פורסם 2002 באוגוסט 1223 שנים קיבלתי כרטיס מסך+טלויזיה ati rage pro turbo agp 2xהתקנתי דרייברים מתאימים מאתר החברה וגם את תוכנה multimedia centerפועל יפהרק מה? אין קול!!יש למישהו מושג איך אני מטפל בזה או מתמצא בשימוש וקינפוג התוכנה הנ"ל?אגב כרטיס הקול שלי הוא creative sound blaster live value 4.1
פורסם 2002 באוגוסט 1323 שנים אתה צריך לקחת כבל כמו של הרמקולים לכרטיס קול, רק שבשני הקצוות יש לו כמו הכניסה של הרמקוליםלחבר מה LINE OUT של הכרטיס מסך\טלויזיה ל LINE IN בכרטיס קולאח"כ רק תגדיר שלא יהיה MUTE ב LINE IN בהגדרות סאונד ותריץ ת'טלויזיה..
פורסם 2002 באוגוסט 1423 שנים מחבר אוקי אז ככה קודם כל לכרטיס טלויזיה אין line out יש לו av out אז זה לא יעזור דבר שני פתרתי את הבעיה ע"י חיבור פיזי בתוך המחשב בין כרטיס הקול לכרטיס הטלויזיה הכל הלך חלק עד ששדרגתי את התוכנה שהיתה מ7.1 ל7.6 עכשיו שומעים רק ברמקול אחד :bash: :bash: wtf?
פורסם 2002 באוגוסט 1423 שנים טוב הבעיה הסתדרההעברת החיבור מכרטיס הקול מהaux לtad in סידרה את זהחיברת את הכרטיס טלויזיה שלך ל- TAD=TELEPHONE AUDIO DEVICE. זה חיבור שמיועד ל-VOICE MODEMS שלא ידעו לטפל בעצמם ב-VOICE ולכן היה קישור פיזי בינם לבין הכרטיס קול.
פורסם 2002 באוגוסט 1523 שנים מחבר יכול להיותאבל זה פועל ושומעים מצויןאז כל עוד זה ככה אז לא אכפת ליתודה על הסבר, בכל זאת לא יזיק לי לדעת מזה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.