פורסם 2005 באוקטובר 1220 שנים יש לי מחשב חדש יחסית עם AMD64BIT 3000 754 , זיכרון 512Mb 400MHz של A-DATA.אני מריץ על המחשב בעיקר אימיול וטורנט בו זמנית ומשחקים כמו דיאבלו 2, NBA, אנריל ועוד דברים פשוטים יחסית.רציתי לשאול אם עדיף לי להרחיב את הזיכרון לג'יגהלפעמים המחשב קצת איטי כי אני מעמיס עליו את כל התוכנות.
פורסם 2005 באוקטובר 1220 שנים כיום מומלץ מערכת עם ג'יגה זיכרון, אבל אין צורך ביותר מזה.אם אתה מרחיב את הזכרון אז עדיף שהסטיק הנוסף יהיה זהה ל-A-Data הנוכחי שלך.
פורסם 2005 באוקטובר 1320 שנים אם אתה מרחיב את הזכרון אז עדיף שהסטיק הנוסף יהיה זהה ל-A-Data הנוכחי שלך. הוא צודק בהחלט! אם תוסיף סטיק 512MB של אותו הזיכרון הזיכרון כולו ביחד יעבוד יותר טוב מאשר תוסיף 1GB של זיכרון שונה! ובכלל מאוד מומלץ להוסיף!!! תראה הבדל עצום!!!
פורסם 2005 באוקטובר 1320 שנים ג'יגה של זיכרון ישפר את ביצועי המחשב, זה גם לא יקר.כל עוד תקנה זיכרון עם תיזמונים זהים (או טובים מ) לזיכרון הקיים, אין חשיבות לסוג הזכרון.*המעבד שלך לא יודע לעבוד במצב דואלי של הזיכרונות בכל מקרה.
פורסם 2005 באוקטובר 1320 שנים ג'יגה של זיכרון ישפר את ביצועי המחשב, זה גם לא יקר.כל עוד תקנה זיכרון עם תיזמונים זהים (או טובים מ) לזיכרון הקיים, אין חשיבות לסוג הזכרון.*המעבד שלך לא יודע לעבוד במצב דואלי של הזיכרונות בכל מקרה.והמעבד AMD ATHLON 64 3200 S.939תומך בדואל צנל?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.