פורסם 2005 באוקטובר 1220 שנים אוקי רציתי ליקנות מיקלד אז איך המיקלדת הזוhttp://www.zap.co.il/model.asp?model_id=136154?ב69 שקל
פורסם 2005 באוקטובר 1320 שנים אפשר למצוא את המקלדת במחיר יותר זול... זאת מקלדת סבירה וזהובאותו מחיר אתה יכול לקנות כבר מקלדת של LOGITECH
פורסם 2005 באוקטובר 1320 שנים ובגלל שכתוב עליה לוג'יטק היא אוטו' כבר 3 ליגות מעל?תעשה לי טובה באותו מחיר לוג'יטק מתקמצנים על הגאדג'טים לעומת GENIUS שבמחיר הזה כבר מפציצים כמעט כל מה שאפשר.
פורסם 2005 באוקטובר 1320 שנים אם כל הכבוד, אין הרבה כבוד Genius . עדיף שיקנה כבר quantam או samsung שהם יותר זולים
פורסם 2005 באוקטובר 1320 שנים אם כל הכבוד, אין הרבה כבוד Genius . עדיף שיקנה כבר quantam או samsung שהם יותר זולים איזה שטויות , אין שום דבר רע ב Genius
פורסם 2005 באוקטובר 1320 שנים אם כל הכבוד, אין הרבה כבוד Genius . עדיף שיקנה כבר quantam או samsung שהם יותר זולים תגיד מה אתה ילד בן 10? רושמים "עם כל הכבוד...." ובכלל המקלדות שהצעת ג'נריות ולאף אחד אין ניסיון איתם. יש לו 3 אפשרויות במחיר הזה Genius KB-21e Logitech Internet Pro Microsoft Multimedia כולן עולות בין 80-90 שח, אני הייתי הולך על ה-GENIUS
פורסם 2005 באוקטובר 1320 שנים מחבר שני דברים: את המקלדת אני משיג ב 69 שקל ולא 80 כמו שכתובואני מבין שאתם ממליצים על המקלדת של שהצאתי נכון?נ.ב. תודה רבה על העזרהאני תמיד יבוא לפרום הזה לעזור ולבקש ערזה
פורסם 2005 באוקטובר 1320 שנים שני דברים: את המקלדת אני משיג ב 69 שקל ולא 80 כמו שכתובואני מבין שאתם ממליצים על המקלדת של שהצאתי נכון?נ.ב. תודה רבה על העזרהאני תמיד יבוא לפרום הזה לעזור ולבקש ערזה כן , אבל לא בידיוק הבנתי איך אתה משיג אותה ב 69 :s05:
פורסם 2005 באוקטובר 1320 שנים אם כל הכבוד, אין הרבה כבוד Genius . עדיף שיקנה כבר quantam או samsung שהם יותר זולים שטויות במיץ..המקלדת הזאת של Genius מעולה ועדיפה גם משלושת המקלדות שהוצעו מקודם.
פורסם 2005 באוקטובר 1320 שנים מחבר כן , אבל לא בידיוק הבנתי איך אתה משיג אותה ב 69 :s05: יש בחוברת של ויזה ב 69 שקל
פורסם 2005 באוקטובר 1420 שנים מחבר תודה רבה על העזרה קניתי אותה היום והיא מצוינת היא הרבה יותר נוכה וגדולה מהמקלדת שהיתה לי וגם יותר יפה ויותר שימושית ועושה פחות רעש כשלוחצים על מקשיםרק דבר אחד יש בערך בעיה יש לי את הכפתורים של המדיה אז כשאני לוחץ על מדיה זה פותח את הWINAMP ואז כול השאר הוא הפסק המשך עצור שיר בהא שיר קודם לא עובדים בWINAMPאבל ב WINDOSMEDIAPLAYER זה עובד
פורסם 2005 באוקטובר 1420 שנים wow נראה לי אני יקנה אותה גם, מה הטלפון של החוברת של הויזה ותגיד לי בפרטי מה להגיד להם
פורסם 2005 באוקטובר 1420 שנים מחבר wow נראה לי אני יקנה אותה גם, מה הטלפון של החוברת של הויזה ותגיד לי בפרטי מה להגיד להם בסוף קונים את זה ב BESTBUY פשוט ויזה עושה הנכה אני חושב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.