פורסם 2005 באוקטובר 1120 שנים היי,לאחרונה ניסיתי לשחק ברשת ב Red alert 2, יחד עם ה Yuri's revenge.אחרי שהתקנתי IPX הצלחתי להכנס לחלק הזה של ה Network. תודה לכל מי שעזר.אבל עדיין, אני לא רואה את שאר המחשבים ברשת.כלומר, מחשב אחד, לא רואה את המחשב השני ברשת.מה אפשר לעשות?תודה רבה!
פורסם 2005 באוקטובר 1120 שנים מחבר מה שרשום שם זה הגירסא נכון? יש לשנינו גרסא 1.006.מה זה GameSpy? איך משחקים בו?
פורסם 2005 באוקטובר 1120 שנים מחבר בסופו של דבר שיחקתי קצת עם הפרמטרים של ה IPX והצלחתי לעשות משחק רשת.מה שכן, גיליתי בעיה חדשה, שקיימת גם כשאני משחק ב Skirmish.....אני מתחיל משחקואחרי בערך 10 שניות כל הבניינים (לא שיש הרבה, זה בערך רק הבניין הראשי) והחיילים שלי מתים......למישהו יש מושג מה זה הדבר המוזר הזה????
פורסם 2005 באוקטובר 1220 שנים בסופו של דבר שיחקתי קצת עם הפרמטרים של ה IPX והצלחתי לעשות משחק רשת.מה שכן, גיליתי בעיה חדשה, שקיימת גם כשאני משחק ב Skirmish.....אני מתחיל משחקואחרי בערך 10 שניות כל הבניינים (לא שיש הרבה, זה בערך רק הבניין הראשי) והחיילים שלי מתים......למישהו יש מושג מה זה הדבר המוזר הזה????נדמה לי שזו ההגנה נגד העתקות. :-X
פורסם 2005 באוקטובר 1320 שנים מחבר לא.התקנתי מחדש את המשחק וזה הסתדר.עכשיו זה בסדר.עלה בנושא הזה משהו שמעניין אותיGame spy arcadeמה זה? מה עושה איתו?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.