פורסם 2005 באוקטובר 1220 שנים שלוםאני מחפש דפדפן שהוא לא קשור לIE לא כול מני מודים שלו בגלל שיש לי בו בעיה וכול מה שקשור בקצת לאיו זה גם בו.אבל אני לא רוצה את מוזילה בגלל שהוא עורס לי אתרים מסוימים כמו את האתר שלי שהוא עורס לי את כול הלוגו(אני באו נכנס לאתר שלי דרכו ואני מגלה שהלוגו הוא על כול המסך ויותר)
פורסם 2005 באוקטובר 1220 שנים יש את אופרהבקשר ללוגו שלך כנראה לא שיבצת אותו בHTML תקניואם מדובר על אתר שלך אז עדיף שתסדר אותו כי בטח נכנסים גם אנשים עם פיירפוקס והם לא רואים אותו טוב
פורסם 2005 באוקטובר 1220 שנים אני לא רוצה את מוזילה בגלל שהוא עורס לי אתרים מסוימים כמו את האתר שלי שהוא עורס לי את כול הלוגו(אני באו נכנס לאתר שלי דרכו ואני מגלה שהלוגו הוא על כול המסך ויותר)זה כי אתה לא יודע לכתוב HTML וכאן גם לאופרה תהיה בעייה להתמודד אבל בוא נעזוב את זה לרגע.לא בדיוק הבנתי מה הבעיה שלך עם IE(יש המון השאלה היא מה מפריע אישית לך?)
פורסם 2005 באוקטובר 1220 שנים מחבר שהוא לא מתחבר לי לאתרים מסוג מערכת PHPNUKEוזה לא יכול להיות בעיה בHTML כי זה בPHP דבר ראשון ובIE ראים בסדר גמור
פורסם 2005 באוקטובר 1220 שנים תנסה את Netscape, יש בו אפשרות מיוחדת להחליף בין המנוע של פיירפוקס למנוע של הIE בכל אתר שעובד לך בצורה מסויימת עם אחד מהם.
פורסם 2005 באוקטובר 1220 שנים זה לא יכול להיות בעיה בHTML כי זה בPHP דבר ראשון ובIE ראים בסדר גמורחוסר הבנה מוחלט
פורסם 2005 באוקטובר 1220 שנים מחבר אני יודע שPHP זה גם HTML אבל תגיד לי עכשב למה זה רק במוזילה זה ככה וIE זה לא
פורסם 2005 באוקטובר 1220 שנים אני יודע שPHP זה גם HTML אבל תגיד לי עכשב למה זה רק במוזילה זה ככה וIE זה לאPHP זאת שפת צד שרת הפלט שלה הוא בשפת HTMLולמה באחד זה עובד ובשני לא הסיבה מאוד פשוטנמוזילה משתמש בשפת HTML תקניתIE הכניסו כל מיני אלמנטים לא תקניים (עוד שיטה להשתלט על השוק)אתה צריך לכתוב את זה בצורה תקנית ואז יעבוד בכל דפדפן וגם אחרים שלא משתמשים בIE יוכלו להנות מהאתר שלך
פורסם 2005 באוקטובר 1220 שנים אני יודע שPHP זה גם HTML אבל תגיד לי עכשב למה זה רק במוזילה זה ככה וIE זה לאתכניס פה את הכתובת של האתר שלך ותדעhttp://validator.w3.org/
פורסם 2005 באוקטובר 1220 שנים אני אוהב את opera, ד"א תכניו לvalidator הזה את הזון, תראו שהוא גם משוחד ie
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.