עבור לתוכן

כרטיס מסך ב 2500 שקל?

Featured Replies

פורסם

איזה כרטיס יש לך עכשיו ? אני אישית הייתי מחכה עם הכסף...

כנ"ל

כנ"ל... ;) או שתיקח עכשיו Ti-4200...

פורסם
  • מחבר

יש לי עכשיו GE FORCE 2 MX 200 על הפנים אבל שתבינו אין לי בעיה לחכות למה כדאי לי לחכות לכרטיס של ATI או GE FORCE וכמה יעלו בערך הכרטיסים האלה?

פורסם

נעבור לתשובה:

אם יש לך זמן לחכות עד ספטמבר אוקטובר ככה חכה שיגיעו לארץ כרטיסי ATI RADEON 9700 החזקים פי 2 מכל כרטיס כיום ואפילו יותר.

אם לא הכרטיס הכי טוב היום זה LEADTEK GeForce 4 Ti4600 MyVivo יש לו את הפילטרים הכי טובים מבין כל כרטיסי NVIDIA אז הוא מבטיח לך תמונה חלקה וחדה הכי שאפשר והוא עולה 2000 ש"ח, והסיבה שזה זול כל כך זה כי היבואן מאוד נחמד ומתחשב. בחו"ל הוא עולה כמו האחרים......

לתשומת לבך, RADEON 9700 יהיה מהיר מהכרטיס שהמלצתי לפעמים יותר מפי 2, כי זה כרטיס דור חדש לגמרי אז תעשה ת'שיקול אם אתה יכול לחכות עוד חודש חודשיים או לא.

ולפני שתקנה את RADEON 9700 תבוא להתייעץ איתנו איזה חברה לקחת.

פורסם
  • מחבר

תודה אחים שלי עזרתם לי בגדול אני יחכה עד שיצא ואז נשב כולנו מסביב לשולחן ונבחר חברה טובה שמייצרת את הכרטיס הכי טוב.

למרות ששמעתי שהכרטיס של NVIDIA החדש הולך להיות בן זונה יותר מה ATI את זה אתם תגידו אולי כשיצא ה ATI תגידו לי לחכות ל NVIDIA יאללה לילה טוב לכולם. :asthanos: :asthanos: :hat: :hat: :jump: :jump: :smoke: :smoke: :bash: :bash: 8) 8) :AR15: :AR15:

פורסם

רק שתדע ה9700 יהיה כמעט מהיר פי 2 מה טי אי 4600

פורסם

נכון הכרטיס החדש של NVIDIA באמת יכסח לATI את הצורה אפשר להיות בטוחים בזה במיוחד לאור המפרט.

אבל הכרטיס של NVIDIA יצא אולי עוד חודשיים אולי עוד 3 אף אחד לא ממש יודע וייקח טונה זמן עד שזה יהיה בארץ וזה לא שווה כי שניהם יהיו מאוד מאוד מאוד מהירים וייקח לפחות שנתיים עד שתוכל לשים לב להבדל במהירות ביניהם. כי שניהם פשוט חיות מהירות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים