פורסם 2005 באוקטובר 1120 שנים אוקי כולם התחלתי לנוריד דיבאן קיצר הספקתי כבר להוריד ת3 דיסיקים הראשונים עכשיו יש 14 O_O רציתי לדעת איזה דיסקים אני צריך בשביל התקנה נקייה של kde ו gnom עם כול התוכנות מסביב ללתחנת עבודה עם תכנות אני לא צריך את ה games.server וכול שאר החבילות אז איזה דיסקים אני צריך ? עוד משהו חשוב יש לי מודם של טריין ואני בכבלים עם חיגן של l2tp איך אני אמור לחבר אותו זה אפשרי בכלל ?
פורסם 2005 באוקטובר 1220 שנים אם אני לא טועה, 2 הדיסקים הראשונים מספיקים בשביל KDE וGENOME.את ההתחברות לאינטרנט תצטרך לבצעה דרך סקריפט חיוג של PPTP, כמו הסקריפט של כנרת:http://s45.yousendit.com/d.aspx?id=09VILAKHDFNBR0W9S0Y2R297RB
פורסם 2005 באוקטובר 1320 שנים מחבר אין לי צורב dvd בכול מקרה הורדתי אובנטו והתקנתי :\ דווקא חמוד ונחמד בנתיים אני רק צריך לדבר עם הספק שלי שיעיברו אותי לחיבור קבוע ואז אני יוכל לגלוש ממנו ביאנטרנט
פורסם 2005 באוקטובר 1420 שנים מחבר אני כבר עם ביריזי רק לא הבנתי בהתקנה הוא ביקש שם מלאשם מתשמש ססימאעכשיו שאני נכנס לאובנטו הוא מבקש שם משתמש וססיסמא אז אני נותן לו את מה שהכנסתי בהתקנה מה זה אומר שאני משתשמש ב root ? עכשיו עוד משהו שנכסנתי לlogin as diffrent user אני רואה איזה 400 משתמשים סוף הרשימה יש אותי ומעלי יש רוט ומעל יש gamers ו וכול מיני שמות מוזרים כמו sys וככה מה זה כול המשתמשים האלה ולמה הם משמשים ?
פורסם 2005 באוקטובר 1420 שנים למערכת, אל תגע.ולא הבנתי מה הבעיה, שם המלא זה סתם, אין לו קשר.כשאתה מתבקש להכניס שם משתמש וסיסמא אתה מכניס שם משתמש וסיסמא לא שם מלא.מה הבעיה עם רוט? (אני מאד מקווה שאתה לא נכנס עם root למערכת שלך)
פורסם 2005 באוקטובר 1620 שנים למה שלא תוריד את הדיסק הראשון, תעשה התקנה בסיסית ותוריד מהאינטרנט את שאר החבילות שאתה צריך?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.