עבור לתוכן

מה יכול להיגרם מנגיעה המסך LCD כשהוא כבוי ?

Featured Replies

פורסם

השאלה בכותרת...

ליתר דיוק, מלחיצות "עוצמתיות" על המסך כשהוא כבוי...

קיבלתי היום את המסך LCD שלי ושמתי לב שה"זכוכית" שלו מאוד נוקשה, יכול להיות שגרמתי לנזק מבדיקה עד כמה נוקשה הוא ? :silly:

פורסם

קנית את ה POLYVIEW בסוף?

אם יש נזק זה אם תראה בעצמך על המסך.

פורסם
  • מחבר

קנית את ה POLYVIEW בסוף?

אם יש נזק זה אם תראה בעצמך על המסך.

קניתי את הv396, הסתכלתי גם עליו וגם על הסמנסונג, האיכות מקרוב די שווה עם יתרון קל לPOLYVIEW, אבל מ8 מטר את הPOLYVIEW ראיתי בבירור (בהיר בצורה מושלמת) והסמסונג היה חשוך כמעט לגמרי (בלתי ניתן לצפייה אפשר לומר)

פורסם

הם לא כיוונו טוב את הסאמסונג.הסאמסונג עדיף על POLYVIEW בכל יום.אבל אם אתה מרוצה אז סבבה.

פורסם
  • מחבר

הם לא כיוונו טוב את הסאמסונג.הסאמסונג עדיף על POLYVIEW בכל יום.אבל אם אתה מרוצה אז סבבה.

i doubt it

זה סתם אנשים מפחדים להתקרב אל החברה הזאת כי היא לא מוכרת... גם סמסונג התחילו ככה, וגם LG, וכל ה"גדולות" כיום, מה גם שPOLYVIEW מותג של CHI MEI שהם יצרני פאנלים מ-ע-ו-ל-י-ם והם מספקים לעצמם לכן המסכים שלהם כאלו זולים...

פורסם

אמרתי לך כבר ,אם אתה מרוצה מהקנייה שלך אז סבבה.אני מאוד מאוד מרוצה מהקנייה שלי-SAMSNUG 710T.

פורסם
  • מחבר

אמרתי לך כבר ,אם אתה מרוצה מהקנייה שלך אז סבבה.אני מאוד מאוד מרוצה מהקנייה שלי-SAMSNUG 710T.

זה מה שחשוב :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

בוא נחזור לנושא העיקרי - תיאורטית יכול לקרות משהו למסך ממה שעשיתי לו ? (לחיצה די חזקה כדי לבדוק אם זה קשיח)

פורסם

אני ממש לא יודע אבל זה לא מומלץ לעשות את זה.עשית את זה כשהוא היה כבוי או דולק?

פורסם
  • מחבר

אני ממש לא יודע אבל זה לא מומלץ לעשות את זה.עשית את זה כשהוא היה כבוי או דולק?

כבוי, ישר כשיצא מהקופסא

פורסם

זה יכול לשרוף פיקסלים

פורסם
  • מחבר

זה יכול לשרוף פיקסלים

יופי, אז הם יחליפו לי ;D

פורסם

זה יכול לשרוף קבוצת פיקסלים ואז זה די ברור שזה נגרם מלחץ

מסך אף פעם לא מגיע מהמפעל עם קבוצה שרופה

פורסם
  • מחבר

אוקיי הפעלתי את המסך, אין שום פיקסל שרוף... זאת אומרת שלא נגרם כלום גם לטווח הארוך ?

פורסם

אי אפשר לדעת...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים