בתוכנות שאי אפשר להגביל את מהירות השליחה כמו ב ICQ -לפחות מזכרוני מהגרסה האחרונה שהשתמשתי בה - 97?:) אז אתה משתמש ברוב/כל רוחב פס השליחה שלך, מה שלא ישאיר/יעקב את ההורדה מהסיבה הפשוטה שכשאתה מקבל מידע (מוריד) אתה צריך לאשר את קבלת המידע (לשלוח).

פורסם
  • מחבר

אתה בטוח?? היה לי מודם USB זה לא היה ככה.. ובגלל זה זה ירד מ 260 ל 5 קילובייט?

ועוד שאלה למה שאני שם בהדרות של הכרטיס רשת ב-  Speed/Duplex Settings  שיהיה על Full Autonegotiation המהירות שליחה צונחת?

פורסם

ישנם 4 מצבי עבודה לכרטיס רשת טיפוסי (שאינו כרטיס גיגהביט - שאז יהיו לו שישה מצבים) - המצבים מתחלקים לשתי מהירויות - 10 ו- 100 והן קובעות את רוחב הפס המקסימלי בתקשורת בין כ. הרשת להתקן אליו הוא מחובר. החלוקה השנייה (תת חלוקה לכל מהירות) היא full duplex לעומת half duplex.

full duplex - הכרטיס משדר ומקבל מידע באותו הזמן - יותר סיכוי לאובדן פאקטים, בעיקר בכרטיסי רשת מחורבנים

half duplex - הכרטיס או משדר מידע או מקבל מידע בכל רגע נתון - טכנית יותר איטי, אבל הרבה יותר אמין מהסביה הפשוטה שהמידע לא מתערבב.

ולכן כ. הרשת שלך עובד יותר טוב ב 10 HALF DUPLEX.

מהירות השליחה בארץ - אלא אם כן יש לך חבילה יוצאת דופן לטובה/רעה היא 12KB בבזק ו 16KB בכבלים - הורדה מהירה תשתמש באחוז ניכר מהאפלואוד, ושליחה תאט לך את ההורדה מהסיבה הפשוטה ש- הורדה מהירה משתמש ביותר אפלואוד מהורדה איטית.

פורסם
  • מחבר

הבנתי.. תודה. :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים