עבור לתוכן

בעיית צבעים מעוותים בGTA SA

Featured Replies

פורסם

שלום,

לפני חודש ומשהו הסרתי את GTA SA, והשבוע התקנתי אותו בשנית. עוד בהתקנה שמתי לב שהצבעים של הדמויות שמופיעות כדי להנעים את זמן ההתקנה קצת מעוותים, כאילו זה ב16bit + כתמים... חוץ מזה גם כמה פרסומות שמופיעות בצידי אתרים שונים היו קצת מעוותות מבחינת הצבעים (אבל אולי זו לא בעיה).

גם במשחק עצמו, ניתן לראות כי הבגדים של הדמויות מוכתמים (למשל החליפה הסגולה של הסרסור בעיר השניה הייתה עם כתמים, וגם תמונות שתלויות על קירות וכדומה). כדי להיות בטוח בדקתי גם את Fable, וNWN אבל שם הכל בסדר..

הצילו!

תודה וגמר חתימה טובה

פורסם

היה עוזר מאוד אם היית מצרף תמונה מהמשחק.....

כי קרה לי משהוא דומה כששיחקתי יותר מדי עם ההגדרות של הרזולוציה וכו.

פורסם

אם יש באפשרותך תנסה להריץ את המשחק עם כרטיס מסך אחר ולראות אם הבעיה נפתרת.

פורסם
  • מחבר

http://pg.photos.yahoo.com/ph/lonewolf_sg2000/detail?.dir=f9ee&.dnm=ecb2.jpg&.src=ph

מצטער... לא היה לי אתר אחר להראות דרכו את התמונות...

אם תסתכלו טוב על החולצה של השוטר טנפני תראו ריבועים והבדלי גוונים... לפני חודש ומשהו זה לא היה...

והנה תמונה מההתקנה עצמה

http://pg.photos.yahoo.com/ph/lonewolf_sg2000/detail?.dir=6924&.dnm=5d21.jpg&.src=ph

אם תסתכלו טוב על המכנסיים של הדמות, תראו ריבועים עם קצת מריחת צבעים.

יש לציין שאת התופעה ניתן לראות גם בתפריט של הכיבוי (שרואים את שלושת האפשריות :Restart, Log Off, Stand By). אפשר לראות קצת ריבועים בכפתורים, אבל היה לי קשה לקחת תמונה שתמחיש...

המפרט שלי בצד, מחשב דיי חדש, קניתי אותו בתחילת החופש הגדול, אבל רק עכשיו התחילה התופעה.. אודה לעוזרים :'(

פורסם

הכרטיס שלך בOC??

תנסה לשחק בהגדרות נמוכות טיפה ממה שאתה משחק תראה אם זה קורה לך??

תנסה להוריד פילטרים...

:smile1::screwy::smile1:

פורסם
  • מחבר

הכרטיס ללא אוברקלוק. ד"א טמפרטורה בזמן מנוחה בערך 46 מעלות. ???

חוץ מזה, זה בסך הכל AAx2 ו AFx2.. במשחק עצמו ההגדרות על הכי גבוה, וזה אף פעם לא היווה בעיה, וזה אפילו עבד חלק.. על רזולוציה דיי גבוהה..

פורסם

אממ לא ממש הבחנתי בבעייה כלשהי בתמונות =/

אבל בהגדרות שאתה משחק בהם המשחק רץ חלק?

או מופעלים פילטרים ?

פורסם
  • מחבר

תביט היטב במכנס של הדמות, יש ריבועים קטנים ומריחה קטנה של צבעים. חוץ מזה, גם אם הכרטיס היה באוברקלוק, וגם אם הפילטרים היו גורמים לבעיה, זה לא היה משפיע על התמונות שבהתקנה עצמה.. הבעיה מתחילה עוד בתמונות.. חוץ מזה, שמתי לב שדווקא גם בFable יש בעיה.. טישטוש קל על הגוף של הדמות ועל הבגדים..

יכול להיות שנפגמה איכות התמונה של הכרטיס איכשהו?

פורסם

סיכוי די קלוש (אם בכלל) כי הוא מריץ טוב מאוד את כול המשחק

תנסה לשחק בהגדרות תצוגה במשחק עצמו

תראה אולי תמצא משהו שם

:smile1::screwy::smile1:

פורסם

לא בטוח שזה יכול להיות קשור לבעייה שלך אבל

איזה דרייבר של NVIDIA מותקן אצלך?

פורסם

אני לא חושב שיש לך בעיה בכלל... במשחק אחר קיימת התופעה? אתה משתמש במסך LCD נכון?

גם כשאני היייתי במשימה הזאתי התחלתי לחשוד שמשהו לא בסדר באמת עם הצבעים... אני לא חושב שזאת בעיה מאצלך אבל, אם אתה רוצה להיות עוד יותר בטוח, קח את הסייב שלך למישהו שמותקן אצלו ג'יטיאיי ותיראה אם יש את זה גם אצלו

אה ועוד דבר, תבדוק שההגדרות הצבעים הם מעל 16 סיביות

פורסם
  • מחבר

יש לי את הדרייברים הכי מעודכנים, וגם לפני שעידכנתי הבעיה הייתה קיימת. חוץ מזה, זה לא קשור לLCD, כי בדקתי את המחשב עם מסך 19" CRT של LG, והבעיה עדיין קיימת. חוץ מזה עד עכשיו לא הייתה לי בעיה, זה משהו שהתחיל השבוע. (אולי אפילו קודם לכן אבל לא שיחקתי יותר מחודש בשום דבר אז בטח לא שמתי לב)

פורסם

אני לא חושב שהבעיה היא אצלך... מה שנותר לעשות זה לקחת את הSAVE שלך למישהו אחר שיש לו ג'יטיאיי ולראות אם הבעיה גם אצלו

פורסם

לפי התמונות לא נראה שיש לך בעיה אבל בקרחת של CJ יש כתמים ירוקים זה אמור להיות ככה??

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים