פורסם 2005 באוקטובר 1120 שנים השאלה בכותרת... ליתר דיוק, מלחיצות "עוצמתיות" על המסך כשהוא כבוי... קיבלתי היום את המסך LCD שלי ושמתי לב שה"זכוכית" שלו מאוד נוקשה, יכול להיות שגרמתי לנזק מבדיקה עד כמה נוקשה הוא ?
פורסם 2005 באוקטובר 1120 שנים מחבר קנית את ה POLYVIEW בסוף?אם יש נזק זה אם תראה בעצמך על המסך.קניתי את הv396, הסתכלתי גם עליו וגם על הסמנסונג, האיכות מקרוב די שווה עם יתרון קל לPOLYVIEW, אבל מ8 מטר את הPOLYVIEW ראיתי בבירור (בהיר בצורה מושלמת) והסמסונג היה חשוך כמעט לגמרי (בלתי ניתן לצפייה אפשר לומר)
פורסם 2005 באוקטובר 1120 שנים הם לא כיוונו טוב את הסאמסונג.הסאמסונג עדיף על POLYVIEW בכל יום.אבל אם אתה מרוצה אז סבבה.
פורסם 2005 באוקטובר 1120 שנים מחבר הם לא כיוונו טוב את הסאמסונג.הסאמסונג עדיף על POLYVIEW בכל יום.אבל אם אתה מרוצה אז סבבה.i doubt itזה סתם אנשים מפחדים להתקרב אל החברה הזאת כי היא לא מוכרת... גם סמסונג התחילו ככה, וגם LG, וכל ה"גדולות" כיום, מה גם שPOLYVIEW מותג של CHI MEI שהם יצרני פאנלים מ-ע-ו-ל-י-ם והם מספקים לעצמם לכן המסכים שלהם כאלו זולים...
פורסם 2005 באוקטובר 1120 שנים אמרתי לך כבר ,אם אתה מרוצה מהקנייה שלך אז סבבה.אני מאוד מאוד מרוצה מהקנייה שלי-SAMSNUG 710T.
פורסם 2005 באוקטובר 1120 שנים מחבר אמרתי לך כבר ,אם אתה מרוצה מהקנייה שלך אז סבבה.אני מאוד מאוד מרוצה מהקנייה שלי-SAMSNUG 710T. זה מה שחשוב :xyxthumbs: בוא נחזור לנושא העיקרי - תיאורטית יכול לקרות משהו למסך ממה שעשיתי לו ? (לחיצה די חזקה כדי לבדוק אם זה קשיח)
פורסם 2005 באוקטובר 1120 שנים אני ממש לא יודע אבל זה לא מומלץ לעשות את זה.עשית את זה כשהוא היה כבוי או דולק?
פורסם 2005 באוקטובר 1120 שנים מחבר אני ממש לא יודע אבל זה לא מומלץ לעשות את זה.עשית את זה כשהוא היה כבוי או דולק?כבוי, ישר כשיצא מהקופסא
פורסם 2005 באוקטובר 1220 שנים זה יכול לשרוף קבוצת פיקסלים ואז זה די ברור שזה נגרם מלחץמסך אף פעם לא מגיע מהמפעל עם קבוצה שרופה
פורסם 2005 באוקטובר 1220 שנים שמע אם ממש נסחפת יכול לקרות לך מה שקרה ליhttp://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=121348.0ואת זה שום אחריות לא מכסה
פורסם 2005 באוקטובר 1220 שנים מחבר אוקיי הפעלתי את המסך, אין שום פיקסל שרוף... זאת אומרת שלא נגרם כלום גם לטווח הארוך ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.