עבור לתוכן

"הוא פיתה אותו"

Featured Replies

פורסם

התעללות מינית בילד בן 11 בידי קבוצה של ילדים ונערים נחשפה בימים האחרונים בעיר לוד. המשטרה עצרה שבעה חשודים, בני 12 עד 16, בחשד שהפכו את הילד לעבד מין במשך כשנה. אבי אחד החשודים: הקורבן פיתה את הנערים לבצע בו את המעשים

http://news.walla.co.il/?w=//793074

אתם מבינים את זה? הקורבן הוא שאשם לפי ההורה והוא הפציר בהם לאנוס אותו. לאן הגענו...

פורסם

להוציא אותם להורג.

פורסם

אני קורא את זה וצמרמורת עוברת בגוף שלי. פשוט מפחיד לכמה עמוק אנשים מסוגלים לרדת.

פורסם

מסכן הילד צריך להחמיר את העונשים לא הגינוי שלמשל אדם שאנס יקבל שנה-2 מאסר בפועל כאילו הוא לא עשה כלום ואחר כך רוב הטיפול יהיה כלפי אותו אדם ולא כלפי הניפגע והיו מקרים רבים כאלה בעבר

פורסם

להוציא אותם להורג.

Let me get this straight... You people are all for death penalty but against arresting suspects? Interesting.

Oh yeah, cut their nutts off too.

פורסם

Let me get this straight... You people are all for death penalty but against arresting suspects? Interesting.

Oh yeah, cut their nutts off too.

כן, מה את מתעקשת לא להבין ?

כל עוד לא הוכח שהוא אשם - הוא זכאי.

לאחר שהוכח שהוא אשם - מצידי שיצלבו אותו ערום ברחוב ושהעם יסקול אותו באבנים עד המוות.

פורסם

לאחר שהוכח שהוא אשם - מצידי שיצלבו אותו ערום ברחוב ושהעם יסקול אותו באבנים עד המוות.

גם אני מסכים, כל אדם שאנס, ובמיוחד במקרים כאלה מגעילים של פדופילים מצידי צריך להגביר את הענישה ולהפוך אותך לדוגמה למה שיקרה לכול מי שיעשה כמותם..

פורסם

עם אבא שמעז לומר כאלה דברים אני לא מתפלא שהבן שלו עשה מה שעשה ...

פורסם

לאיפה הדרדרנו.. :kopfpatsch:איזה עולם

פורסם

Hey, I got no objections - I think this world is WAY overcrowded anyway and if a couple of child molesters become worm food - that ain't a big deal. :

:)

פורסם

עם אבא שמעז לומר כאלה דברים אני לא מתפלא שהבן שלו עשה מה שעשה ...

כל אבא(טוב אולי לא כל,אבל ברבה)יגן על הבן שלו לא משנה מה הוא עשה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים