עבור לתוכן

מה דעתכם על המארז הבא של FOXCONN (בצורה של שור או משהו כזה)

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

בשביל זה פתחתי את הת'רד הזה בשביל הדיעות שלכם. אז אם לדעתכם אפשר ב260 שקל להשיג מארז יפה עם ביצועים יותר טובים אז בבקשה תנו הצעות. אני לא מצאתי כזה וזה העיצוב שהכי אהבתי.

ונו באמת, מארז נשבר? מארז צעצוע? מארז זה מארז, אם המארז הפשוט שעולה 150 עושה את העבודה לאנשים במשך שנים אז

ה260 בטוח לא עשוי משוקולד. ברור שהאיכות והאפשרויות שבו פחות טובים מהמקורי אבל לא צריך להגזים. והרי לכם עובדה: קניתי מארז דומה לפני שנה שגם היה חיקוי והוא לא נשבר ולא שום דבר אחלה מארז שבעולם. עלה 210 שקל בלבד שזה פחות מעלות של מארזים אחרים פשוטים בלי עיצוב מיוחד רק עם חלון ובלי דלת עם לדים והשטויות האחרים. זה שאתם סוגדים למארזים יוקרתיים לא אומר שהחיקויים לא טובים ולא מחזיקים מעמד. פשוט בהם יש פחות ומי שלא זקוק נואשות לדברים שיש במקורי אז הוא לא צריך לשלם עוד 200שקל סתם. כסף לא צומח על העצים

פורסם

בשביל זה פתחתי את הת'רד הזה בשביל הדיעות שלכם. אז אם לדעתכם אפשר ב260 שקל להשיג מארז יפה עם ביצועים יותר טובים אז בבקשה תנו הצעות. אני לא מצאתי כזה וזה העיצוב שהכי אהבתי.

ונו באמת, מארז נשבר? מארז צעצוע? מארז זה מארז, אם המארז הפשוט שעולה 150 עושה את העבודה לאנשים במשך שנים אז

ה260 בטוח לא עשוי משוקולד. ברור שהאיכות והאפשרויות שבו פחות טובים מהמקורי אבל לא צריך להגזים. והרי לכם עובדה: קניתי מארז דומה לפני שנה שגם היה חיקוי והוא לא נשבר ולא שום דבר אחלה מארז שבעולם. עלה 210 שקל בלבד שזה פחות מעלות של מארזים אחרים פשוטים בלי עיצוב מיוחד רק עם חלון ובלי דלת עם לדים והשטויות האחרים. זה שאתם סוגדים למארזים יוקרתיים לא אומר שהחיקויים לא טובים ולא מחזיקים מעמד. פשוט בהם יש פחות ומי שלא זקוק נואשות לדברים שיש במקורי אז הוא לא צריך לשלם עוד 200שקל סתם. כסף לא צומח על העצים

אני יסביר לך את זה אחרת:

יש מארזים שמלחתחילה בנויים להיות כמארז לאורך זמן גם אם הם בלי עיצוב מיוחד,ויש מארזים שנועדו להיות חיקוי,בובה,איך שתקרא לזה,הם נועדו פשוט להידמות לאותו מארז מבחוץ,איכות החומר שלהם גרועה ,כשתפתח את המארז מבפנים תוכל להיחתך קשה מכל הקצוות הלא מעוגלות,והדלת אחרי כמה פתיחות וסגירות של המארז תתעקם בסופו של דבר,מנסיון אני אומר לך,גם לי הייתה אפשרות לקחת חיקוי עלוב של הX-BLADE ובסוף הוספתי עוד 200 שקל ולקחתי את המקורי,כי יש פטנטים ייחודיים שאין במארזים עם החיקוי,אם אתה מתכוון להחליף כל שנה מארז ,אז במקרה הזה אתה יכול לקחת את החיקוי אבל עדיין לא מומלץ :)

פורסם

אתה בא להתווכח?

אני עשיתי דיי הרבה שיעורי בית על המארז הזה

גם הרשת של ה USB עולה ונתקעת למעלה

ויש סיבה שמקורי עולה 470 שקל

וזיוף עולה 260 שקל

פח הוא פח הוא פח, אבל העובי משחק תפקיד רציני

ואני בטוח ש Foxconn קונים את הפח במחיר זהה או נמוך ממה ש sUnshine קונה

אבל הם בוחרים לקחת פח טהור ולא עם כל מיני סוגים שונים של מתכות בפנים ושאר דברים בעובי מינימלי

ניסית פעם לראות מה זה מארז מזויף שחוטף מכה? הוא מקבל עיקום

פורסם
  • מחבר

אוף.... בגללכם אני אקנה את היקר בסוף.. יש לכם המלצות על מארזים נוספים? כמו שאמרתי, הכי חשוב זה היופי והיחודיות

של עיצוב המארז. הסמוראי נראה טוב אבל עדיין איכשהו לא מספיק קורץ לי כי אין לו מספיק דברים זוהרים מקדימה

פורסם

אוף.... בגללכם אני אקנה את היקר בסוף.. יש לכם המלצות על מארזים נוספים? כמו שאמרתי, הכי חשוב זה היופי והיחודיות

של עיצוב המארז. הסמוראי נראה טוב אבל עדיין איכשהו לא מספיק קורץ לי כי אין לו מספיק דברים זוהרים מקדימה

הסמוראי הוא המארז הכי טוב שקיים במחיר 300 שקל. והוא גם נראה מדהים, לא יודע על מה אתה מדבר.. יש לו את ה"עין" מקדימה שהיא ענקית וזוהרת חזק.. וגם האור של הדלת יוצא קצת מהגריל הקדמי.

פורסם

וגם תמיד אפשר לעשות קצת מודינג :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אז קח את הטרנספורמר תראה איזה זוהר הוא מקדימה (רד לתחתית העמוד).

http://www.hwzone.co.il/reviews.php?file=SunbeamTransformer3

באמת זוהר אחי :) אבל מה, בשביל מה אני צריךFULL TOWER הוא גם הרבה יותר יקר.

הסמוראי הוא המארז הכי טוב שקיים במחיר 300 שקל. והוא גם נראה מדהים, לא יודע על מה אתה מדבר.. יש לו את ה"עין" מקדימה שהיא ענקית וזוהרת חזק.. וגם האור של הדלת יוצא קצת מהגריל הקדמי.

אני לא יודע איך נראה הסמוראי במציאות, בתמונות לא ראיתי שיש עוד אור שיוצא מאיפה שהו חוץ מהעיגול.

בחנות פנדה המארז חיקוי לשור של FOXCONN נמצא תחת השם SUNSHINE - זה לא ג'נרי...

המארז שהכי אהבתי מבחינת איך שהוא נראה בלי קשר לכמה הוא עולה זה המארז הבא:

http://www.frozen-silicon.ch/prodpics/case_midi_viper_black_blue_front3.JPG

http://www.caseclosed.co.uk/content/xg/viper/large/8.jpg

http://www.dreamwarecomputers.com/images/reviews/xgbox_viper/case_angle1.jpg

פורסם

sUnshine זה כמו שם אחר לג'נרי

פורסם

שורה תחתונה - קח מה שנראה לך יפה... אני גם לא ממש מעניין אותי איכות בנייה כי אני לא הולך לדפוק במארז שלי פטיש 5 קילו וגם לא לקחת אותו למסיבות רשת, הוא יישב כל הקריירה שלו בתוך המקום שלו בספרייה כמו כלב טוב

עריכה:

אבל בכל זאת לקחתי את הסמוראי :smile1:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים